בוקר טוב לכולם...

• פותח הנושא tofit
  • פורסם בתאריך

tofit

New member
בוקר טוב לכולם...

אז איך היה הסופ"ש שלכם??

שמש27

New member
../images/Emo42.gif בוקר עם שיר... ../images/Emo96.gif

היי טופיט, ובוקר אור לכוווווווולם... הנה שיר חביב, לבוקר עצל של יום ראשון, המרחות נעימה לכם... (מתוך התקליט הראשון של GAZEBO, בשנת 1983) (וכן - מצ"ב תמונה. איזה חתייייייייך !) (וכן - מי שרוצה אקורדים - שיגיד
)
Gazebo - I Like Chopin Remember that piano So delightful unusual That classic sensation Sentimental confusion Used to say I like Chopin Love me now and again Rainy days never say goodbye To desire when we are together Rainy days growing in your eyes Tell me where's my way Imagine your face In a sunshine reflection A vision of blue skies Forever distractions​

alpha80

New member
היייי שמש!

אני רוצה את הסולו ואת הסינטי שברקע....

שמש27

New member
בשבילך - נסעתי לאיטליה וחזרתי...

אמנם הבטחתי, אבל קצת שכחתי... ישבתי על זה רק אתמול...
אבל הנה כמעט מאה אחוז: (את הסולו אני סומך עליך שתמצא לבד...
) (ואגב - זו עטיפת התקליט הראשון)
F Dm Remember that piano Bb C So delightful unusual F Dm That classic sensation Bb C Sentimental confusion F C Used to say F C I like Chopin Bb-C-Dm Am Love me now and again, Ohhh Dm Bb Rainy days never say goodbye F C To desire when we are together Dm Bb Rainy days growing in your eyes C Am Tell me where's my way​

tofit

New member
אוי זה שיר נורא חמוד

אבל מה, קצת מאוס.. נכון יש מעין רשימת שירים כזו, שתמיד שרוצים להשמיע שיר אייטיז אז שמים אותם?? השיר הראשון זה I like Chopin לדעתי... מה שכן, הוא גם שיר נורא מלודי כמו גולדן בראון..

tofit

New member
ראיתי, בוודאי

איזה כיף לו, עכשיו ברזיל עם כל הברזילאיות, רוקד סמבה.. גם אני רוצה...

למעלה