בוקר טוב לכולם

ornelia

New member
בוקר טוב לכולם

חזרתי אחרי שבוע חופש - ומוזר דווקא בשבוע החופש הרגוע הרגשתי הכי לא טוב מינון הכדורים עלה בקצב רצחני גם במשך היום מה שאני בד"כ לא לוקחת קלונקס. המון לחצים באיזור הלב,דופק מהיר ושרירים תפוסים ללא הפסק. העין הימנית שלי התחילה לקפוץ ולא מפסיקה. בקיצור האם המסקנה שהשגרה והעבודה טובה יותר? למרות שגם עכשיו נטלתי קלונקס כי פשוט עדיין לא טוב לי? עצתכם? נאווה? האם לרוץ לרופא בגלל איזור החזה הכואב והדופק הלא סדיר?

ritosh

New member
אורנה../images/Emo140.gif

כן! עם לחצים בלב ודופק מהיר רצים לרופא! את מעלה את מינון הקלונקס על דעת עצמך? אולי התופעות שיש לך הם בגלל המינון? שווה לשאול את הרופא שלך. ותרגישי טוב.

ornelia

New member
ריטוש נמאס לי מהרופאים

האמת שזה די מסיבי לא עוזב אותי לרגע. ואת המינון הגדלתי בגלל שהרגשתי שכל האזור תפוס שם. אם זה ימשיך לא תהיה לי ברירה ואלך לרופא

ritosh

New member
גם לי נמאס מרופאים../images/Emo4.gif

והראומטולוגית שלי כועסת עלי... אבל אין לה מה לחדש לי כך שכבר כמעט שנה לא ראיתי אותה. את הכדורים שנתנה לי הפסיכיאטרית שלי גם הפסקתי. עכשיו אני נקייה לגמרי ולוקחת סלברה בזמן שאני לא יכולה יותר. אמא שלי טוענת שכדור של אקמול פשוט יכול לעזור יותר מכדורים אחרים. מעניין ושווה לנסות. מבטיחה לעדכן. מה קורה איתך עם הלחצים בחזה? האם הם נרגעו?

ornelia

New member
ריטוש

זה קיים כבר שבועיים הולך ובא יכול להיות שזה קשור לשינויי מזג האוויר אולי פוחדת לדעת את האמת. איך קיבלת סלברה? לי בקופה לא הסכימו לתת. דעי לך הרבה פעמים שמאד כואב לי לוקחת 2 אקמול משתדלת שלא הרבה כי זה פוגע בכבד. אם את יכולה להוריד את הכדורים ולהסתדר בלי הלוואי שתלכי בדרך הנכונה ודרך אגב זו הזדמנות בשבילך להשתתף בניסוי של נאווה. מה שאני בית מרקחת מהלך לא יכולה

האתגר הכי גדול שלנו הוא שינוי

גם שינוי לטובה הוא שינוי ולכן, כן! הגיוני שגם בשבוע של חופש רגוע גופך יגיב לשינוי. אז עצתי היא: אם יש לך צורך לקבל אישור רפואי - לכי לרופא. אם זה לא מאוד מאיים - חיזרי לשיגרה בעוד כמה ימים תבדקי מה קורה ותחליטי שוב יש בעיה - פני לרופא. הגוף חזר לאיזון - שיגרה חשובה לך, הקפידי עליה!!

למעלה