בוקר טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לחבריי../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב ושבת שלום, קמתי הבוקר כרגיל אך בלי חשק לצעוד. אינני יודעת עכשיו אם אצא לצעידה, מה שכן כשאחזור אתחבר. יעלי

bimbo.

New member
בוקר טוב לחברים שלי ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ושבת נפלאה. אכן, שלא כהרגלי, ישנתי המון. אתמול היה יום הולדת לבני הצעיר, וחברתו ערכה לו מסיבה משפחתית. אז כמובן כשהגעתי הביתה באחת אחרי חצות, האדרנלין זרם במרץ ונרדמתי רק לפנות בוקר. הכלב העיר אותי כדי להגיד לי בוקר טוב, ושהגיע זמן ארוחה...

emmy5

New member
בימבו, בוקר טוב ומזל טוב|בלון../images/Emo42.gif

מזל טוב ,שיהיה לך הרבה נחת...כבר דאגנו לך,לא היה מי שיעיר אותנו עם הבוקר טוב .

yaely2

New member
מנהל
דני, תודה רבה../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

שלום לכולם,
העצלנות תפסה אותי היום ולא יצאתי מהבית כהרגלי בשבת. נהנית בחברתכם ומבקשת מכם להתכונן לטיול לגבעת הקיבוצים. כדי להתאים עצמנו לרוב, אני מציעה שנערוך את זה באחד מימי השישי. מה דעתכם? יעלי

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif למברכות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מנורה

New member
בימבו יקירתי ../images/Emo49.gifלבנך ובוקר טוב

חברי בסוף שבוע זה עסוקה עם המשפחה אורעים מרגשים אשתדל לבקר בפורום שיהיה ים נפלא

לייציק

New member
../images/Emo65.gifבימבו מזל טוב לבן הצעיר ../images/Emo39.gif

שתזכו לחגוג הרבה ימי הולדת, בבריאות, בשמחה והרבה הרבה נחת

לייציק

New member
שבת שלום לכל חברי היקרים ../images/Emo24.gif

גם אותי תפסה מן עייפות בלתי מוסברת הבקר. ישנתי המון... קמתי מאוחר... ונשארתי עייפה ... אתמול היו אצלי הבן הגדול (תרתי משמע...
) עם הכלה והנכדים עד מאוחר בערב. היה לי כיף ורוויתי נחת... ובסוף נפלתי למיטה עייפה אך רצוצה
וצללתי לתוך השינה כמו אבן במים אדירים ... בקושי התעוררתי הבקר ... הבן והכלה אמנם הזמינו אותנו לבלות איתם את היום בטיול ליערות הכרמל, אך התעצלנו וויתרנו ... עם זאת, החלטתי היום לעשות סדר בבלאגן שליד המחשב. הצטברה לי שם ערימה של ניירת ... חוברות bezeq-net, קטעי און-ליין של עתון מעריב, פתקים עם כתובות אינטרנט שונות ועוד ועוד ... אי לזה סוף... כבר אי אפשר היה להניח דף או חוברת להעתקה ליד המחשב ...
ישבתי לכתוב לכם הודעה ופתאום עלתה לי הודעת וירוס אדומה מהנורטון שלי ... שאחד הקבצים שהגיעו אלי באי-מייל נגוע... טיפלתי בו בעזרת הנורטון והעברתי את הקובץ הנגוע להסגר ... וכמובן שמחקתי, כהרגלי, את כל הודעות הזבל הרגילות שמגיעות כל הזמן (היו הפעם כ-28 כאלה ...) והן עדיין ממשיכות להגיע. אני חושבת שאבקש מבזק כתובת אי-מייל חדשה שאחזיק חסויה מעין זרים (כמובן שאמסור אותה רק לחברי ולידידי ...). אחר כך קיבלתי טלפון מהבן הצעיר (מפוטסדם) ודיברנו כשעה ...! שימרו על קשר ... שלכם

emmy5

New member
לייציק חמודה , לו היתי יודעת ...

