בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

כמו ילדים הכופים על צעצוע להיות מה שהוא לא יכול להיות והוא מתפוצץ בפניהם זה מה שקרה לי עם הלהיות שלי האם זה חטא לאבד כל מה שיכולתי להרוויח מן החיים? במקום שאני נמצאת שם כבר אינני אני בתוך הענין האבוד הזה ההולך ומתעמם מנסה להבין איך להמשיך בלא נראה החרישי ברברית

ברבורית מוזהבת אמרת ממש ממש

על קצה המזלג לא יודעת מה לאחל לך לחג ראש השנה ההולך וקרב אאחל רק שכל משאלות ליבך תתגשמנה.

emmy5

New member
AMENֱֱ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בריאות לכולם.. לא הכרתי את הפורום,איזה אורחים...פפו, ברבורית... חייבים להיות אופטימיים...ולקוות חיים יותר טובים ושלום והמחשב שלי עושה קונצים ....וירוס תקף אותו(לא יכולתי להכנס קודם) אני מאחלת לכולם שבת שלום ובטח שנה טובה

איימי מקווה שהמחשב שלך התגבר

כבר על הוירוס את חסרה כאן איימי. אני צריכה כאן רומניה שתגנוב עבורי רעיונות,מקומות שלשם אסתנן חרש חרש,ואביא אותם הנה בהשאלה. (כמו שהבאת את הבובות,זוכרת?!)

elninyo

New member
../images/Emo19.gifצהריים טובים../images/Emo24.gif

חוטאת במילים יקרה, לא צריך בהשאלה...כשיש שאלות מחפשים תשובות. ההסתננות עלומה, הסתננות מוצלחת

חוטאת במילים

תודה תודה על הברכות והאיחולים אני מאחלת לך שנה טובה והמון בריאות אני מאחלת לך גם די זכרונות טובים שיעזרו לך לעבור תקופות קשות ברברית

פפו

New member
ברברית חמודה

אינך משערת עד כמה אשרייך וטוב לך שאינך נמצאת במקומך הפיזי אחרת דעתך עלולה להשתבש טוב לנו לברוח אל חלומותינו וגם לאלו שלא התגשמו וכן שלעולם לא יוגשמו ולחזור מידי פעם למציאות

לפעמים פפו קוראים לזה

בריחה לא מציאותית אבל אני שמחה לפעמים לברוח מהמציאות שלי ולהרגיש אפילו לדקה חופשיה ואנושית ברברית

elninyo

New member
../images/Emo19.gifתאילנד, תאילנד ../images/Emo123.gif

ב
מטעם משרד התיירות התאילנדי נחתנו עם ערב וטיילנו לאורך ולרוחב החופים... בטח יש רוחב...תבדקו...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהשכם במורנינג עם זריחתה../images/Emo42.gif

נצפו מצודות הרשת...ונזכרנו בשיר: זוהי יפו ילדה, זוהי יפו...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifלשייט יצאנו,בסירכבת רבמשוטתית

בקושי היו מקומות ישיבה, הגיעו הסדרנים זרקו את המתפלחים, ולבסוף הרכבת יצאה לדרך...שוטי שוטי...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifשדה הלוטוס...משם החלו בהגרלות

לא תאמינו משהגענו לשדה מרהיב העין של פרחי הלוטוס הוציא מדריך התיירים (הוא? מפתח תקווה, אלא מה...) כרטיסי לוטו והחל להציע לכל משייט, כסגולה נגד טביעה...כולם האמינו לו...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifצללנו ופגשנו באלמוגים מרהיבים..

בטח כולם לקחו בבגדי הים, במגבות...הכל...השונית הייתה כלא הייתה עם עזיבתינו...אבל אנחנו לא אשמים, אין לנו בארץ כאלה יפים...

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמה אתה מציץ...

חכה חכה עוד תעלה על השולחן בבא היום...(אוכלים זה??? צבע שלו לא מוצא חן...)

למעלה