בוקר טוב לכולם
ר רותם111 New member 22/8/04 #4 ../images/Emo39.gifשבוע טוב ופורה לכולנו, זיכרו השבוע הוא השבוע האחרון של פרויקט הילקוטים. אז, תנו גז
../images/Emo39.gifשבוע טוב ופורה לכולנו, זיכרו השבוע הוא השבוע האחרון של פרויקט הילקוטים. אז, תנו גז
א איילת ודני New member 22/8/04 #7 רותם - אני דואגת למחברות מחר תקבלי גם משלוח של מחברות, מה עוד צריך?
ת תאיר של 4 פלוס New member 23/8/04 #8 יש לי שתי חבילות של מחברות 10 כל אחת חשבון ורגילות. ודבק סטיק.
ר רותם111 New member 23/8/04 #9 חסרות בעיקר מחברות של 10 שורות הילדים שעולים לכיתה א' זקוקים להם מאוד. מי שרוצה לרכוש, אז בבקשה 10 שורות.
חסרות בעיקר מחברות של 10 שורות הילדים שעולים לכיתה א' זקוקים להם מאוד. מי שרוצה לרכוש, אז בבקשה 10 שורות.
א אמא של אריאל ומוריה New member 23/8/04 #11 ../images/Emo124.gif חכי רגע, עם קנית המחברות אני במהלך הערב אספור את כמות המחברות שקיבלנו ממודן. קיבלנו המון. אני אמיין אותם ואכתוב כמה יש מכל סוג. רק קצת סבלנות
../images/Emo124.gif חכי רגע, עם קנית המחברות אני במהלך הערב אספור את כמות המחברות שקיבלנו ממודן. קיבלנו המון. אני אמיין אותם ואכתוב כמה יש מכל סוג. רק קצת סבלנות
ד דלית 3 New member 23/8/04 #12 כיתה א' צריכים "מחברות חכמות" - עם שורות צבועות במלבנים מלבנים כך שהם כותבים אות בכל מלבן ואחד רווח בין המילים. עולים ל-ב' צריכים חצי חכמות - שורות צבועות בלי מלבנים. נורא יקרות.
כיתה א' צריכים "מחברות חכמות" - עם שורות צבועות במלבנים מלבנים כך שהם כותבים אות בכל מלבן ואחד רווח בין המילים. עולים ל-ב' צריכים חצי חכמות - שורות צבועות בלי מלבנים. נורא יקרות.
ר רותם111 New member 24/8/04 #15 כנראה רק באיזור שלכם. בכל הערים שאנחנו מכירות משתמשים במחברות "עשר שורות" לכיתה א'. מעולם לא שמענו (ז'אנה ואני) על "מחברות חכמות".
כנראה רק באיזור שלכם. בכל הערים שאנחנו מכירות משתמשים במחברות "עשר שורות" לכיתה א'. מעולם לא שמענו (ז'אנה ואני) על "מחברות חכמות".
ת תימולש New member 24/8/04 #16 אכן השנה עשו "מחברות חכמות" עם דגש על גבולות המחברת והבלטה של השורות.דיברו על זה בטלוויזיה כי זה אמור להקל על התלמידים הטריים של א'-ב'
אכן השנה עשו "מחברות חכמות" עם דגש על גבולות המחברת והבלטה של השורות.דיברו על זה בטלוויזיה כי זה אמור להקל על התלמידים הטריים של א'-ב'
מ מתוקונת34 New member 24/8/04 #17 למה ילדים בימינו זוכים...../images/Emo3.gif אנחנו כתבנו במחברות שורות בלי ריבועים ובלי צבעים ואנחנו יודעים לכתוב מצוין. לפי דעתי גם מחרות רגילות יכולות לעזור בהחלט!
למה ילדים בימינו זוכים...../images/Emo3.gif אנחנו כתבנו במחברות שורות בלי ריבועים ובלי צבעים ואנחנו יודעים לכתוב מצוין. לפי דעתי גם מחרות רגילות יכולות לעזור בהחלט!
א אמא של אריאל ומוריה New member 24/8/04 #13 כמויות המחברות - מחברות קטנות מחברת חלקה - 29 מחברת חשבון - 23 מחברת 14 שורות - 39 מחברת שורה - 44 מחברת 10 שורות - 33 ועוד מחברות גדולות ספירלה - חשבון ושורה, לא ספרתי כמויות.
כמויות המחברות - מחברות קטנות מחברת חלקה - 29 מחברת חשבון - 23 מחברת 14 שורות - 39 מחברת שורה - 44 מחברת 10 שורות - 33 ועוד מחברות גדולות ספירלה - חשבון ושורה, לא ספרתי כמויות.
ת תימולש New member 24/8/04 #14 אז צריך עוד?תיידעו אותנו כי אני לפח לפחות כמו שצצינתי קודם מוכנה לרכוש,רק שתדאגו שיהיה מי שיאסוף. ד"א יש שני שירשורים לגבי ציוד ביה"ס.......
אז צריך עוד?תיידעו אותנו כי אני לפח לפחות כמו שצצינתי קודם מוכנה לרכוש,רק שתדאגו שיהיה מי שיאסוף. ד"א יש שני שירשורים לגבי ציוד ביה"ס.......
מ מתרגשת New member 24/8/04 #18 יש לי שתי חבילות מחברות.... איך מעבירים למישהו?? העניין הוא שאני לא יודעת אם נוכל לנסוע ביום שישי ל-JOLE אם כן אני אביא לשם אבל אם לא....
יש לי שתי חבילות מחברות.... איך מעבירים למישהו?? העניין הוא שאני לא יודעת אם נוכל לנסוע ביום שישי ל-JOLE אם כן אני אביא לשם אבל אם לא....