בוקר טוב לכולם......

דמעה

New member
בוקר טוב לכולם......

שיהיה לכם יום טוב....... אני כאן היום אם מישהו צריך לקחתי לי יום חופש מהבית ספר כי אני מדוכאת לאללה,החיים מגעילים ובא לי למות,רק מרוב הטימטום והפחדנות שלי אין לי אומץ לעשות את זה ואני עוד יותר שונאת את עצמי על זה. כל מה שאני יודעת לעשות זה לצום או לאכול ולהקיא,הדבר היחיד שאני מצטיינת בו,חוצמזה אני דפוקה בהכל...... החיים בזבל, ממני

דמעונת...

קלי יקירתי, החיים לא בזבל. אנו רק בוחרים לעשות אותם כאלה. והטמטום או פחדנות אותו את מאשימה בכך שאת לא מוצאת את האומץ לחתוך את הגלגל הזה הוא זה שיודע שמתישהו את גם תגיעי למעלה ותראי את הדברים אחרת. אז נכון, כרגע קשה ואולי בלתי אפשרי להודות בזה בפה מלא. אבל זה קיים בתוכך, אם תרצי או שלא. טוב שלקחת לך קצת זמן לעצמך, גם זה חשוב לפעמים. חופש זה דבר טוב, רק לא להגזים איתו...שלא יהפך לדבר קבוע כי אז הוא מאבד את הטעם... אולי נידמה לך שכל מה שאת יודעת זה לאכול, להקיא ולצום. אז תמצאי לך תחומי הצטיינות חדשים! יש כאלו לרוב...רק צריך לבחור ולעשות. וכך גם יהיה פחות זמן לענייני ההתעסקות באוכל, וגם תרגישי טוב יותר עם עצמך. ואת לא דפוקה. את חולה. ויש הבדל. מקווה שלמרות הכל היום עבר בצורה סבירה ושהצלחת לעשות עם עצמך משהו מהנה שולחת חיבוק חם לחיזוק הנפש אוהבת אני.

דמעה

New member
מאיה........

אני מקווה שמתישהו הגלגל יתהפך ואני אהיה למעלה,זה בטח נשמע טיפשי אבל אני זוכרת שכשהייתי מאושפזת חשבתי כל הזמן ``אני יודעת שיגיע יום השחרור``. אז ידעתי שהוא יגיע אבל לא יכולתי לדמיין אותו,והוא הגיע ועבר מזמן וחזרתי בדיוק לאותה נקודה שהייתי בה לפני האישפוז,אפילו יותר גרוע. אני זוכרת גם שבמהלך האישפוז כל הזמן חשבתי שאין לי מספיק כוח להשתנות,ואני עדיין חושבת ככה וההוכחה לכך היא שעברתי אישפוז שנמשך חודשיים שבהם הסתכלתי על המחלה הזאת מכל כיוון אפשרי ועדיין לא יצאתי מזה אז כנראה שבאמת אין לי כוח וההחלמה היא רק חלום. בכלל,כל פעם שאני עומדת לצאת מזה קורה משהו שמראה לי שאני ללאא יכולה בלי זה,אולי חלק בי מנסה להגיד לי שאני באמת לא יכולה בלי זה ושאני חלשה מידי בשביל להפרד מזה? אוהבת, אני

קלי...

