בוקר טוב לכולם

סיינפלד

New member
בוקר טוב לכולם

TvGuy - בוקר טוב, מה קורה? יש משהו מעניין היום? ----- דיברתי עם רוג`ר (קולה) לגבי המשחק ביום שני: בית``ר י-ם נגד בני יהודה וסגרתי איתו שאתם באים לראות ב - 34 אינץ` - מה אתה אומר? אם היה אפשר ששתי הקבוצות יפסידו היה מצויין אבל היות וזה קצת בעייתי אז אני מעדיף שבית``ר ``תחטוף`` איזו שלישיה נחמדה..... בקיצור, דבר איתי....

tvguy

New member
הלו אחי

בוקר טוב גם לך יקירי. מה אני אגיד לך? חבר שלח לי לינק לשתי כתבות מעניינות על טיולים לדרום אמריקה ( צ`ילה וברזיל) חבל על הזמן, שני כותבים מוכשרים שהייתי שמח אם היו נכנסים לכאן ומביעים עמדות וביקורות על תוכניות טלוויזיה ( כאן אף אחד לא מחפש אינטיליגנציה, כולם רוצים התלהמות עם דם בעיניים). אני קורא וממש מצליח להבין על מה הם מדברים(תיאורים חיים מאין כמוהם). אולי אני אשלח לשם את יונתן ואלטר אגו מכאן, רק בלאגן הם עושים לי פה, במקום שיכתבו משהו סטייל רוגל אלפר. טוב אני באמצע צ`ילה, אני אחזור אח``כ. בקשר למשחק - לא מבטיח - אני מעדיף לארח ולא להתארח לא יודע למה ( או בעצם כן יודע - חצי מרוקאי). זהו, חצי מיואש בבוקרו של יום זה, אני חוזר לקריאה אלקטרונית. יום טוב לכולם

tvguy

New member
במחשבה שניה

במחשבה שניה

הכתבה על ריו היא רגשית ונהדרת - באמת נכתבה מהלב ומעבירה רשמים וחוויות לעומתה הכתבה על צ`ילהיעילה ביותר אך מסתירה רגשות ומסר חוויתי ומתמקדת בעיקר בעובדות ( מאוד מעניינות) ובפרטים טכניים( חשובים מאין כמוהם). אך היא לא מציירת תמונה הכוללת רשמי הרגשה, היא מעבירה מסר לא חוויתי. אני מכיר את סוג האנשים האלה, מפחדים מרגשות ומעדיפים להתמקד בעובדות, פרטים ומסקנות רציונליות. נראה לי שהכותב הוא איש חולה שליטה. בכל זאת, על אף ההבדלים הברורים בסגנון והקונספט, שניהם כותבים מוכשר ומדהחים שוקל לעבור לנהל פורום באיזור ההוא או לחלופין להכין תרמיל ומזוודה ( מישהו מכיר חנות טובה? ומקום בו אפשר לקבל עיצות? אל תענו לי, פה לא עושים פרסומות סמויות לחברים, את זה אני משאיר לאוברקוביץ המזדיין בתחת ולגברי לוי ששם לו.

tvguy

New member
במחשבה שלישית

חרא בוקר אפילו אין משהו מעניין בטלוויזיה אנהי הולך לפורום טריוויה וחידות הגיון אולי שמה ישתפר לי המצברוח שאני אוכל להגיד לעצמי שאני חכם

למעלה