בוקר טוב לכולם

יונה66

New member
בוקר טוב לכולם

ןשיהיה לכם יום נפלא!!! האם אתם ממליצים על דייטת אומגה 3 לגיל 8.5 ? ה אם משהו מכם התנסה בגילאים הללו? באילו מאכלים ביתיים ניתן להשתמש.

הלנה

New member
הי יונה

קראת את ההרצאה של גיא? היא בקישורים. מומלץ להתייעץ איתו לגבי מינונים, אך לפי הבנתי בהחלט ניתן להתחיל טיפול לילד בן 8 וחצי.

יונה66

New member
היי הלנה

מה נשמע? נחמד לשמוע ממך, שלחו לי את המצגת של גיא השאלה היא האם בכלל כדאי להתחיל עם זה? ביי יונה ושבוע טוב

יונה66

New member
היי הלנה

קיבלתי חומרים מגיא , קיבלתי את ההרצאה והמצגת, השאלה האם כדאי להתחיל עם זה.

השגיא

New member
יונה שלום!

כדאי ועוד איך. בכל גיל לכל בעיה רפואית. בוודאי בטוראט. הכי כדאי לפנות לגיא במסרים, הוא שמח לעזור ומתמצא מאוד בתחום. שאלת על ניסיון אישי- הבן שלי משתמש בתוספי המזון ובחלק מעקרונות התזונה, והשיפור מדהים. גם בטיקים. אבל הכי חשוב מבחינתי, השיפור בהתנהגויות החריגות ובכעסים. (לדעתי יש גם קצת שיפור בריכוז) גלית

השגיא

New member
ועוד הערה-

אם לילד עם טוראט שלא משתתפת בפורום הזה, ושאני בקשר טלפוני איתה, דיברה עם ד"ר דניאל ים, חוקר במכון ויצמן שחקר מדעית את השפעת האומגה 3. הוא טוען שע"פ המחקרים שלו- חד משמעית, יש שיפור בטיקים לאחר כמה חודשים של שימוש באומגה 3.

guybz

New member
יונה וגלית

יונה את יכולה לפנות אלי אין בעיה. אני מעדיף אימייל על מסרים. לא הולך לי טוב במערכת המסרים המצ'וקמקת של תפוז גלית- תיקון קטן מהיכרות אישית- דניאל ים לא חקר לצערי את נושא הטורט מעולם. הלוואי והיה חוקר. את רוב מה שהוא יודע על השפעות על טורט אני מניח שזה משיחות שלי איתו, כי פשוט אין חומר רשמי בנידון. לצערינו אין אף מחקר רציני עד היום על אומגה 3 וטורט ולכן כל מה שהוא ואני יודעים זה מקרים "אנקדוטליים" כלומר מבודדים, של הורים שטיפלו בילדיהם בתזונת אומגה. בארץ את ואני כמעט היחידים. בארה"ב אוסטרליה וקנדה יש עשרות או מאות. כולנו מחכים בכליון עיניים למחקר דבל בליינד פלצבו קונטרולד שנערך בחודשים האלו בארה"ב שכותרתו טיפול בטורט על ידי אומגה 3. המחקר מתוכנן בצורה מאד מקצועית, אני בקשר עם החוקרת שעורכת אותו שהיא אגב ישראלית במקור. התוצאות יגיעו בתחילת החורף והיא הבטיחה לידע אותי. יש סיכוי טוב שהיא תסכים לתת הרצאה לטורטניקים כשתהיה בארץ. אני מאד מקווה שיהיו לה ממצאים חיוביים ושהיא תוכל לתת תוקף "רשמי" ו"ממסדי" למה שאני מטיף כבר כמה שנים .... גלית- שמח לשמוע על ההתקדמות של שי! כה לחי! גיא

השגיא

New member
גיא אהלן

שים לב רשמתי על סמך המחקרים שלו ובכוונה לא כתבתי בטוראט. אבל הדברים שהוא אמר לאותה אם (שאתה מכיר) הם כפי שכתבתי. למען הדיוק ד"ר ים חקר בעיקר את ההשפעה של אומגה 3 על מחלות אחרות ובהן דיכאון ואפילפסיה.

שביק

New member
היי גיא. מוכרות לי מס' משפ'

הנוטלות באופן קבוע אומגה3. אחת המשפ' הם אנשים אלרגיים לכל התרופות הכימיות הקיימות או המוכרות להם. וע"כ הם נעזרים באומגה3 לטוראט,OCD ופרקינסון. חוץ מזה עוד מס' משפ' אשר מדווחות לי על שימוש באומגה3. להתראות שביק

guybz

New member
אז למה בת שבע את לא מספרת כאן על זה

תראי איזה בעיות ותופעות לוואי איומות מדווחים כאן כל ההורים וגם הטורטניקים שמשתמשים בתרופות. לדעתי אין אחד שלא אומר שהשימוש בתרופות זו פשרה מבחינת איכות החיים- מנסים לתקן דבר אחד ומקלקלים דבר אחר. לעומת זאת לא שמעתי על אף אחד שאומר שפתרון או טיפול תזונתי כמו תזונת אומגה הוא פשרה. לדעתי את צריכה לטובת כל אנשי הטורט, הורים וטורטניקים, לחשוף את הסיפורים- גם הצלחות וגם כישלונות אם יש כאלו. אולי תעשי סקר וירטואלי כזה כמו שעושים לפעמים באינטרנט? מאד היה מענין, אותי לפחות, לדעת קצת סטטיסטיקה על שימוש בתזונה לטיפול בטורט להתראות גיא

שביק

New member
היי גיא, הרעיון נחמד. לא תמיד הוא

ישים אצלי, מאחר ורק לאחרונה שמעתי על יותר ויותר משפ' הנעזרות באומגה3 ואף אני שוקלת להיעזר בה עבורי (לא טוראט), אם תיאות לעזור ולהדריך גם אותי. לכן רק עכשיו אני מגיבה ומעודדת שימוש באומגה3. כל טוב גיא.

guybz

New member
בשבילך בת שבע- עד חצי המלכות

תשלחי מייל נדבר (מקוה שהמחשב שלך כבר שוב שולח מיילים :) גיא

שביק

New member
גיא, המחשב לא שולח מיילים מהסיבה

הפשוטה: הוא לא שלי. אני לא יודעת לשלוח לבד מיילים, ואני צריכה להמתין לנכדתי שתדריך אותי. זה המצב נכון לעכשיו. להתראות משביק

למעלה