בוקר טוב לכולם.

jacobf2

New member
בוקר טוב לכולם.

התעוררתי מוקדם לעוד יום של שעמום ודכאון.עד מתי עד מתי?

bimbo.

New member
בוקר טוב יעקב וכולם../images/Emo141.gif

יעקב, שלחתי לך מסר

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לכל חבריי בפורום../images/Emo24.gif

יום נפלא שיהיה לנו,
מאחלת יום טוב ונעים, יום של כיף ואופטימיות, יום שבו כל שעה תהיה שישים שניות של אהבה הנאה ונחת. וליעקוב במיוחד אני מאחלת לך שתקבל כוחות ותראה דברים חיוביים ויפים. דרך אגב נזכרתי במשהו: כשדיברנו על בגידות ואם לספר לאדם קרוב, שאלתי בשלב השני מה היית את/ה רוצה שיעשו ברגע שיידעו עליך? שיגלו לך או שישתקו? ואני שוב שואלת,

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי היקרים../images/Emo140.gif

פורום יקר זה עושה לי טוב על הלב עם השירים הבדיחות והחיוך על החפנים. לכולנו יש סיפור חיים לכולנו יש ימים קשים אפשר לחלק אפשר לקבל עידוד מכל אחד מכם אבל במקרה שלך יעקב ידידי, אני מצטרפת ליעלי ואופי אתה צריך לעזור לעצמך בעזרתם של המומחים לכך או לקבל יעוץ ותמיכה וירטואלית דרך הפורום "יעוץ פסיכולוגי". יום טוב לכולם

../images/Emo49.gifסוף סוף בני נישא

בשעה טובה בני נישא, נבי הכיר את רעייתו בארץ,ממוצא פיליפינית,יפה וטובת לב, והעיקר שאוהבת את בני,שניהם עברו שנתיים די קשים, הגיור עבר בשלום,והכל טוב. עתה אני רגועה,כלתי יכולה ללדת את ילדיה רגועה, ושלכולנו יהיו רק שמחות,,וסוף טוב. שלכם דבי.<דנה>.

emmy5

New member
דבי ,מזל טוב ,אושר והרבה נכדים .

אהבה היא יותר חזקה מכל דבר , שיהיה במזל טוב

HAVA159

New member
דבי היחיד../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

דנה קודם כל ברכות לך. שיהיה לך הרבה
נחת מהזוג הטרי.
ורק שמחות אמן. ואכשיו ברכות לזוג הטרי. שבועת עולם זה התחיל במבט, ועוד אחד כעבור רגע קט
נפגשים המבטים, והופ לחופה נכנסים
.... ואכשיו, שאתם רוצים לחיות רגעים קלים וקשים כאחד ובשבועת עולם לסגור מעגל, ולפתוח אחר חדש ומיוחד
כל שנותר לזוג הצעיר לומר, שעתידכם יהיה מתוק ולא מר.
הרבה אושר ועושר ובריאות, ותגידו יפה שלום לרווקות
אהבת אותכם
חוה
ולסיום שוב
ו
בדרך החדשה

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים.....יעקב...../images/Emo13.gif

מדוע שיעמום?? יש כל כך הרבה דברים יפים בעולם אין אפשרות להשתעמם צא ועשה למען עצמך ויטב לך חייך אל העולם והעולם יחייך אליך יום ניפלא לכולם

maxima

New member
דבי....לך ולבנך מזל טוב...../images/Emo48.gif

אושר ונחת בריאות ואהבה

yaely2

New member
מנהל
המון../images/Emo49.gifדנה, לך לבנך ולכלתך../images/Emo23.gif

שלום דנה יקרה
ממש שמחה לשמוע שיש לך נחת. אני מקווה שהאישה שבנך לוקח תהיה לך בת נוספת לילדים שיש לך ואת תהיי לה לאם. הרבה רגעי אושר ונחת שיצטרפו לשעות ולימים, עד הנצח.

ליעלי ולכל מברכי תודה ../images/Emo23.gif

יעלי בוקר טוב! אכן כלתי מיוחדת מאד,לכן אנו אוהבים אותה מאד. תאמיני או לא? היא יותא עוזרת לי מבנותי הביולוגיות. והאמת אחרי כל מה שעברו,,יש לי עתה נחת. מאחלת לכל אם בישראל נחת מילדיה.תודה יעלי.

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

אממי המון תודה ../images/Emo141.gif

תודה לך אממי5. מאחלת לך גם רק שמחות...לכולנו........ ושנזכה רק לנחת מילדינו ונכדינו,

למעלה