טבעו של הגלגל הזה הוא להתהפך...מעלה ומטה. ואת עוד תגיעי למעלה. תהי בטוחה. וגם טבענו שלנו לצפות בזמנים קשים למשהו ה``טוב``, השינוי שיבוא ויהפוך את הכל. בזמן אישפוז, כשאתה כולך שקוע בהתמודדות עם הקשיים שהוא מביא איתו, אנו מצפים למשהו האחר, לסוף המצב הקיים והתחלה של משהו חדש. ואז נדמה שברגע שנגיע הביתה הכל יהיה אחרת...המחלה שאנו מתמודדים איתה תעלם והחיים שלנו ימשיכו בלעדיה...חברים..לימודים...חיים. אבל אז, כשמגיע השיחרור, אנחנו מגלים כי כל התקופה הזו חיינו בתוך בועה מוגנת, בה עשו בשבילנו את ההחלטות ואנו בעצם לא נידרשנו לכמעט דבר פרט לציות להוראות שניתנו לנו. ואז אנו מגלים שברגע שהשתחררנו מתחילה לה המלחמה האמיתית...המלחמה במחלה שלנו ולא בדמות אחרת כמו צוות רפואי. ובמאבק הזה אנו נאבקים בעצמנו, בגופנו וברצוננו. וזה המאבק הכי קשה שיש. את לא חזרת למצב בו היית לפני האישפוז. במהלך הזמן הזה קיבלת כלים להתמודדות שלא היו לך קודם, ידע ויכולת שלא חשבת שקיימים אצלך. ואין כמו הניסיון כדי להעמיד אותנו במקום אחר. ובזכות אותם הכלים והניסיון את יכולה גם לעשות את השינוי. כי את יודעת מה עומד על הפרק, מה את יכולה להפסיד. ואת גם יודעת מה את צריכה לעשות בכדי להמנע מכך. ובזכות כל אלו תוכלי להסתכל על המחלה מזוית שלא יכולת לראות במהלך האישפוז. המחלה היא לא חלום...היא אפשרית. ואת יכולה לעשות את זה. והשאלה אותה את צריכה לשאול את עצמך ואולי לעבוד עליה בטיפול האישי היא למה בכל פעם שאת כמעט מצליחה את שוב מפילה את עצמך. ולמה את מרגישה שאת לא יכולה בלי זה. מה את מנסה לבטא בדרך הזו? ואיך את יכולה למצוא את הדרך לבטא זאת במילים או בכל דרך אחרת, רק לא בדרך המזיקה הזו? תחשבי על זה...אף פעם לא מאוחר מידי. בהצלחה...יש לך הרבה חומר למחשבה. חיבוק לעידוד {}... אוהבת אני.

דמעה

New member
מאיו`ש..............

כנראה שאת לא כל כך מכירה את הסיפור שלי.....אבל אני עכשיו במצב גגגגגגגררררווווועעעע יותר משהייתי לפני האשפוז,האמת היא שהאשפוז הוא מה שגרם למצב שלי עכשיו להיות כל כך גרוע,הוא עשה לי טראומה רצינית..... כל הפחדים והחרדות שיש לי עכשיו רובם הם על המחלקה ושתי חוות דעת מקצועיות הסכימו עם זה.לא קיבלתי שם שום כלים להתמודדות קיבלתי שם רק שק זבל,יש לי סיוטים על המקום בלילה,אני לא מצליחה להתרכז בגלל שאני כל הזמן מפחדת שעוד דקה יגיע אמבולנס ויחזיר אותי לשם,אני יושבת עכשיו עם הדלת נעולה בחדר בגלל זה,עשו לי שם חרדת נטישה,במקום הזה זאת היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שהרגשתי ממש ממש לבד והכוונה היא לא לבד שאמא בעבודה ואין אחד בבית הכוונה היא שאת נמצאת במקום שאת לא מכירה בו אף אחד,סתם זרקו אותך שם,נטשו אותך,לאף אחד לא אכפת מספיק כדי לבוא לבקר,כשהגעתי לשם הייתי כל כך מבולבלת ומפוחדת ולאף אחד זה לא הזיז,לא היה לי מושג מה הולך לקרות וגם אף אחד לא טרח להסביר לי,לא נתנו לי אפילו לראות את ההורים שלי.פסיכולוגים אומרים לי עכשיו שאיבדתי את האמון בבני אדם כתוצאה ממה שקרה במחלקה הזאת.כמה פחדתי שם......להשאר יותר זמן,שלא יתנו לי שוב לראות את ההורים,שאני יעצבן את האחות כי אני מנדנדת לה שתתן לי להתקשר.הרגשתי שם כמו חיה,היחס אלינו היה נורא,לפעמים אפילו האחיות לא דיברו אלינו יפה והמטפלים המשפחתיים..... אני עכשיו מתמודדת עם מה שעשו לי שם וכשאני יגמור עם זה מחכה לי עוד התמודדות עם מה שקרה לפני זה ואני עכשיו צריכה טיפול אישי על בעיות שלפני שהייתי במחלקה הזאת לא היה לי אותם.לפחות לפני האישפוז הייתי מסוגלת להתרכז ולא היו לי פחדים (חוץ מאולי פוביית משקל) ועכשיו יש לי גם את זה ועוד דברים בנוסף,אז לפחות היה לי משהו שהחזיק אותי טיפה יותר קרוב לעולם של החיים ועכשיו אני מתה בכלל...... נ.ב. אני יודעת שיש דברים שכתבתי לך שלא הכי קשורים למה שכתבת לי,אבל הייתי צריכה לספר על מה שקרה לי במחלקה אחת ולתמיד...פשוט הרגשתי צורך אוהבת, אני

