בוקר טוב לכולם

ezraz

New member
היי משה

שמחתי לשתף אתכם ברשמיי מההופעה. לגבי ה 30.9 אני בטוח אהיה, כרגיל שורה 4 באמצע. לגבי ה 11.9 הבעיה היחידה שלי היא שאין מי שישמור על ילדיי, אשתי כבר השתכנעה שכדאי לה לבוא (היא כבר הייתה במספר הופעות למרות שהיא חובבת עמיר בניון ולא יותר). עוד לא אמרתי נואש, אבל אם לא בירושלים ניפגש בצוותא.

ס פ י ר2

New member
כן אה?!?

קרע אותי עם הפופקורןןן חחחח ליטלוש אני חייבת דחוף לדבר איתך.. איך אפשר להשיג אותך? להיתקשר לפלא שלך?

ezraz

New member
בוקר טוב לכולם

חזרתי למחשבי אחרי שלושה ימים ואני מגלה שפיספסתי הרבה התרחשויות. הופעה בצוותא הייתה מדהימה, עמיר הולך ומשתבח מהופעה להופעה. בהופעה היו שינויים לטובה בסאונד (אילן השתפר מההופעה הקודמת...), עמיר הכניס וריאציות שונות בלחנים תוך כדי שירה, מדהים לטעמי, האוירה והכיף לדעת שסביבי יושבים חברים שלי, למרות שלא פגשתי אותם קודם לכן מעולם. היה כיף לפגוש את איילת המקסימה את GALA, (היא לא נראית רע עם הבטן ההריונית כמו שהיא מתארת), את נחום את ליטל שעשו עבודת קודש עם הכרטיסים של האתר וכמו שקראתי כאן הוסיפו לנו חברים חדשים לפורום. איילת- תודה על המחמאה. GALA - אני מבין על מה את מדברת בגמילה. כמו בכל הופעה גם הפעם יצאתי עם דמעות (מורה לחיים תמיד מביא אותי לדמעות בגלל מקרה שעברתי) אבל בכל זאת אני לא מרגיש צורך להיגמל, אבל מכבד את החלטתך. חמתי נהנתה מאוד ויום למחרת במפגש משפחתי לא הפסיקה להלל את עמיר, ובעקבות כך יש ביקוש ער לכרטיסים ל 30.9 בקרב מכריי. בקשר ל 11.9 אני משכנע את אישתי לבוא איתי ואני מקווה שיסתדר לנו (הבעייה היחידה כעת היא מי ישמור לנו על הקטנטנים, צריך שני בייביסיטרים). טוב, הגזמתי, יום טוב לכולם.

ס פ י ר2

New member
מאמי יש לי ת'טלפון שלך.. חכי..

אני יתקשר עכשיו.. את נימצאת כרגע בבית?

gala21

New member
ברוך הבא!

הי עזרא באמת תהינו לאן נעלמת. . . אם קראת את העמודים של הימים האחרונים זה ברור שכולם מסכימים עם הרשמים שלך מההופעה בצוותא.. כנראה שההתרגשות היא חלק אינטגרלי מהחוויה : כולנו ללא יוצא מן הכלל עוברים משהו בנשמה כשמאזינים לו. וכשרואים אותו זה עוד יותר... תודה שאתה לא חושב שאני בלון:) יום טוב!!!!

ezraz

New member
ברוכה הנמצאת

אני חייב לספר לך שמשך כל ההופעה הייתי בטוח שגברת הריונית אחרת בשמלה שחורה שעמדה ליד הדלת באגף שמאל זאת את. בסיום ההופעה חיפשתי לומר "לך" שלום, למזלי בסיום ההופעה לא ראיתי אותה, וכשניגשתי לליטל ראיתי אותך ואז הבנתי שטעיתי בהערכתי ושאת GALA ולא היא. בזכות הורוד של ליטל, נמנעה תקרית מביכה! (ואני בכלל עיוור צבעים...).

gala21

New member
מזל..

מה אני אגיד לך .. אני מקווה שזאת מחמאה.. יש לי "רגשי" עצבני בהריון הזה . נראה לי שכולם נבהלים ממני. אבל ראית אל ליטל -המלכה בורוד- כמו שהיא פתחה את הדלת ונכנסה ישר ידעתי שזאת היא.

ezraz

New member
אני לא נבהלתי

אבל אפשר להבין אותך, תקופה לא קלה. אשתי אמנם סיימה את ההריון (תאומים) בשבוע 31, אבל כבר הייתה במצב שלא יכלה לנשום. אבל בשביל זה יש את ההופעות בהן אפשר לפרוק מתחים ולשכוח מהכל לשעה וחצי, פעם בחודש. פעם הבאה אם תחליטי בכל זאת, אל תעמדי כל ההופעה פשוט תגשי אליי ויהיה לך מקום טוב באמצע.

למעלה