בוקר טוב לכולם

דניאלה1311

Active member
מנהל
בוקר טוב לכולם לזמן החדש טרם התרגלתי וקמתי בשעה לה הורגלתי אז פתאום נפתח חלון ואפשר עוד לחלום גם אם זה בהקיץ עם עינים פקוחות לקרוא עיתון, לאכול ולהתרחץ קלות, לשלוח לכם ד"ש עם שיר בלב כי אני נוסעת עוד מעט לתל-אביב אחזור רק מחר ודי מאוחר בינתיים שלום לכל אלו שממשיכים לחלום ולאחרים שכבר קמו או עוד לא נמו בוקר נפלא לכולם.

שילה1

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור... גם אני כבר התעוררתי.. עם כאב שינים נורא.. אבל לא חשוב.. כי הרווחתי זריחה מקסימה! יום טוב ונסיעה טובה!

magy

New member
מעוללללללללללללללללה , ישראל אפשר להוסיף עוד כמה???../images/Emo3.gif

ישRאל

New member
ידעתי ידעתי שזה חימצא חן בעינייך,, בוודאי ,,תוסיפי עוד ,,,,

שילה1

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור... גם אני כבר התעוררתי.. עם כאב שינים נורא.. אבל לא חשוב.. כי הרווחתי זריחה מקסימה! יום טוב ונסיעה טובה!

טוסקה

New member
בוקר אור ואחלה יום שיהיה לכולם../images/Emo140.gif ודניאלה, אני בקושי פקחתי עיניים ואת כבר משוררת../images/Emo13.gif

Sודית

New member
בקר מטורף..... ואיך קפצתי בטרוף.... השעון שלי הראה....שבע וחצי.... בהסיטריה רצתי מפה לשם... מהר מהר להספיק....אי כבר באחור... אחרי השתולות והרגל של...הדלקת הטלויזיה לחדשות... מה???????????? אפילו עוד לא שבע??????????? חחחח...נרגעתי ויש לי מלא זמן.... אז באתי לומר לכם בקר טוב ואחלה יום. עכשיו החדשות...שבע... איך יש לי פתאום זמן.... סודית לא ממהרת.

פירט

New member
בוקר טוב לזקני העיירה. ../images/Emo48.gif איך היתה היציאה הבוקר?../images/Emo13.gif לקחתם מספר לקופ"ח?../images/Emo3.gif

שילה1

New member
א../images/Emo8.gifוי פירט.... מאחלת לך זקנה כמו שלי... וכמו של רב החברים פה.. ציניות על הבוקר?למה מה???

פירט

New member
קבלי../images/Emo25.gif על הבוקר.........../images/Emo48.gif אם "חירבתי" לך את הבוקר......

אנירמי

New member
הזכרתה לי בדיחה שהמצאתי היום מקופת חולים מצלצלים לגברת זליבנסקי. למה לא הגעת היה לך תור לרופא? אז גברת זליבנסקי אומרת מצטערת לא הרגשתי טוב.

maxima

New member
בוקר טוב בוקר אור.........../images/Emo42.gif אני סידרתי את השעון הזזתי אותו ב-12 והרווחתי עוד שעה קריאה וכפקחתי עיני בבוקר השמש כבר זרחה אבל בערבבבבב........... אוי היום יסתיים מהר

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif בוקר טוב גם ממני שמרגישה טוב יותר עדיין קולח האף אבל כבר אין לי חום ובימים טרופים אלו - גם זה משהו בוקר טוב עולם

למעלה