מתוקתי..

שמחה שסיפרת על עצמך קצת יותר...ככה אוכל אולי להבין מה עובר עליך ואולי לנסות לעזור. חוויה של אישפוז היא אף-פעם לא נעימה. ואני מבינה שאצלך היא בכלל זכורה כסיוט. שאלה לי אליך: המרפאה אליה סיפרת שאת הולכת קשורה לבית החולים ההוא? והמרפאה אליה את אמורה לעבור? הלוואי והייתי יכולה להסיר במחי יד את החרדות האלו שלך...הייתי עושה זאת. אבל אני בכל זאת מציעה לך לכתוב את הדברים, כמו שעשית עכשיו. מקווה שהעניין עם הפסיכיאטר יתקדם ומהר. כל כך חבל על כל הזמן שאת סובלת סתם, וחבל שהוא לא רואה זאת. מאחלת לך שיהיה לך ערב הכי שלו שרק אפשר עם כמה שפחות חרדות ופחדים ואם יבואו...נסי למצוא את הדרך להעסיק עצמך בדברים אחרים. אספר לך משהו... גם אני מוצאת עצמי לפעמים בסיטואציה בה אני נכנסת למחשבות על דברים שהיו. לכן אני מנסה להעסיק עצמי ולא מניחה לעצמי להכנס למחשבות. לפעמים זה אפילו מוגזם, ואני לא מצליחה לנוח לרגע מהפחד שזה יעלה, אבל לפחות ככה אני לא שוקעת...וזה עוזר. אוהבת אני.

דמעה

New member
למאיה...................

בקשר לשאלה שלך: המרפאה שאליה אני הולכת לא קשורה בשום דרך לבית חולים וגם המרפאה שאליה אני אמורה לעבור,מסיבה אחת פשוטה:אני ללאא מוכנה בשום אופן ללכת למקום שקשור באיזושהי דרך למחלקה הנוראית הזאת ולמזלי המטפלים שלי תומכים בי בקטע הזה. אוהבת, דמעה

תודה

על ההבהרה. זה היה חשוב לי כדי להבין קצת יותר. הנחתי שזה כך. ואני שמחה שצדקתי ושאת לא נאלצת להתמודד עם הזכרונות גם במהלך הביקורים במרפאה. קלי שבת שלום לך וערב טוב. מקווה שיעבור בשקט ובשלווה וכך גם השבת שתבוא. אוהבת אני.

אביטל23

New member
דמעונת יקרה

אין לי הרבה מה לומר, המילים ממני והלאה. לכן רק אשלח לך חיבוק ענקי ומחמם עם המון אהבה. שלך אני

דמעה

New member
אביטל.......

תודה רבה על התמיכה........ זה באמת עוזר לקרוא דברים כאלה........ אוהבת....... דמעה

אביטל23

New member
דמעונת

אין צורך להודות על התמיכה, בשביל זה אנחנו נמצאים פה, האחד בשביל השני, אז היום את בנפילה ואני עוזרת, ומחר הגלגל יכול להתהפך ואת תעזרי לי. ומניסיון אני יודעת שנעים לקרוא כאלו דברים , אז תדעי שאני תמיד פה כדי להמשיך ולכתוב לך דברים נחמדים. שולחת לך ים של חיבוקים כדי שלא תרגישי לבד. שלך אני

למעלה