בוקר טוב לכולם

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

קצת קריר כאן היום ואתמול, אז מה עם חג, איפה כולן נעלמו? סיגלי, איפה את נעלצת בשבוע האחרון? יאלה, להתעורר ולשרשר. יום נעים וחג שמח

smagi

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

נוי3

New member
בוקר טוב לכולם

מזג האויר מקסים!!! רק שיהיה שקט. אתן מתכוונות לשלוח מחר את הילדים לגנים ולבתי הספר???

בקר טוב לכולם

בסד בקר טוב לכולם מה שלומכם אני מקווה שאתם מרגישים טוב והילדים רגועים, בקשר למלחמה כדי לראות קודם מה קורה כי בית ספר לא יכול לאתום את כול הכיתות , ולהכניס את כולם למקלט אטום או חדר אטום זה מוגזם, אז עד שניראה מה קורה אנו בבית בכף חופש למרות שאצלי לא אטום כי חבל על הזמן גם אם הוא יעשה שמניות הוא לא יגיע אלי אני, מה שכן אני מקווה שחיזבלה לא יתחיל כמו השבת הזאת שהוא התחיל לירות פגזים ,מפחיד מחדש הכול חוזר שוב כמו פעם , עליזה

smagi

New member
היי נוי - אם המלחמה לא תתחיל היום

בלילה אני חושבת שאני אשלח את הילדה לגן. בכל מקרה אני חושבת שעדיף שהילדה תהיה בגן בנהריה (שם הסיכון נמוך יותר) מאשר אצל ההורים שלי בקריות.

נוי3

New member
אנחנו מאזור א'

רעננה. נראה כבר בבוקר, מה נעשה. מקווה שלא יהיה כלום. ועכשיו אני הולכת לקניות - נקנה קצת דברים יבשים, שיהיה...

smagi

New member
עציון אני מקווה שהכל בסדר...

תמסור לה ד"ש ושתרגיש טוב. והמון
ו -
מגי

נוי3

New member
עציון

מקווה ש-jifi מרגישה טוב יותר. תעדכן אותנו, בבקשה.

amitmom

New member
עציון..מה קורה עם ג'יפ? אני מודאגת

תמסור לה החלמה מהירה ממני והרבה חיבוקים.

בוקר טוב

אנחנו מחיפה. אם יודיעו שצריך להסתובב עם המסכות אני לא שולחת את הילדים לבית ספר. אני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם הם יהיו בבתי הספר ותהיה חלילה אזעקה.

ערב נעים לכולנו../images/Emo6.gif

שנקח הכל בנחת
ואיחולי החלמה מהירה לגי'פונית היקרה. "דוטי", "קובבה" ושאר "כונפות" חדשות בפורמינו
ב ר ו כ ו ת ה ב א ו ת (והנשארות, כן?) מקווה שמחר יהיה פעיל יותר בפורום.

למעלה