בוקר טוב לכולם !

meital G

New member
בוקר טוב לכולם !

והדילמה הקיומית להיום, כולנו אוהבים מילקי. אך כל אחד אוהב להתענג על המילקי שלו אחרת. יש שאוהבים לאכול קודם את הקצפת ואז את השוקולד. יש שאוהבים לאכול קודם את השוקולד ואז את הקצפת. ויש שעושים מעשה שלא יעשה, ומערבבים! ואתם, מה? ולמה? ובנושא אחר, אך לא פחות חשוב. בחורף מעטים האנשים שממשיכים לאכול גלידות וארטיקים. קר מדי. וגם המלאי בחנות, מרוקן משהו. אז, לאיזה גלידה\ארטיק אתם הכי מתגעגעים? יום מקסים

:-|Dיש לי סיפור ממש מצחיק../images/Emo85.gif

ניראה לי, שהוא מצחיק אבל זה שאני ייחזור מביתת ספר כי אני מאחקררתתתתתתתתתתתת
צא'ו ובוקר אור טוב!!:)

אוקי../images/Emo85.gif

יש מעדנים יותר טעימים ממיקלי אבל גם מילקי זה טעים. שהייתי קטנה אהתבי כנראה רק את הוו/לקד אניחייבת ציין שהקצפת של מיקלי לא משהו, אז כל המזן ההורים לשי הוציאו לי את המיקלי רק מלפני לא מיזמן הם יגלו לי שהם באמת תמיד היו מערבבים לי את זה, ואני הכי אהבתי לארבב את זה תמיד את המיקלי, ואחרי תקופה מסויממת אהתבי לאוכל את זה רגיל לפי הסדר:) או קצת קצפת עם קצת שוקולד אבל לא בהכרך וזהו:):)ץץ

Dor K

New member
תיקון קל

והדילמה הקיומית להיום, כמעט כולנו אוהבים מילקי, דור לא אוהב. איך יוכל לענות על השאלה? ואני מכור של סולרו. גם בחורף.

meital G

New member
כנראה זה נכון

אף אחד לא יכול להיות מושלם
למען דור.

Lady of Buffdom

New member
לפי הסדר

יותר כיף להנות מכל אחד בנפרד לדעתי, מהקצפת ואז מהשוקולד. בקשר לגלידות - אני ממש אוהבת וניל עוגיות ושוקולד צי'פס

mugda

New member
אז ככה

אני אוכלת את המילקי שלי כך:קצת מהקצפת , קצת מהשוקולד. בכל ביס יש מהשניים , עד שנגמרת הקצפת(כי יש פחות קצפת מהשוקולד)ואז אני אוכלת את מה שנותר- השוקולד. בשום פנים ואופן לא לערבב!! שאלה נוספת, אם כבר מדברים על מילקי- מה דעתכם על המילקי טופ? או על המילקי וניל? מישהו אוהב את זה בכלל?

../images/Emo9.gifככה אני אוהבת:

א. פותחת את המכסה לאט בשלמותו. ב. שופכת אליו את הקצפת תוך לחיצה קלה על הגביע. ג. מניחה בזהירות את המכסה עמוס הקצפת. ד. מערבבת את המילקי עם שאריות הקצפת שנותרו בגביע. ה. אוכלת. ו. נגמר המילקי- אוכלת את הקצפת מהמכסה.

mosquita

New member
איכס לערבב!

כמו שצריך, קודם קצפת ואז שוקולד. וארטיקים וגלידות... מממ... אני מתה על בן נ' ג'ריס (שוקולד עם בראוניז, בצק עוגיות ודובדבן עם חתיכות שוקולד מרירררר) וכמובן מאגנום שוקו שוקו!! חבל שאני בדיאטה וגם כשיהיה קיץ אני לא אוכל לאכול אותם...

bana

New member
אני בעבר

אכלתי קודם את הקצפת ואח"כ את השוקולד או הוניל אבל עכשיו בתקופה הנוכחית, עקב בעיות סכו"ם חמורה בצבא נאלצת לערבב את שניהם ואז פשוט "לשאוב" את המילקי... אבל נחזור לשאלה, אני מתגעגעת לגלידה בומבה (מכירים?)...

guyp2

New member
א-י-כ-ס..!! מי אוכל מילקי בכלל..??

זה הדבר הכי סינטטי ומגעיל..!! יש לזה טעם של פלסטיק..! קצפת מגעילה.. וקרם שוקולד שהתקלקל לפני 4 שנים.. כי אף אחד לא קנה את המילקי המגעיל הזה.. :)) דניאלה Rulzzz..!!! מאז ומתמיד...! ובקשר לארטיקים/גלידות.. בחורף הרבה יותר טעים וכיף לאכולם ארטיקים וגלידות..!
במיוחד מגנום קלאסיק.. טוב נו.. גם מגנום וניל..

אז ככה:

אני אוהבת את המילקי שלי כך: קודם אוכלים את הקצפת כי לא מערבבים.. אחר כך מוסיפים לשוקולד את הקולנפלקס כריות!!!! שווה

למעלה