בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכם אנשים יקרים. בהצעתכם עשיתי לי שם חדש, משלי ועכשיו יש סדר בבלגאן. שיהיה לנו יום טוב.

o g

New member
../images/Emo16.gif בקר כואב ../images/Emo7.gif

הי, אמא של יונתן גם את קמת מוקדם עם המועקה הזאת בחזה? מקווה שיהיה יום שקט וליבי ,ליבי עם משפחות ההרוגים אורית (אמא של אלון)

אני בת שכולה

אבי נהרג כשהייתי בגילו של יונתן שדומה לו כל כך... כאימא לשלושה בנים אני כואבת, דואגת וקרובה כל כך... ובכל זאת, שיהיה לנו יום טוב.

בוקר קשה ועצוב../images/Emo16.gif

ערב קשה עבר על כולנו וכמובן עוד יום עצוב של לוויות וזיהוי גופות. אמא של יונתן, אני כל כך כואבת את כאבך ומקווה ש ל ע ו ל ם לא תדעי צער בחיים. לאבד אבא בגיל כל כך צעיר זה נורא. שמרי על משפחתך מכל משמר וגדלי את ילדיך בנחת. שולחת לך
ענק ואת מלאך השלום שישמור עליך ועל כל עם ישראל. אלונה

בוקר עצוב מאד - עד מתי../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נמשיך לקבור את מתינו? עד מתי? הלוואי ונשמע רק בשורות טובות היום...

mazy

New member
בוקר עצוב - הרגשה נוראית../images/Emo7.gif

בקושי הצלחתי לישון הלילה. המחשבות על ההורים האומללים שאיבדו באחת את היקר להם מכל. ליבי בוכה עם המשפחות. שאלוהים לא יתן לאף אחד לחוות את הטרגדיה הנוראית הזו.

../images/Emo16.gifבוקר טוב, עד כמה שאפשר..

אני מאחלת לכולם בוקר ויום קצת יותר שמח מהימים האחרונים.. מקווה לראותכם מאושרים כי חייבת להיות בליבנו תקווה, אפילו אחת קטנה, שהכל עוד יסתדר ושהצער הרב יתפוגג.. לאמא של יונתן- אני משתתפת בצערך ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער לעולם
אוהבת
פלפלת

הלנה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

בוקר קשה, לראות את התמונות של החיילים החדשים שהצטרפו למעגל המוות הנורא הזה ולחשוב על ההורים החדשים בהצטרפו למשפחת השכול. נורא ובלתי ניתן לתפיסה. אבא של יהונתן, צר לי לשמוע שאיבד אב בגיל כל כך צעיר, אני לא מסוגלת לדמיין את הכאב... וכמו שפילפלת הצעירה, המקסימה שקשה לי לקלוט שהיא רק בת 17, חייבים להמשיך הלאה, יש לנו ברירה אחרת? אוהבת אותכם, הלנה

שביק

New member
../images/Emo16.gif כואב לי, אני פשוט בוכה, קשה

לי להפסיק ולהירגע. עצוב לי יותר מדי.

למעלה