בוקר טוב לכולם

Mrs.Dvash

New member
בוקר טוב לכולם

ספיר - מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב... טאי וחוצה - תודה ענקית לכם על כל מה שעשיתם אתמול. אוסה - לא יצא לי בסוף לדבר אתך... לא נורא אולי היום. מורנו`ס - כל הכבוד ילדה! ועכשיו lets party.... אהובה - ממממווואאאאהההה :] וכמו שאת אומרת תמיד, אוהבת אותך - מיכל. דפנה - איפה את!?, שיהייה לך בוקר מקסים. עופרי - בנג`י בנג`י בנג`י אחותי זה ה-דבר! [לא שעשיתי אבל זה ה-דבר :) ] תגל ומורני - מותר לאחל? שיהייה לכן בוקר נפלא. לא יודעת למה אני עושה מההודעה הזו חיבור של כל האנשים אבל שיהייה. עזבו אני גם ככה לא מאופסת היום... בכל מקרה שיהייה לכולם בוקר טוב.

אהובה.א

New member
למה לא מאופסת?

זה נהדר ונפלא להרגיש טוב רק להרגיש רע צריך?. חומד , שתמיד נרגיש כך אוהבת מאודדדדדדדדדדדדדדד מואהההההההההההה אהובה

Mrs.Dvash

New member
ואיי אהובה נתת את הטריגר...

פתחת עכשיו תיבת פנדורה.... טוב אני לא אשפוך את הכל כי זה לא ממש מעניין וגם חוזר על עצמו, אבל אני עדיין בהתלבטויות מה לעשות בקשר למקום העבודה [למרות שהבוסים,השכר והמקום עצמו מקסימים], וזה תופס חלק נכבד ממחשבותיי - keeps me awake at night... לא כ``כ יודעת איזה כיוון לקחת ומה לעשות. אבל לא נורא, הכל עובר חביבי וגם זה יעבור מתישהו... זה מצוציין להרגיש נפלא, מרגישה רגועה משהו [אבל פשוט לא מאופסת]. יום נפלא וד``ש לחרמון.

dafna l

New member
בוקר וצהרים נפלאים לך

אני כאן אחרי נפקדות קצרה זה הזמן לשוטט ביערות בין הצמחים ועשבי הבר הפרחים שאני מאד אוהבת ומנצלת כל שניה של שמש בחוץ להתמלא באנרגיה חמה וקורנת ולהעביר הלאה שיהיה לנו אחלה יום ושולחת הרבה שמש מכאן חיוכים אוהבת אותך

יונית-36

New member
לאהובה מוכרחה להגיד לך...

שאת אחד האנשים מהפורום האופטימיים מהלב ועל אמת בלי פוזות וכאילו. ובאמת שאת מצליחה לשדר זאת. אולי הגיל???? :)) באמת משהו יונית

ספירו^ש

New member
דובשה.. :)

כפי שאת יכולה לראות ע``פ החיוך שבכותרת של ההודעה... אני מרגישה הרבה יותר טוב.. התעוררתי עם חיוך! שזה דבר שלא קרה לי הרבה זמן! אז בכלל שמח לי.. אז ככה: לכל האנשים הנהדרים שהגיבו על ההודעה/סיפור שלי מלפי יום או יומיים.. ממש תודה לכם.. אם לא אתם, אני לא יודעת איפה הייתי נמצאת עכשיו.. תודה! אז זהו.. כנראה שהעולם יצטרך לסבול אותי עוד קצת.. אוהבת אתכם מאוד.. ספירו`ש :)

למעלה