בוקר טוב לכולם!

אנישו

New member
בוקר טוב לכולם!

גיליתי את הפורום הזה דרך קישור מפורום פוריות... אז כמובן שהשאלות שלי נוגעות לכך. ברשותכם. 1. באיזה צבע כדאי לצבוע את חדר השינה? שיהיה נעים ורגוע אך גם יעודד "פעילות יצירתית"... 2. הסלון שאנו גרים בו (דירה שכורה) הוא ארוך אך צר. לסלון שתי כניסות - אחד מהכניסה לבית ואחד מהמרפסת. בשתי הכניסות - דלתות הזזה שקופות. כרגע הספה לאורך קיר אחד והטלוויזיה לאורך קיר שני אך כך הם קרובים מדי אחד לשני. מישהו הציע לנו לשים את הספה לרוחב צמודה לאחד מדלתות ההזזה השקופות, אבל כך אנו נשב עם הגב לדלת. האם יש פתרון אחר? תודה מראש.

בוקר טוב אנישו

אני ממליצה קודם כל לקרא מאמרים, טאגליינס והודעות שיש בפורום גם מעמודים קודמים. זה נותן כיוון מחשבתי שקשור לפנג שוי, שאינו רגיל בכל מקרה, מהתאור שלך אינני יכולה להמליץ על שום דבר. אני צריכה לדעת כיוונים של הכל, כיווני הבית, מה יש בסלון חוץ ממה שתיארת, מאיזה חומרים, צורות וגוונים עשוי הכל, גם בסלון וגם בחדר שינה. מעבר לכך, מאחר וכבר פנית לכאן, אני ממליצה לך על ייעוץ ממשי ולא להסתפק בעצות וירטואליות. את מוזמנת לפנות אלי במסרים במטרה זו. אני ממליצה לך על כך מאחר ואת כבר מספרת על בעיה שקיימת. זה משפיע על אורך החיים, כל המערכות בגוף וגם בבית. יום נעים

למעלה