בוקר טוב לכולם !

בוקר טוב לכולם !

אז אני ערה כבר שעה - אחרי שאתמול הרגשתי ממש חרא - ותסלחו לי על המילה הלא יפה... היום אני הולכת לעשות העמסת סוכר לצערי כי זה פיכסה ... ואח"כ לקבל עירוי כי התייבשתי קשות ביומיים האחרונים וחוץ מזה יש לי פגישה עם ה ? שלי (אבא שלי המציא לו את השם חחחחחח) אצל הרופא להשלים את הסקירת מערכות - בקיצור שמח ... אז תחזיקו לי אצבעות שלא יאשפזו אותי בגלל ההתייבשות - כבר קרה לי בהריונות הקודמים ונשתמע בצהריים ... יום נעים שיהיה לכולנו - ואצלנו עוד קייץ אז ממש תענוג!

sovlanit

New member
נטלי של דורון ויהונתן

בוקר טוב, מחזיקה לך אצבעות. מזל שגם הפיכסה עובר... חג שמח

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

היי גם נטל., שיהיה בהצלחה ממוש ותשתדלי לקחת איתך לימון בשביל הלימונדה הזאת. מקווה שאת על צום כי הבדיקה תצא טוב יותר כך. לי לא חזרו הרפתקאות אתמול וכנראה שגם היום! מקווה לא להתאשפז ואדע אחה"צ לאן נושבת הרוח. עשיתי סקירה מורחבת מיוחדת לבלוטת המגן של העובר ואז התברר שזרימת הדם מן הרחם לעובר אינה סדירה או משהו כזה. בקיצור., כדי למנוע רעלת חס ושלום צריך להצמד לבדיקות ובדיקות ובדיקות יומיומיות. וזה אומר , אישפוז ולידה מוקדמת מחשש. זהו! שלא יהיה לי משעמם חס ושלום אם נעלמתי לפתע תדעו. שיהיה לכולנו בוקר נפלא............

smagi

New member
בוקר טוב לפורום ההריוני שלנו

אז היום גם אני כאן, התגעגעתי כל כך! ואני רואה שפתאם אני לא מכירה אף אחד כאן בפורום
בהצלחה לכולן עם הבדיקות. וסיגלי מתי תפסיקי לעשות בעיות?????????

ומתי תפסיקו עם זה אתם?

אני לא עושה בעיות ואלה דברים שאינם תלויים בי אישית. האמינו לי שאם היה תלוי בי הייתי שוכבת במיטה בסתלבט עד הלידה. מלכתחילה לא הוגדרתי בהריון בסיכון גבוה ולכן נהגתי רגיל והאמת שלאחר בדיקה מקיפה של הנושא זה לא עניין ש בר שליטה וניתן לצפות אותו. כך שהאשמה באמת לא בי. אל תרדו עליי כי מצבי הנפשי גם כך מאוד מעורער וחטפתי (אתמול) קריזה על בת דוד שבמקום לעודד עוד הייתה בחוצפתה צריכה לספר לי סיפורי בלהה על חברה אחרת שעברה מה שעברה.

smagi

New member
אימא'לה סיגלי מה זה ההתקפה

הזאת על הבוקר???? צריך לבוא עם
לכאן?

smagi

New member
אני כאן לכמה שעות בעיקר להעביר

חפיפה. מה שלומך? מזמן לא שמענו ממך?

מנופ

New member
את נעלמת, אני באותו מקום כל הזמן

כמה פעמים את עושה חפיפה? פן את גם עושה? ותספורת? תהני ותהיי בקשר

בכלל לא , אבל כל מי שאני מדברת

איתו שואל אותי :למה את עושה בעיות????? ואני שואלת!! אני?????? בעיות?????? רוצה???????? לעשות???????? הרי בי זה לא תלוי בדיוק כמו שבך נכון? הצירים שהיו לך יזמת אותם???????? לא!!!!! אז למה כל הזמן תפסיקי לעשות בעיות. כמו בת דוד שלי שרציתי לשבור לה את הראש, מתחילת ההריון מזיינת לי את המוח רק בסיפורי זוועה,אפילו פעם אחת לא ניסתה לספר משהו טוב ומתוק עד שאתמול חשבתי שאני מולקת לה את הצוואר מהמקום והיום עוד בשיא החוצפה סיפרה לאמא שלי שאני התנפלתי עליה ומצבי הנפשי לא טוב. נו????? לא דפוקה? אני עם כל החוסר וודאות והפלונטר צריכה לשמוע מימנה מה קרה להיא שהיה לה כך וכך???????? זה מעודד? באמת תודה.

nuni2212

New member
כמה שזה מוכר.........

חכי חכי עד שיגיע תאריך הלידה שלך וכולם ישאלו אותך : "מה עוד לא ילדת"? אני כבר שומעת את זה שבועיים ובא לי להרביץ למישהוא!!!! אבל את באמת לא אשמה. ואם הבת דודה הפסיכית שלך שוב פעם באה לספר לך סיפורי זוועה אז תגידי לה שאת פשוט לא מעוניינת לשמוע את הסיפורים שלה, זה לא בריא בשבילך. לי לפני הלידה הקודמת , הראשונה, סיפרו סיפור זוועה על לידה של מישהיא והייתי בטראומה ומאז אני לא מקשיבה לאף אחת!!!! בהצלחה והמון קור רוח!

בכלל לא , אבל כל מי שאני מדברת

איתו שואל אותי :למה את עושה בעיות????? ואני שואלת!! אני?????? בעיות?????? רוצה???????? לעשות???????? הרי בי זה לא תלוי בדיוק כמו שבך נכון? הצירים שהיו לך יזמת אותם???????? לא!!!!! אז למה כל הזמן תפסיקי לעשות בעיות. כמו בת דוד שלי שרציתי לשבור לה את הראש, מתחילת ההריון מזיינת לי את המוח רק בסיפורי זוועה,אפילו פעם אחת לא ניסתה לספר משהו טוב ומתוק עד שאתמול חשבתי שאני מולקת לה את הצוואר מהמקום והיום עוד בשיא החוצפה סיפרה לאמא שלי שאני התנפלתי עליה ומצבי הנפשי לא טוב. נו????? לא דפוקה? אני עם כל החוסר וודאות והפלונטר צריכה לשמוע מימנה מה קרה להיא שהיה לה כך וכך???????? זה מעודד? באמת תודה.

למעלה