נפלה עליי כזאת עייפות מאתמול והגרון שוב כואב לי... ממש לא מתאים לי לחלות עכשיו, אבל נקווה שיעבור במהרה אז אתמול בערב נפגשתי עם המעצבת בגן ארועים וממש התבלבלתי ואיבדתי כיוון נא להחזיר אותי לשפיות מהר אור
מקווה שתרגישי טוב יותר ... ספרי מה היה בפגישה עם המעצבת ואולי נוכל ביחד לחזור לשפיות ... גם אני בהכנות לחתונה והשפיות ממני והלאה ... שיהיה יום טוב דניאלה
אז ככה היינו באולם ... וכשסגרנו איתו בעל האולם אמר לי מפורשות מפות ומפיות יש מלא צבעים. אתמול התברר לתדהמתי מפות רק שנהב מפיות חמישה צבעים לא משהו, סגול יהיה עוד שבוע. אז אני חושבת פחות או יותר על משהו כזה חופה - הכל לבן קבלת פנים - אין הרבה איפה להוסיף פרחים ולכן אולי יהיו שני בוקטים על שולחנות קוקטייל וזהו. אולם - מפות שנהב, מפיות סגול. כל השולחנות פמוטים בהתחלה רציתי חצי פמוטים וחצי בוקטים עם פרחים רציתי פרחים לבנים וסגולים ואין סגול בעונה ולכן כנראה יהיו עלי כותרת ורודים על השולחנות ויש קיר עם נישות שבכל נישה יהיה סידור פרחים ורוד כנראה, אני חושבת על סידורים בסגול לבן בנישות מה דעתכם עצות ורעיונות ייתקבלו בברכה אור
קראתי כבר את בעייתך מפורום חתונות, גם אני פעילה שם. אני חושבת שאת צריכה לבקש מהמעצבת שלך לבדוק את העיניין הזה של המפות. ככה באופן כללי העיצוב נשמע ממש מעניין ושונה. אז תחזרי מהר לשפיותך