בוקר טוב לכולם

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

לא זרקו אותי מהמיטה, אני בדרך לעבודה. יש שיפור גדול עם תפוז, הוא עלה בקלילות הבוקר ועוד לפני השעה הקבועה שלו. כל הכבוד. יום קסום ומלא בחיוכים

עציון

New member
מצטרף לאיחולים

בוקר טוב לכל משכימי קום. (שני ציפורים...) שהגיסה שלכם תרגיש טוב שהאח של הבעל של השכנה שהחמות שאוהבת רק חם(בעלה) שהחות שעושה צרות לגיסתה מצד חמותה כולם...כולם....יחזרו לעצמם וירדו ממכם ויתנו לכם מנוח אחרת, אחרת נמשיך לכתוב בפורום עליהם... יום טוב.

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אכן שיפור משמעותי והתפוז עולה מהר יותר. אני כאן!!!!!!!! עייפה ועוד יותר עצובה. הייתי אתמול אצל הרופא ובאיומים הבטיח לי "אינסולין" מיום ראשון!!! דהיינו אם רמות הסוכר לא ישתנו בגוף אני הולכת לחטוף זריקות עד סוף ההריון!!!!!!!!! החיים זה לא פיקניק כבר אמרתי????????????????

smagi

New member
בוקר טוב וסיגלי ../images/Emo46.gif אני

ממש כועסת עליך!!!!!!! איך את לא שומרת על עצמך????? מהר לקחת את עצמך בידיים ולהיכנס למשטר של דיאטה! ואל תגידי לי שאת עושה דיאטה (קצת קשה לעבוד עלי..) אז מיד אוכל בריאות ואם לא אני בדרך לאילת לשמור עליך עד סוף ההריון. מגי

אל תכעסי נשמה, אני יודעת שחרגתי

אבל מהיום אני במשטר קומוניסיטי והדוק ומבטיחה לתת תוצאות נהדרות ביום ראשון. זהו, אני עם הזלילות גמרתי זה מה יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מ ב ט י ח ה !!!!!!!!!!!!!!!!!

nuni2212

New member
לא צריך שום דיאטה.......

צריך קצת לשמור מסוכרים זה הכל .......

smagi

New member
נוני - דיאטה זה לא

בהכרח דיאטת הרזיה אלא צורת אכילה נכונה.

nuni2212

New member
נכון ......

להוריד סוכרים ושומנים ..... אני עליתי בהריון הזה 15 קילו, ואני באמצע חודש שמיני, הדרך עוד ארוכה................... גם אני צריכה להפסיק לזלול.....

אני בקושי עליתי 6 ק"ג עד עכשיו

ואני אוטוטו ב"ה גומרת שישי. הבעיה היא אחרת. כפי הנראה וכמה שהוסבר לי השיליה היא המפרישה הגדולה של הסוכר ולכן זה נקרא סוכרת הריונית. מה שקורה הוא שבעקבות כך הלבלב שלי אינו עומד בעומס ולכן הסוכר אינו נכנס לתאים וזה גורם לעליות הדרסטיות בכמויות של רמת הסוכרים. כשאומרים דיאטה לא מתכוונים להורדה במשקל הגוף אלא לאיזון של הרמות דהיינו צריך לאכול בצורה מבוקר ולהמנע מדברים שמלאים בסוכר "סמוי", כמו עגבניה, תפו"א, לחם על סוגיו ובצקים של בורקס וכו'. הנה עשיתי שלוש בדיקות עד עכשיו ואני על רמות של 75 עד 91 זה אומר כבר שאני יכולה לאזן את עצמי והאינסולין הוא נמנע. הכל תלוי בי ובחזירות שבי.

שש שבע

New member
6 קילו עד עכשיו?

את מגיעה בקלות ל-12 13ק"ג עד סוף ההריון, אם לא יותר, תזכרי מה שאמרתי, העליה הגדולה ביותר זה בחודשים הגדולים.

היי, אל תשכחי שנקודות הפתיחה שלי

היו גבוהות מההתחלה. לא פשוט להזריק הורמונים גב' זה מנפח לך את הצורה מכל הכיוונים. חוץ מיזה שקילו בחודש זה בהחלט מכובד והרופא לא דואג כלל מהעליה במשקל זה בכלל לא מזיז לו, רק הסוכר בדם עושה את ההבדל. זהו, הבטחתי ולכן אקיים אני צמודה ל 1800 קלוריות ביום ויהי מה. אני לא לוקחת אינסולין, נקודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב../images/Emo42.gif

חזרתי מהגן (עם רועי, כמובן) הוא בוכה בלי סוף. ועכשיו נלך לטייל קצת שיהיה לכולם המשך יום נעים

הנה גם אחותי אומרת שהילדה בכתה

כשעזבה אותה בבוקר אבל הגננת הרימה אותה והשמיעה לה מוסיקה והיא נרגעה. עכשיו כשהלכה לאסוף אותה היא הייתה ישנה ונראה שהיה בסדר, מה שכן נורא וצריך טיפול מיידי זה שהילדה מאוד צמאה וצועקת כל הזמן "מים, מים". הילדה רגילה לשתות והרבה ו קר!!!! אמרתי לאחותי שתדאג לבקבוק או מימיה קפואה ולדאוג שהגננות יתנו לה כל הזמן. אתמול ושלשום באנו עם לימונדה וקרח והיא ישבה באוטו וזללה את הקרח בטירוף ושלוש כוסות של מים שתתה ברצף. (וצריך להבין שהיא קטנה, כולה שנה וחודשיים)

שש שבע

New member
אני בחיים לא שלחתי ילד לגן

בגיל שנה וחודשיים, הבאתי מטפלת הביתה.

אין מה לעשות מותק, הילדה זקוקה

לחברה ולהתפתחות. עד עתה היתה עם אמא שלי וכעת זה מעיק כי הילדה לא מסתפקת בבריכה ובטלויזיה ובשירים ובטיול. הילדה צמאה לחברה ורואה ילדים חושבת שאלה עבמ"ים. הילדה היום מדברת והולכת (כבר מגיל 9.6 חודש חמסה, טפו) וחשוב לא לעצור את ההתפתחות שלה. גיסתי המלעונה לעומת זאת שמה את הילדה שלה אצל מטפלת וההפרש בניהן (התינוקות) חודש פחות יום והילדה שלה לא הולכת עדיין ולא מוציאה הגה מהפה ובכל פעם שיצא לי ללחת לאסוף אותה , היא היתה בלול במצב מזעזע!!! אז אנא.

דורית++

New member
גן מול מטפלת

גם אני חושבת שבגיל כזה עדיפה מטפלת. אבל, לדעתי עדיף גן טוב על מטפלת גרועה. בעצם, כל דבר עדיף על מטפלת גרועה... וסיגליהיא, את באמת חושבת שילד לומד מהר יותר ללכת בגלל הגן? זה פשוט קצב התפתחות שונה אצל ילדים.

למעלה