בוקר טוב לכולם..

בוקר טוב לכולם..

כן, אכן שוב נעלמתי אבל זה כי אני גם צריכה את הזמן שלי וגם אני מטפלת בעצמי.. קצת חולה.. אבל זה לא מה שחשוב, הצלחתי להכנס היום, הבוקר, למחשב, לא יודעת כמה יצא לי עוד היום.. אבל קראתי קצת דברים.. אני מבקשת לשתף אתכם במשהו, קראתי את מה שמאיה כותבת (מקווה שהיא לא תכעס עלי), אבל אני חייבת בתור חברה.. אני מרגישה שהיא כן, מנסה לשלוח לכם רמזים. אנשים, מאיה עוברת תקופה קשה. ואני יודעת גם שהפורום סוחט ממנה כוחות, כמו הצורך להראות חוזק, כאשר לא תמיד הוא נמצא.. היא לחשה לי, בשקט בשקט, שזה ממש קשה לה. אני פונה אליכם, מקווה שלא תכעסו עלי ועל ההתערבות שלי, מקווה גם שמאיה לא תכעס עלי יותר מדי ותבין שזה מאהבה אמיתית ודאגה. אני יודעת, שכולם כאן כל כך אוהבים את מאיה, כמו שאני, תנו לה תמיכה.. קשה לה בימים אלה לדבר ולהוציא.. אבל היא צריכה.. באמת, שכן.. אשמח אם תעזרו לי לגרום לה להבין שזה בסדר לא להראות חוזק, בטח שלא כאן.. מותר לה להיות היא.. עם הכאבים, האהבה, השמחה וכל התחושות באשר הן. בהמון אהבה ניב

irka

New member
בוקר טוב

אני מצתרפת אלך, ניב, ורוצה לבקש גם ממאיה שתנסה להשתמש בתמיכה של פורום, את יודעת שזה יכול לעזור קצת, מאיקה בבקשה תעזרי גם לאצמך, לא רק לאחרים. אוהבת אותך. אירקה.

לא יודעת...

לא יודעת מה לומר. רוצה להגיד לכם לא לדאוג רוצה להגיד שהכל בסדר שאני חזקה שאני מחזיקה מעמד שאני לא צריכה את התמיכה שאני לא כואבת שאני לא נאבקת. אבל לא יכולה יותר...לא כעת. ואני גם שונאת לשקר. כן. קשה לי. ואני לא מוצאת פתאום את הכוחות שתמיד יש לי ובי. המילים לא זורמות כמו תמיד הבילבול שורר בי הכאב עושה בי שמות. ואין אני יודעת מה יקרה הביטחון שאתם רואים בי תמיד לא נמצא שם יותר. סליחה. אין לי הרבה מילים כרגע וגם אלו הנמצאות לא עולות..רק במאמץ. אז אומר רק כי אני אוהבת אותכם כל כך. אתם כל כך חשובים לי כל מה שנישאר לי. וברגע שאחזור לעצמי אחזור אליכם עם כל הכוחות שלי. כרגע פשוט אין לי כוח...גם לא לעצמי. אוהבת כל כך...קשה לתאר עד כמה. אל תוותרו...בבקשה. ותדעו שאני תמיד כאן גם אם לא תמיד יכולה לכתוב. שלכם תמיד תמיד תמיד אני.

