בוקר טוב לכולם....

rachel v

New member
בוקר טוב לכולם....

אני עוקבת אחר חילופי הדברים כאן מאתמול, ואני רוצה לאמר לכם שאני בשוק אני בהלם אני המומה אתם דנים בענייני שחיתויות, בהבטחות של ראש עיר, הרי במדינה מתוקנת ראש העיר צריך להתפטר, או לא להבחר בכלל......כנ"ל גם לגבי ראש ממשלת ישראל... אבל כנראה שאנחנו מזוכיסטים, או שהפכנו להיות אפטיים לגבי הקורה במדינתנו ועירנו היקרה... מה שבטוח זה שאידיאולוגיה כבר אין.

בוקר אור

ומאחלת גם שנה אזרחית מוצלחת יותר של שינויים לטובה הן לעיר והן באופן אישי לכולם... שנה שבה כ"א יושיט יד לסביבה שלו. בלוד זה לא יכול להזיק אף פעם...

ה דרומי

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif../images/Emo72.gif../images/Emo57.gif

ושהיה זה בוקר שקט ומלא אור בעוד כמה שעות כול זה יגמר ואני לדרום חוזר הנער חולה ב
יש לו דלקת בעיניים. אמו שם בעבודה ואני איתו כאן מעביר את הזמן.

zivsb

New member
את בשוק? בהלם? המומה????

למה? מה קרה? אנחנו ראויים למנהיגנו כי אנחנו בוחרים אותם!!! רוב תושבי העיר הם בחרו והם בוכים ויבחרו שוב כי הם נהנים את רוצה לקלקל??????????????? למה?????????????

rachel v

New member
זיו יקירי..

אני לא בחרתי בשני המנהיגים....... זה שדעת הרוב התקבלה לצערי זה לא אומר שאני צריכה להשלים עם כל השחיתויות, ולקבל אותם. ואם בקלקול עסקינן... אני האחרונה.

zivsb

New member
את ואני חלק מהציבור

וכאשר אומרים הציבור בחר!! זה כולל אותי את בני רגב ואותך וגם את אריק שרון מה לעשות?? אי אפשר להתחמק

rachel v

New member
להתחמק??????????????

לא. מי שמתחמק מאחריות אלו מנהיגנו העיקרים. לא זו הדמוקרטיה שעליה אני חונכתי. ואם כבר הציבור בחר, לפחות שיכבדו את הבוחרים בהם. וינהלו מנהל תקין. העיר הזו הולכת מדחי אל דחי ואין עוצר.

למעלה