וחוץ מזה אלהוים לא שונא את האדומים אחרת לא היתי עמכם היום, השנה הוא אהב קצת יותר את הצהובים,ובחיית מקסי למדינה את הרגל, למכבי את כל החיים? לא חבל "זה רק ספורט,זה רק ספורט" ולא יותר. תגיד לאן נעלם גילי?
אתה יודע כל קבוצה יש לה את השירים שלה...לא משהו אישי חלילה נגדך או נגד האדומים שלך...ואגב אני מקווה שתסיימו את העונה הבאה במקום טוב כי אתם רק משחררים שחקנים בנתיים.וככה לא רצים בצמרת...
בדרך כלל לנכים קשה יותר למצוא בניי זוג...החברה הישראלית מאד אכזרית ולא מקבלת את הנכים כמו שהם...מה לעשות זה המצב... אבל לא כולם ככה...ואני דוגמא קלאסית...הנכות שלי מעולם לא הפריעה לי למצוא בנות זוג...וכמוני יש עוד הרבה אנשים... אבל אני מכיר חברה שבהחלט מתוסכלים מזה שהם נכים ולא מצליחים למצוא בנות זוג כמו שצריך...
גבר נוררמאלי.. שיהיה סבבה.. ת'אמת אני רוצה נכה.. כי עם בריאים כבר הייתי ולא הייתי שמחה איתם.. ממש לא.. אז אם יהיה לי בן זוג נכה.. אני יודעת שאיהיה מאושרת איתו.
כל החיים אוכלים דבש ולפעמים קשה להבין,ובכל זאות רצונך כבודך ומאחל לך הצלחה והבנה,וכמובן האהבה בא רק בזוגות כך שתצרכי למצוא גם אחד כזה שיאהב אותך, וכמובן את אותו, והיה אין ניצוץ הסיכוי 90% בכשל אולי ה-10% המיותרים לומדים בהמשך לאהב. מכל
בהצלחה עוקבים אחריך....סתם. תהיה חתונה אנחנו באים.