אביטל23

New member
מאיו`ש היקרה

שתדעי לך שהתמיכה לא חייבת להיות חד צדדית, כמו שאנחנו נעזרות בך ברגעים הקשים שלנו ואת יודעת תמיד להגיד את המילה הנכונה ולהוות כתף ואוזן קשבת, זה יכול להיות דו כיווני, גם לך מותר להיות חלשה לפעמים, אף אחד לא צריך להיות מושלם, זה מה שעושה אותנו אנושים, ומה לעשות וגם לך יש את הצרכים שלך ואת לא יכולה להיות חזקה במאה אחוז רק למעננו, אז תלמדי להרפות קצת, ולתת לנו להיות הכתף התומכת שלך, תני לנו להקשיב לך, וגם אם לא בא לך לספר, רק תתני לנו להיות שם בשבילך, כי אני מקוה שאת יודעת את זה, אנחנו תמיד פה. אני יודעת שהמילים לא מקלות עליך הרבה, והלואי והיית פה לידי כדי שאתן לך חיבוק ענקי חם ואוהב שיעביר לך קצת אנרגיות, מהמעט שיש לי ואני מוכנה להתחלק בהן, למענך. אז מכיון שאת לא לידי, אלא רחוק ממני, תאלצי לקבל חיבוק וירטואלי, אך מלא באהבה כנה. אז אל תשכחי אף פעם, אנחנו כן כאן, גם למענך כשתצטרכי, רק תלמדי לקבל ולא רק להעניק כול הזמן שלך לתמיד אביטל

אביטלי יקירתי.

תודה. תודה על החיבוק על המילים על כך שאת כאן על הכל. אני משתדלת...אשתדל. נכון. אני רק בן-אדם, רק מאיה. ואני נוטה לשכוח זאת לפעמים. אז תודה שאת מזכירה לי...ותודה שאת כאן. יקירתי מקווה שתקחי את הדברים שנאמרו לך כל כך יפה מפי סתיו שאמרה כל מה שרציתי אני לומר ולא יכולתי ותכניסי אותם לליבך. אין שחור ולבן...יש כל כך הרבה גוונים באמצע. צריך להכיר בכך וללמוד לאהוב את אותם הגוונים היוצרים את הצבעים הזוהרים שבחיינו. אוהבת ולא שוכחת אותך לא שוכחת אף אחד מכם גם אם לא תמיד כותבת. אני.

אביטל23

New member
מאיונת מקסימה ויקרה

אין צורך להודות על החיבוק, כי יש עוד הרבה במלאי, ומדי פעם ישוגרו אליך עוד, אז תתרגלי לקבל. וכן, אני תמיד פה כדי להזכיר לך שמעבר להכול, את פשוט בן אדם - מאיה. לפני שאת מנהלת הפורום, או התומכת שלנו. תלמדי להיות אגואיסטית לפעמים, תתנתקי ותחשבי על עצמך, כי את צריכה קודם כול להיות חזקה בשבילך, רק למאיה, שצריכה להיות מס` 1 במחשבות שלך. אחר כך בא הכול וכולם. תזכרי את זה, כי זה חשוב. אז זה בסדר שלא תמיד יש לך כוח ולא תמיד את חזקה, אין צורך לשקר, כמו שאמרתי, גם לך יכולות להיות נקודות משבר כי את אנושית בדיוק כמו כול אחת ואחד מאיתנו. אז שוב שולחת חיבוק ענקי (וירטואלי , אבל מלא חום ואהבה והלואי שהיית כאן לידי כדי שאחזק אותך ושתקבלי חיבוק אמיתי ותרגישי את החום) אוהבת, המון אני

irka

New member
את יודעת...

את יודעת שמישהו צריך לדאוג לך, אם את לא דואגת, את יודעת שאת צריכה תמיכה, למה את מותרת מראש, ואם מילים עולות רק במאמץ, אבל עולות, אז כדאי להתאמץ, כי יש בשביל מה!!! וכמו שאת כותבת לכולם-- אל תוותרו, אז גם את אל תוותרי. ותשתמשי בעזרה שאנשים מוחנים לתת, לא לכול אחד יש כל כך הרבה עזרה, רק תגידי שאת צריכה אותם.את יודעת שאוהבים אותך ורוצים לעזור. אירקה שלך, תמיד שלך.

אביטל23

New member
ניבי היקרה שלי!!!

איזה אושר לראות אותך כאן, שמחה לדעת שאת מטפלת בעצמך. מקוה שהכול בסדר. אוהבת אני

למעלה