בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לכולם...

אני לא צריך לרדוף אחריי אנשים, כי הסיפור שלי מעניין בפני עצמו, מי שלא רוצה שלא יפנה אליי, ואם אין כאלה אנשים אז אמשיך לבד במשימת כתיבת הסיפור ושיכתובו כמו שעשיתי עד עכשיו..., בינתיים פנה אליי פסיכולוג אחד אבל הוא בלי נסיון בעריכה וכתיבה כלשהי, אז אני לא יודע בדיוק אם אני יכול להעזר בו בדרך כלשהי..., נראה כבר מה יהיה..., אתמול שחיתי שוב 60 בריכות !!, קיבלתי גם מחמאה בעבודה מחבר לעבודה שאומר שרואים שאני מתאמן על הגוף, אבל את הבטן אני לא מצליח בינתיים להוריד וחבל לי..., בערב התחלתי לראות את שרק בערוץ 2, השתעממתי אז פרשתי למיטה לפונטנלה, קראתי 40 עמודים נוספים, אני מחבב את ההומור בספר, נחמד, כל הכבוד למאיר שלו שכתב ספר כזה והכל מהדמיון, פשוט לקנא בו, אני כמעט ולא מצליח להוסיף לספר שלי קטעים מהדמיון, אבל המציאות שהייתה לי עולה על כל דמיון ובזה אני מתנחם..., יום טוב לכולם...

judyr

New member
אולי אני מכירה מישהי

אם אתה מעוניין פנה אלי במסרים ואתן לך את הפרטים שלה

blonda3

New member
בקשר לספר שלך

לא הבנתי למה את מתכוון.... מוכן לפרט? בהצלחה.

הספר שלי...

מספר על כל השתלשלות העניינים עד לפסיכוזה שנכנסתי אליה כשהייתי במילואים לפני 4 שנים. והמליצו לי על הספרים האלה שיסיעו לי בכתיבה, יותר נכון כדי שאוסיף סיטואציות רומנטיות ביני לבין גרושתי בספר. כי לדעת מי שהמליצה לי על כך, חסר בספר הרבה מן הרומנטיות..., חוץ מזה את מוזמנת להכנס לקישור המופיע כאן ולבקר באתר סיפורים שלי כדיי להבין במה בדיוק מדובר, יש שם כמה קטעים מתוך הסיפור שלי...

ספור מדהים ../images/Emo39.gif

והיא "גרושתך" שלא עמדה לצידך בהיותך שונה, טיפשה (סליחה). אז במצב שהיית, והייתי אני במקומה איתך, היית מלך.

תודה רבה לך על החיזוקים...

אני בהחלט מסכים איתך, כל מה שיש לי להגיד עליה שהיא פחדנית, מוגת לב, חלשת אופי ובטח ובטח טיפשה !!!, כי היא רק הפסידה לא פחות מזה !!! תודה על התמיכה...

אין בעד מה ../images/Emo20.gif

מקווה שזו שאיתך היום תעניק לך את מה שאתה צריך.

יש גברים

כמוך (אשר עברו מלחמות שונות ומצבים שונים במסגרת הצבא). שלא מוכנים לתת לאישה להתקרב אליהן ! למה ? ממה הם פוחדים ?

לא יודע...

גם אני הייתי קצת אנטי בהתחלה אל המין היפה, אבל התגברתי על זה והאשה שלי עכשיו מקבלת אותי כמו שאני, וזה הדבר הכי חשוב, הקודמת לא קיבלה אותי כמו שאני ובגלל זה ברחה, היא בפירוש ברחה ביום השני לאישפוז שלי בבית החולים, אפילו לא נפרדה ממני, אחרי שעברנו ביחד תקופות כל כך יפות, בגלל זה אני שומר לה טינה ואשמור לה טינה כל חיי !!!, אבל רק היא הפסידה בזה אני בטוח, וגם אישתי הנוכחית אומרת את זה כל הזמן, שהקודמת הפסידה והיא הרוויחה בחור נהדר..., ולשאלתך, יכול להיות שהם פשוט מפחדים בגלל מה שהם עברו ועוברים כל יום שעה שעה, ועד שימצאו מישהי שתקבל אותם כמו שהם, הם פשוט קרובים לייאוש, אז הם פיתחו מנגנון הגנה של אנטי נגד כל המין הנשי, וזה חבל...

זהו שאתם מזהים בחורה

שמקבלת גבר כזה (אפשר לחשוב במה אתם שונים) אם מזהים למה מוותרים ? ממה יש לפחד ? מלקבל אהבה מבחורה שמוכנה לקבל אותו איך שהוא ? בלי לשנותו ?

רו נה

New member
אפשר גם לענות (סליחה סכיזו)

כשאדם נמצא בתהומות היאוש, הדכאון, הכאב, אין לו יכולת נפשית להיות בקשר זוגי, יותר נכון להתחיל קשר כזה באותה תקופה. אין אנרגיות, חור ענק פעור בלב, למי יש ראש לאהבה? עם תהליך ההחלמה המצב עשוי להשתנות.

רו נה

New member
אפשר גם לענות (סליחה סכיזו)

כשאדם נמצא בתהומות היאוש, הדכאון, הכאב, אין לו יכולת נפשית להיות בקשר זוגי, יותר נכון להתחיל קשר כזה באותה תקופה. אין אנרגיות, חור ענק פעור בלב, למי יש ראש לאהבה? עם תהליך ההחלמה המצב עשוי להשתנות.

רו נה

New member
אין אחד דומה לשני

ולרוב יש צורך בליווי פסיכולוגי ופסיכיאטרי למשך שנים.

סבלנות סכיזו

הסיפור מעניין מאוד לאט לאט יקשרו כל הקצוות לוקח זמן להוציא ספר אל האור אבל עם הרצון מאמינה שבסופו של דבר תצליח

למעלה