בוקר טוב לכולם!!

AeroDar

New member
בוקר טוב לכולם!!

והמנצח שלנו במשחק הראשון הוא going to california שניצח ניצחון מוחץ הייתי אומרת עם 13 קולות! ובצער רב אנחנו ניפרד מ you shook me שקיבל רק 2 קולות... ו-ה-י-ו-ם המתמודדים שלנו הם : בפינה הימנית עומד בגאווה מוחלטת Battle Of Evermore ! אני לא שומעת עידוד!! ובפינה השמאלית כבר מתחמם לקראת האירוע Bring It On Home שהוא לא פחות טוב! (לדעתי...) אז בהצלחה לשני המתמודדים ושהטוב ינצח! אז יאללה חברים להצביע ולהשפיע!

P o M i K i

New member
לא אנושי!!!!!!!

מצד אחד יש לך יצירת בלוז אדירה... מיצד שני אתהכל המהמם של פלאנט וברקע את הגיטרה העדינה של פייג'... אני יקשיב לשתייהם עוד פעם אחת ואז יחזור אם תשובה...

P o M i K i

New member
את הקול***../images/Emo5.gif

ובחרתי בBattle of Evermore... הוא פשוט כל כך יפה ומיוחד...

קשה...

בדר"כ כשעושים את ההשוואות האלו משווים בין שני שירים דומים, או לפחות באותו סגנון. כידוע לזפלין יש הרבה מאוד סגנונות אז כדאי להשוות סגנונות שווים או לפחות דומים. לצורך ההשוואה, Bring It On Home ו Dazed And Confuzed הם שני שירי בלוז-רוק לכן יותר קל להשוות בינהם. אבל לצורך התחרות, הייתי מצביע לברינג איט

thecrimsonking

New member
the battle of evermore

going to california הוא השיר אחד מהיפים שנכתבו ובוצעו איפעם ! the battle of evermore (אני בעדו) אחלה שיר תקשיבו למילים זה בעצם סיפור הרפתקאות זה שיר מגניב ומיוחד rock and roll love drugs and peace!

P o M i K i

New member
האמת שהמילים כולם על טולקין

והארץ התיכונה, זה לא על משהו ספציפי שם אלה על הכל (אני מצאתי קשר לקרב ב"הלמס דיפ"(נראה לי ככה קוראים למקום) משר הטבעות 2, ומישהו אמר לי פעם שהוא מצא קשר להוביט) אבל בסופו של דבר הכל על העולם של טולקין...

jammit

New member
הוא גם מספר על גולום

או שזה בשיר אחר?
אגב, למה הם היו מושפעים מטולקין?

silvermarlin3

New member
../images/Emo5.gif

זנ נעשה קשה מרגע לרגע (או מיום ליום) קיצר battle לוקח בקושי לדעתי שניהם מעולים

Chopstick

New member
The Battle Of Ever More

סתם, שונא את השיר הזה ברור שברינג איט און הום!

AeroDar

New member
גמני בחורת ב...

Bring It On Home !! מחר באותה שעה בערך ב 12 שני שירים חדשים! תהיו פה! חחח

למעלה