בוקר טוב לכולם

בוקר של הדרכה....../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

מתנ"ס מודיעין ומגן דוד אדום לישראל מזמינים את הציבור להדרכה בנושא מצבי חירום רפואיים: חנק מגוף זר, התכווצויות חום, שתיית רעלים, מכות, פציעות בהדרכה יועברו הנושאים הבאים: * עזרה ראשונה במקרי טראומה של תינוקות, ילדים ומבוגרים * זיהוי וטיפול במצבי חירום רפואיים בתינוקות, ילדים ומבוגרים * החייאה , כולל הדגמה, לתינוקות, ילדים ומבוגרים ההדרכה תיערך במרכז לגיל הרך ברחוב תלתן 6 במודיעין בתאריך 28/11/02 , כ"ג בכסלו תשס"ג החל מהשעה 20:00 ועד השעה 22:30 בערך הרשמה במתנ"ס מודיעין 9722210-08 הרבה בריאות אמנון מרגלית

בוקר טוב עולם

אני באמצע. אין לי גב. אין לי זמן. אני עוברת דירה. מקומה לקומה. מנסה למצוא מילימטרים ברצפה להכניס את מליוני הפריטים הלא נחוצים שאגרתי במשך השנים. אבל מה , כמו שאומר הג´וניור : אמא , נכון אין כמו בבית? אז נכון , זה הבית שלנו , גם אם הוא קטנטן , הוא שלנו. אפשר לצייר על הקירות (אם נמצא קירות פנויים) , לצבוע דלתות בסגול וכתום , (טוב , Zה כבר עשיתי כאן כבר מזמן) להדביק דברים על דלתות של ארונות ובכלל לכייף. וחוצמזה , אני עדיין שומרת משו קטן בבטן ומקווה לבשר לכם מחר בשורות עוד יותר טובות.
*אביגיל מחכה לאינסטלטור , חשמלאי ולאבא שלה יש סולם שיבוא לתלות תמונות..*

והזוכה היא........./images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

נאוה !!!!!!
כןןןןןן עבודה - מיום רביעי בבוקר. עדיין לא סוכמו התנאים הסופיים אבל זה נשמע מבטיח. וגם אבא של ג´וניור לא מאכזב כבר חודש שני , טפו טפו. רק הלוטו עוד לא (אולי כי לא שלחתי?
)

משחק מכור ../images/Emo3.gif

מזל טוב
במה? במה? מי הפקיד בידיך את ילדיו/ עבודתו הגרפית?
ויש עכשיו משהו חדש בטוטולוטו

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif איזה כייף!!! ../images/Emo141.gif

קודם כל, מברוק!!! עכשיו אני יודעת שפשוט היית צריכה לחזור לביתך... שהרי אם לא כן, היית מוצאת עבודה קודם ונשארת בזו שהיית בה
וחץ מזה, עם כזאת זכיה, אולי אקנה לי הללויה? - מה את אומרת? יש סיכוי שהמזל ימשיך להאיר?
ממש ממש מברוק!! וכולם כאן, אני רוצה לשמוע עוד בשורות כאלו...

חי חה חי ../images/Emo9.gif

אם כבר אז זו צריכה להיות עוד ג´וניורינה. ווישפול ט´ינקינג , אבל עדיין לא.... וכדי שתהיו מוזמנים אני צריכה את הכוחות של מרי פופינס כדי שתוכלו להתארח על התקרה בערך. למרות שגיליתי כמה כוחות של מרי פופינס , כמו במזוודה שלה שהיא מוציאה משם דברים בגדלים וכמויות שלא יאומן כל מה שנכנס שם. ככה הדירה הזותי - לא יאומן מה נכנס בה.

../images/Emo6.gif

רק עכשיו שמתי לב לאייקונים שתקעת פה נו אבי, לא מצלצל מוכר? יוסי וג´אגר- הסרט הזה שהקרינו בסינמטק, על זוג הומואים במוצב בחרמון או משהו לא יודע, ראיתי רק את הסוף בקשי מניצת היא בכתה

למעלה