בוקר טוב לכולם

אהובה.א

New member
בוקר טוב לכולם

כמו ששיתפתי את חבריי בפורום 40+ כעת מעוניינת אני לשתף אתכם באהבתי את המקום שבו אני חיה , מתעוררת כל בוקר ונושמת את האוויר הצח. אורטל. התעוררתי הבוקר ליום שטוף שמש. החרמון ניבט שם. עומד ויציב. פשוט מדהים ביופיו. הר אדיר ואיתן. רואה כל ``קמט`` בהר. כל ערוץ. רק רציתי לשתפכם באהבתי את המקום. שיהיה לכולנו יום נפלא עם המון שמחת חיים וכייף אוהבת אתכם אהובה

moran.l

New member
בוקר טוב ושובע מצוין לך

אהובה, זה נשמע מקום חלומי... את יודעת, תמיד רציתי לעבור לצפון - רובו ככולו יפהפה. כל פעם שאני נוסעת לאיזה סופשבוע, הדבר הכי מדהים - זה להתעורר שם - הטבע לרגליך, אינסופי, מזמין, וקורא: ``שקט, שקט, מיום הולדתי עד יום מותי...`` יכולה רק לדמיין את העונג שאת עוברת כל בוקר מחדש... בקינאה מורן 8-p

iris-t

New member
בוקר פאסטורלי..........

אהובהההההההההההה, בוקר טוב תודההההההה.... התיאורים הפאסטורליים שאת שוטחת כאן, נותנים חשק... חשק לנשום אויר פסגות... לנשום את הירוק-ירוק, שבוודאי מציף שם... וחוץ מזה, מה שלומך אהובה? איך הגב, הברכיים, הכל חזר למקומו בשלום? מקווה לטוב בשבילך... יום טוב ושבוע נפלא שיהיה לך... iris

tairon

New member
להתעורר כל בוקר למראה גן עדן....

ואת זוכה לזה כל יום אני משוכנע שאחרי זה הבוקר נראה נפלא ונוף יכול להיות דבר משכר ומסחרר לפעמים בריצה המטורפת של החיים אנחנו שוכחים להנות מהדברים הקטנים שיש בחיים אבל את האהובה חיה בגן עדן של ממש לקום בבוקר לקחת נשימה עמוקה ולהתפעל

למעלה