לכתוב כמו שאת יודעת , אולי היתי מספרת לך כמה שאני נהנית לקרוא את ה כל העסקים שלך ...אולי ... אולי היתי מספרת איך אני מבלה יום יום...כל כך אני אוהבת ש את כותבת ...איזה אמא סבתא חברה מקסימה את .שבת מנוחה לך

maxima

New member
שבת שלום חברות/ים.......לבימבו...

יומולדת שמח לבן, הרבה נחת ואושר. אני משחקת בשבת בבוקר כדורת דשא..(יודעים מה זה) מאד נחמד ומהנה. יעלי היכן זה גבעת הקיבוצים אשמח לטיל תמיד.

yaely2

New member
מנהל
שלום מקסימה, בקשר לטיול ../images/Emo73.gif

שלום לכולם והמון נשיקות ממני,
גבעת הקיבוצים נמצאת ברחובות.

yaely2

New member
מנהל
והנה תוספת מידע ../images/Emo59.gif../images/Emo121.gif../images/Emo73.gif

שלום, הנה תוספת מידע גבעת הקיבוצים, האתר המוצע לטיולו yaely2 ו 09:27 | 20/11 שלום לבימבו כלת השמחה ושלום לכולם, אני הצעתי מקום שלדעתי כל תאור מוקדם שלו רק יפגום בהנאה. מה שאני יכולה לאמר כרקע. המקום הוא אתר אותנטי מזמן טרום המדינה. היו לנו לוחמים בפלמ"ח שהצלחנו להשיג להם נשק בלתי חוקי. הבעיה היותר רצינית הייתה התחמושת. כי רובה נתנו לחייל וזה נשאר איתו, וכדורים הרי התאמנו, ירו, והחזיקו. כדי לסבר את האוזן נזקקו ל10,000 כדורים ביום. (עשרת אלפים) אפשר אולי לייבא פעם או פעמיים, אך באופן קבוע? היו צריכים למצוא פתרון מתחת לעיניהם הפקוחות של הבריטים מצד אחד ואפם המרחרח של הערבים מצד שני, איך עשו את זה? איך התגברו על אלף ואחת בעיות? את זה אפשר לראות ממש במקום. ואיך וכיצד, לזה התכוונתי שלא לספר מראש אלא להתרשם במקום. יעלי

bimbo.

New member
לייצ'יק, אני רואה שלקחת את עניין../images/Emo13.gif

הניירת ברצינות רבה. כל הכבוד
אני מקווה שהמרץ שלך ימריץ גם אותי

לייציק

New member
ערב טוב... את צודקת בימבו ../images/Emo9.gif

הקדשתי היום כמה שעות למיון הניירת הזאת ועוד לא סיימתי לעבור על הכל ... הבעייה הכי גדולה היא, דפים עם כתובות של אתרים שונים שרשמתי לעצמי בכל מיני הזדמנויות, באינטרנט ומחוצה לו וטרם הספיקותי לבדוק ... בנושא חשבונות וניירת שמגיעה בלי סוף עם העתון היומי ובנפרד (חוברות ויזה, הצעות ל"מתנות..." ו"עסקאות..." זולות, שאולי... פעם... אצטרך...) אני עוד איכשהו הצלחתי ליצור לי שיגרה מסויימת, שאני עוברת עליהם בכל חודשיים, מתייקת מה שצריך וזורקת את כל היתר (גם זה עלה לי בהתחלה בכוחות נפש רבים עד שהתרגלתי)... אספנות הניירת הזאת עלתה לי עד לצוואר והייתי חייבת להתרגל ולאמר לעצמי, 'לייצ'יק, תנהגי בהם כאילו לא הגיעו כלל...' אבל, מניירת שקשורה לאינטרנט, עדיין קשה לי להיפרד ... הכל נראה לי חשוב ... ואני כבר מותשת מזה ... ה צ י ל ו ו ו ו

לייציק

New member
וחוץ מכל אלה, אני מוצפת במידע ../images/Emo2.gif

המון מידע ... והכל נראה כל כך חשוב ... 8{

למעלה