בוקר טוב לכולם!

mr redimmer

New member
בוקר טוב לכולם!

בו בו בו בוקר טוב. איך אתם מרגישים? מה עשיתם אתמוןל בערב, אני הלכתי ליום הולדת של חבר שלי שעשה בסרט. זה סרט מזה נחמד, קוראים לו: תפוס אותי אם תוכל'' זה סיפור אמיתי על אדם שרימא את כל העולם. זה ממש נחמד.

Moranus

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

אני מרגישה מציון בעצם לא אני מצוננת מכל שינוי מזג האויר... מה עשיתי אתמול בערב....הלכתי לחברה עם עוד חברות השכרנו סרט מזה מרגש כל הסרט בכיתי כל האיפור נמרח לי הזמנו פיצה חיסלנו פיצה כמו מורעבות דיברנו דיברנו ושוב דיברנו....האמת תיכננו לצאת בערב אבל כרגיל משהו השתבש

בוקר בוקר ../images/Emo151.gif

כמה דקות לפני 9 בדיוק אחרי שהחלתטי שאני לא עוזב את הבית וישן המון ! מתקשרים אלי 2 חברים שרוצים לסוע לסינימסיטי ... רצינו לראות את "הצלצול" וכשהגענו ב11 לא היו כרטיסים לסרטים עד 1 בלילה ! בסוף ראינו ב1 סרט אבל לא את הסרט שרצינו ....

Moranus

New member
../images/Emo32.gifרציתי לראות את הסרט הזה

אבל בדרך כלל בהצגות ראשונות של סרטים קשה להשיג כרטיסים אני יחכה לביקורת של אנשים על הסרט..

Scater Girl

New member
אני מתה לראות ת'סרט הזה ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

יש עליו ביקורות מזה טובות...
ואני חולה על סרטי אימה

flowers girl

New member
אני מתה לראות את זה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

הבעיה היא ש--אני מפחדת מוות מסרטי אימה, אבל ממש
אני מפחדת מכל דברר
אני לא יודעת אם אני אוהב את זה.. שמישו פחדן ילך כבר וימליץ לי

Full Of Holes

New member
אל תלכו לראות את זהההה!!!!!!

ראיתי את זה בבית..אחי הוריד.. כל הסרט החזקתי לו ת'יד!!!! היה לי שלוש לילות ברציפות סיוטים וישנתי עם בובה ומנורת לילהההה *נבוכה* ואחרי זה אחי ידע שאני מפחדת והוא התקיע באיזה קטע מזה מפחיד והתחלתי לבכות
טוב עזבו אני לא שפויה...והסרט השפיע עלי קשות.. אז אם אתם שפויים לכו לראות את זה.. תהנו:)

mr redimmer

New member
תפוס אותי אם תוכל זה לא סרט אימה

זה בכלל סרט תיעודי....

Scater Girl

New member
חחחח... ../images/Emo41.gif

אנחנו מדברים על "הצלצול", הסרט אימה החדש
לא על "תפוס אותי אם תוכל"... אגב, יש על הסרט הזה (תפוס אותי אם תוכל) ביקורות גרועות...

למעלה