בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!

טוב הפורום קצת ישן...... אז החלטתי להעיר אותו קצת! אני פותחת שרשור שבו כל אחד מאחל משו טוב למישו!!! אז אני מתחילה ואני מאחלת בוקר טוב ובכלל שיהייה יום מתוק!! יום חמוד!! יום מצחיק ומהנה!! לעדי פרילינג המתוקה!!
מתה עליך בובית!!

לירום

New member
בהצלחה

לכל מי שיש לו מבחן בהיסטוריה בקרוב... וסתם שיהיה לכולם יום נחמד

באמת?? איזה יופי! אתה כבר לא מנוול

בעצם אולי קצת אבל העולם לא צריך לדעת יום נהדר לך ויום נעים לכולם פה

S a l i t

New member
לירום!? מנוול?! פירחח קטן...

כן כן יום טוב לכל החבר'ס כאן ושות' ובהצלחה לי מחר הולכים לירות עליי לייזר
בעעעע..

לירום

New member
תראו מי שמדברת

ואת קראת לי מנוול, אין לך זכות גם לקרוא לי מנוול וגם להגיד לי להגיבעלזה שקראו לי פרחח

לא לא.. בזה אתה טועה

לרוב האנשים אין זכות לקרוא לך מנוול ולהעיר לאנשים שקוראים לך פרחח.. נראה לי שהכלל הזה אפילו כתוב איפשהו
אבל אני לא רוב האנשים.. בניגוד לרוב האנשים- אני מנצחת אותך בקרב אגודלים.
פרחח זו מילה משעשעת! ערב טוב

לירום

New member
איפה ../images/Emo35.gif

ומתי עשינו קרב אגודלים, ובמה זה חשוב או קשור?? יום נעים!

יום נפלא לכולם!!!!

תנצלו כל רגע ותעשו רק כיף!!!! יש היום יום
יפה אז תצאו לטייל ותהנו! ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת , מי בנה ומי שתל כולנו ביחד......

לירום

New member
"... שמש חזקה שמכה בראש"../images/Emo42.gif

השכנים יודעים, שעכשיו שלוש

Miss Understood

New member
שיהיה לכוווווולללללםםםםם....

שבוע מעולה! בעצם למה שבוע?! חודש! בלי הרבה לחץ ועם הרבה כיף! לא לשכוח לנצל כל רגע טוב ולשמור אותו! אז מקווה שעשיתי קצת טוב לאנשים על הלב...ושיהיה לכם באמת יום נהדר ומשמח!!!
אור

hadasbaril

New member
אני בעד שיר

: אלי גורנשטיין מילים: לאה נאור לחן: עוזי חיטמן הרכבת מתקרבת, הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך, הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים היא ניגשת אל הקשת, מסביבה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק... הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים, זו רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים. ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה שיהיה לכולנו שבוע מלא הפתעות. אני יודעת שלי יהיה כי כול מה שאני יודעת על השבוע הולך ככה: טיול בנגב עם ציוד על הגב עד יום שישי.הולכים בחוליה קטנה, אבל לא יודעת עם מי. אבל מה אכפת לי?!יש שבוע שלם במדבר. ביחוד שעם יונתן, השק"ש החדש, לא יהיה לי קר.

שקסי

New member
ליאורי!!!

חולה עלייך יפה שלי!! חזרתי עכשיו מסמינר י"ב! היה נחמד ביותר! קבוצה 9 מלכים... ונדבר מתי שהוא...(בטח מחר...) שיהיה גם לך יום נפלא ביותר!! ואם את עדיין לא מרגישה טוב....אז תרגישי טוב יפה שלי!!!! אוהבת המון- עדידוש..

וואייייייי

אני מזה שמחה שנהנת!!! שמעתי גם ממקורות סמויים שלי.. שהיה הסמינר הכי שולט בעולם...!! הלא כן?? חח טוב אני מקווה שאני אפגוש אותך בביצפר.. ונדבר!! ותוכלי לספר לי על הסמינר!! מתה עליך בובה!!

S a l i t

New member
תמסרי לה ד"ש ונשיקות ממני

ושאני נורא מצטערת שלא עניתי לה אתמול כשהיא היתקשרה פשוט הייתי בטלפון ושמתי לב רק אחר ישעה שהיא הצקשרה... סאבלימינל לפנים!

למעלה