בוקר טוב לכולם! משי, אופיר ואביב
א אלונה אמא של גיא New member 17/5/04 #3 איזה יפיפיים, .../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif לא ידעתי שיש לך 3 ילדים הייתי בטוחה שיש לך 2 את אביב ואופיר. אייך זה שהם כל כך שונים אחד מהשני? לא דומים בכלל! יפים כמו השכנים? אוהבת אותך, התמונה מוצלחת ואני הייתי מגדילה אותה ל ע נ ק י ת ותולה בבית. גדלי אותם בנחת אוהבת אלונה
איזה יפיפיים, .../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif לא ידעתי שיש לך 3 ילדים הייתי בטוחה שיש לך 2 את אביב ואופיר. אייך זה שהם כל כך שונים אחד מהשני? לא דומים בכלל! יפים כמו השכנים? אוהבת אותך, התמונה מוצלחת ואני הייתי מגדילה אותה ל ע נ ק י ת ותולה בבית. גדלי אותם בנחת אוהבת אלונה
ה השגיא New member 17/5/04 #5 תודה ,תודה לא נעים לי להגיד אלונה, אבל "אצלינו בעדה" תולים בד"כ רק תמונות של אנשים מתים.D-:
א אילנה אמא של שי New member 17/5/04 #12 ילדים מקסימים../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif../images/Emo13.gif
ש שביק New member 17/5/04 #7 חגית היקרה, עם ילדים כאלה החיים באמת ניפלאים, למדי לראות רק את הטוב, את מחצית הכוס המלאה, רווי נחת ממשפחתך ומהילדים המקסימים ממש. אוהבת שביק
חגית היקרה, עם ילדים כאלה החיים באמת ניפלאים, למדי לראות רק את הטוב, את מחצית הכוס המלאה, רווי נחת ממשפחתך ומהילדים המקסימים ממש. אוהבת שביק
ש שביק New member 17/5/04 #11 גלית, אופססס, כתבתי בטעות חגית והכוונה כמובן גלית. (מה שהגיל עושה לבן אדם) לא גילי, לא אליך הכוונה.
ת תיקי וזיו שגן New member 17/5/04 #10 ../images/Emo57.gif בלי עין הרע../images/Emo24.gif גדלי אותם בנחת, פשוט מקסימים