בוקר טוב לכולם...

leofur

New member
בוקר טוב לכולם...

והנה ככה בשקט בשקט עוד שבוע מתחיל.... הציפיות הלא גבוהות במיוחד, יהי חרא כמו תמיד, אבל אולי אוטלי דווקא השבוע יקרה משהו טוב, לפחות למישהו מאיתנו... אז מה התוכניות שלכם לשבוע הזה??

AeroSlash

New member
להתבזבז על...

הקובץ דפים בפיזיקה וכימיה, לקרוא את הרומן על איזו זונה [היא באמת כזאת, לא סתם קללה חסרת תכלית מצידי] שהילד שלה נלקח ממנה וכהנה וכהנה וכהנה וכהנה... לכתוב יומן קריאה וכו וכו... וביום שישי אם סיבות כאלה ואחרות לא יעצרו אותי אהיה במפגש השני של הפורום... אכיר אותכם סוף סוף... בטח אלך לי שוב לים או משהו ואפגש עם נסטי [כמה מפתיע].. זהו אני חושבת, המגילה שלי הגיעה לסיומה, מקווה שלא נרדמתם בנתיים שאתם קוראים.. אם בכלל אתם קוראים..

וברור שאנחנו קוראים את ההודעות שלך!

או אולי מגילות?! אני בכל מקרה כותבת מגילות יותר ארוכות ממך!

בוקר אור ../images/Emo42.gif

תוכניות לשבוע? עדיין לא יודעת, אבל אני מקווה שהם יקרו בהמשך.. בטח לצאת המון עם חברים ולהספיק לראות את כולם לפני שהם מתגייסים... ואולי אפילו להתחיל לעבוד...

בוקר? אני דווקא חשבתי שכבר צהריים..

אז צהריים טובים! תוכניות? ללמוד מתמטיקה כימיה ולכתוב עבודה בספרות :( אממ חוץ מזה לנסוע היום לעזריאלי... יום שלישי או רביעי לנסוע לחולון.. לחהברה שלי שחזרה מרוסיה.... ויום רביעי או חמישי לנסוע לראשון... לקניות ולחברה... אולי איפשהו שם אני אספיק להגיע לים
בראשון... ובין כל אלה להמשיך לשפץ את החדר החדש שלי
אבל אני בטוח לא אספיק הכל כמו תמיד..

wasted years

New member
אל תפחדי, פשוט אם לא תגיעי...

אני אקרע אותך
סתם מרינקה:) נראה אותך ביום שישי:)

תקרע אותי?! ../images/Emo12.gif

אין לי מוני להגיע לאריאל.. נגמרו לי הניקובים בכרטיסיה
וגם אני בלחץ של דברים להספיק.. אני שוקלת לבוא באחד החופשים של ספטמבר.. בסוכות או משהו כזה...

joash

New member
אני כבר הייתי על אילת אלא .....

אלא שברגע האחרון החבר האמריקאי המסטול החללט שהוא מתחרט ואין לא זמן אלא שגם לא היה לו איכפת שהוא זיין אותי ככה ובניתי עליו תלמדו אמריקאים הם עם זונה אל תחשבו יותר מדי עליהם (מנסיון) לפעמים גם מר מדי

Angel lips

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

אני השבוע יומיים בתל אביב... היום יש לי באיזו מסעדה מסיבת סיום עם החוג וזהו בינתיים...

אריאן87

New member
הממ..

חזרה גנרלית לקראת מבחן המעבר בגיאוגרפיה שבוע הבא.. וזהו..

למעלה