בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מזה מספר ימים עובר הפורום שלנו "רענון".ולאט לאט אנו מגבשים קוים משותפים.הלם המעבר של כמה אלינו עבר. ואני מקווה שהתאקלמתם. יחד עם זה לא מקובל עלי סגנון בוטה שאמנם עדיין לא הגיע אלינו אך לא אתן שיגיע. בנוסף כמו שאני לא אוהב שישמיצו אותנו בקהילות אחרות לא מקובל עלי השמצות של קהילות אחרות הן בתפוז או בווי נט. תאמינו לי שהבטן שלי מלאה על התרגילים שעשו לי בקהילה שהקמתי בווי נט אך מעולם לא השמצתי את מחליפי שם למרות שראיתי הרבה אי לואילוית מצידם. אני מבקש מכולכם יש לכם הרבה מה לומר ואתן לכם חופש ביטוי מלא אך די עם ההשמצות ואל לנו להגיע לניבולי פה. יום טוב לכולם שוקי

znon

New member
אתה תסלח לי מר לבנון

קצת מזכיר לי את מה שאמרו על רבינשטיין. תראה אתה מנהל פורום על איכות השלטון ,בפורטל שמתנהל בצורה בעייתית. אם אינך יכול לאפשר את הכתיבה באשר היא בלי לצנזר והרמזים שפיזרת די ברורים ,אזי מאיפה החוצפה שלך לבקר מוסדות שילטון? האם אין זכות לבקר את הפורטל שאתה כותב בו? האם מנהל מושחת כמו אלוני ודרכיו הנלוזות אינן סיבה למסיבה? מה הבעיה? שלחו כבר רמזים ? נו באמת מינמום של אינטגריטי...

זכות ביקורת יש אבל..

אנחנו בתנועה לאיכות השלטון דוגלים בראיות!! אם אין לך.. אל תכתוב.זהו!! חוץ מזה עם כל הכבוד מר אלוני אינו איש השלטון.האשמות ללא ראיות ימחקו מיידית.שאנחנו מבקרים יש לנו תמיד ראיות.. וזה לידיעתך ידידי.

צנוניתוש למה לך כל הוואג'ע ראס הזה?

לא תצליח לשנות את העולם. או שתכתוב את דבריך המלומדים ואינני מדבר בצינויות אני באמת אוהב לקרוא את מה שאתה כותב מלבד צמד המילים סמארקש או פשיסט,או שתאכל את הלב בשקט. זהו.

למעלה