בוקר טוב לכולם

אור67

New member
בוקר טוב לכולם

זיו שלי כנראה מוציא שיניים ובגדול.לא שן קידמית בשביל לעשות את העניין לכמה שפחות מסובך חלילה...אלא שן (שכחתי איך קוראים לשיניים האלה)עמוק בפנים בלסת התחתונה. נראה מאוד אדום ונפוח
בנוסף הבוקר הוא קם משתעל ומתעטש מלא בנוזלים... והכי מבאס - מיום חמישי אין ולא חצי יציאה..
תגידו יש קשר לכל השימחה? והכי חשוב - מה עושים עם העצירות הזאת? מזכירה שזיו יונק מלא. חוץ מזה-הוא מקסים ומתוק,חייכן מתמיד. לאבא שלו יש היום יום הולדת ואנחנו נראה אם הוא יכול לחגוג איתנו בחוץ או שנעביר את החגיגות הבייתה. יום טוב לכולם.

orp

New member
בוקר טוב גם לכם ../images/Emo42.gifאכן יש קשר

לפעמים כאשר יוצאות השיניים ישנה עצירות או ההיפך שלשול , כמו כן נזלת יכולה להיות ואף לפעמים גם חום בקיצור הרגשה כללית לא נעימה . בקשר לעצירות , לתינוקות יונקים יכולה להיות לפעמים עצירות גם ליובל שלנו שעדין יונק מלא, לפעמים יש עצירות . שירגיש טוב ויעבור בקלות את הוצאת השן בראשונה , דבר נוסף יום הולדת שמח לאבא של זיו

אור67

New member
תודה על התגובה והעידוד

העיניין הוא שתמיד הייתה יציאה אחת (לפחות כל יום) לפני כמה זמן התחלנו לתתאת הברזל,אני חושבת שאולי יש קשר ,בכל מקרה הפסקתי לתת.לפחות לעכשיו.

יכול להיות קשר לברזל

מתי הפסקת לתת? בכל אופן - את יכולה להשרות שזיפים מיובשים במים רותחים, ואחרי שהם מתקררים, לתת לו לשתות קצת מהמים. גם טעים, גם משחרר (ולשן קוראים טוחנת)

אור67 - מאז שזיו נולד כל מה שקורה

לו קורה בדיוק לאמרי. הם נולדו בהפרש של כמה ימים וכל פעם שאני מוצאת שאלה שלך אני יודעת שזה חוסך לי את השאלה שלי. אז גם אמרי החליט להתחיל עם הטוחנות וגם לו בעיה ביציאות. וכמובן הנזלת הבלתי נגמרת. לא ששותפות גורל כזאת מובילה אותנו לאיזשהו מקום - אבל נחמד לגלות שאני לא לבד...

סיוונ123

New member
וגם אנחנו באותו תאריך (אנחנו

ב- 26/10) וגם אצלנו מתחילות שיניים, גם בצד. נכון שהם כל כך מתוקים?

אור67

New member
חברותי לתל"מ....(פחות או יותר)

באמת מדהים שזה קורה ככה אחד לאחד אותו הדבר
בכל מקרה יש לי חדשות טובות. לפחות לגבי היציאה. עשינו קקי והרבה!איזה כיף. לא נותנת יותר ברזל.זאת המסקנה שלי לפחות לשלב הזה. האזור של הטוחנת עדיין נפוח ואדום.אין חדשות טובות. לגבי השיעול והעיטושים-נראה לי פחות נורא מהבוקר,אבל לעומת זאת התיאבון לא איי איי איי.... שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט

sipor

New member
מתוקה הברזל שלו מאוד חשוב

שימי לב, זה קשור להתפתחות השכלית שלו בשלב הזה אם יהיה לו חוסר של ברזל הוכח שהוא יתפתח בפחות מ- 15%.. בכל מקרה,לא ממליצה להפסיק את הברזל תתיעצי עם רופא אולי יש ברזל מסוג אחר.. אבל ברזל חייבים לתת.

עיטושים ושיעולים זה קשור ?

גם ליואב יש עצירות. לזיו יש כבר שיניים ? (שהוא פתאום מוציא טוחנות) ?

אור67

New member
לזיו עדיין אין שיניים

ונראה שהוא הולך להביא אותה בגדול עם הטוחנת הזאת...

למעלה