בוקר טוב לכולם!!!!

turrican

New member
בוקר טוב לכולם!!!!

שלום לכם, נכון כבר צהריים אבל הייתי מוכרח לשמר את מסורת הבוקר טוב. אז כפי שאתם יודעים או לא יודעים Tofit ידידתנו נסעה לצורפת והשאירה אותנו בודדים במערכה. אז דרישת בוקר טוב חמימה לכל החברים הטובים : טורה,אלפא80,אלדין,שמש27 ,pimpf ,ארטי,סידצ´יפ,Zviper וכל השאר.

Bonjoure mon ami

כוס אמק הצרפתים האלה עם השפה הבלתי ניתנת לאיות. אני לחוץ היום כמו כבשה מתחת אריאל שרון, אז את תרומתי הצנועה נתתי כבר אתמול. ולכל חברי מרכז הליכוד אני אומר : אל תתנו לבג"צ להשפיע - לכו להצביע (בשביל מועמד 271 כמובן!)

turrican

New member
היי אלדין ../images/Emo9.gif

Joe la Taxi - המונית של יוסל´ה . יאללה אני מתחיל בכמה שרשורי צורפת.. 1. Get to France \\ מייק אולדפילד. 2. Voyage Voyage - Desireless 3. Denis Denis \ בלונדי 4. Ella Ella 5. תמונה אימפרציונסטית - כרמלה גרוס ואגנר (דרום צורפת) שרשור הבא עוד כמה שירים צורפתיים

אל תגמור את הכל היום!

תשאיר קצת להמשך השבוע. אנחנו לא ממש פרנקופילים פה, אם אני לא טועה. חוץ מזה, גם דפש-מוד זה בצרפתית, הלא כן?

טל-יה

New member
היי ערב טוב ../images/Emo29.gif

ואם בעיניני צרפת עסקתם, מי יש לו את השירים voici oiseau de monaco ו... un, deux , trois אלה שני שירים מהארוביזיון משנות השבעים קצת חרגתי מהשנה אבל מחפיישיית יש??? ולמי מכן יש את השיר של אלבינה חורשת האקליפוס ??? ואופו אלפא נעלם?
ומה שלומכם? לילה טוב

ט ו ר ה

New member
בוקר טוב ../images/Emo8.gif

או שאולי.....ערב טוב?
מה המצב? היום בכלל היה לי יום לחוץ רק עכשיו אני על המחשב..... מה קורה? מה התחדש ???

turrican

New member
וכרגיל אני שוכח את הבלגית

הצעירה שזכתה בשנות ה-80 (ב84 אולי?) קים ??? עם שיר ממש שאהבתי - מי יכול להעיר את זכרוני?

turrican

New member
- > שכחתי לצייון משהו לגבי קים

הכוונה זכתה - זכתה באירוויזיון כמובן. היא הייתה ילדה כבת 14 או 15 עם שיר ממש יפה. מי יכול לרענן את זכרוני?

pimpf

New member
אוהבת את החיים! ../images/Emo13.gif

ז´מה ז´מה לה וי.... איך שאני זוכרת את זה

turrican

New member
pimpf - שיחקת אותה!!!

תעשי מבחן עוד חודש..נראה מה אני שווה. מה קורה אחותי??

pimpf

New member
אל תדאג, ../images/Emo6.gif

אתה תזכור... סבבי הכל טוב! כרגיל, אני פה בערב, למרות שעכשיו אני לא מתבכיינת שאני לבד, כי נראה שגם בבוקר היה ממש אותו הדבר
אבל לא לדאוג! גם הפורום שלי כרגע בתקופת "יובש" רצינית, בקושי הודעה וחצי ביום
שטו-יות! חפי

למעלה