בוקר טוב לכולם,,, !

yafit75

New member
בוקר טוב לכולם,,, !

לא מספיק שאני חולה,,, ולא מספיק שבאתי לעבודה,,,(התחשבתי בבוסית שלי,,,) גם תפס אותי שוטר על הבוקר,,, ועוד איזה שוטר,, מהבול,,,, השוטר: את יודעת שפנית ימינה מבלי לאותת? אני: מה אתה אומר? השוטר: תני לי את הרשיונות של ושל הרכב,,, אני: ואתה מתכוון לתת לי דו"ח? השוטר: למה לא? עברת עבירה,,, ואני: אם אתה אומר לי שפניתי ימינה בלא איתות,,,, יכול להיות,,, אבל אם תיתן לי דו"ח,,, אני אוכל להתלונן עליך,, ! השוטר: (קצת בהלם) זה איום? ועל מה בדיוק תתלונני עלי? אני: איפה ראית שוטר,,, שעוצר בחורה,, ורוצה לתת לה דו"ח בגלל שלא אותתה,,, וכל עוד הרשיונות שלה ושל הרכב תקפים,,,עם אורות דלוקים ביום,,, ואתה,, שוטר נכבד,, נוסע,,, בלי אורות דלוקים ביום,,, מה אתה אומר על זה??? השוטר: תשמעי,, הפעם אני מוותר לך,,, שאני לא אראה אותך פונה בלי לאותת,,, ואני: (משחקת בסנטר,,, עם איזה חיוך ערמומי,,,) תהיה בריא,, אחי!!! אחחחחח למה כל הדברים האלה נופלים עלי,,,, וקורים דווקא לי? בכל אופן,, דו"ח לא קיבלתי,,, אז שיהיה לכם בוקר טוב ומקסים,,,! ויש למישהו נענע??? הגרון,,, הגרון כואב נורא!

nightroll

New member
אין עליך! ../images/Emo6.gif

כל הכבוד, יקירתי!!! אני פשוט גאה בך!!!! (לא בציניות, אני באמת גאה)

yafit75

New member
תודה נייט,,, בוקר נפלא,,,

גברים,,, ועוד שוטרים,,, הם חושבים שאף אחד לא יכול עליהם,,, ובאה איזו בחורה נודניקית,,,,(אני) מסכן,,, לא מצא על מי ליפול,,, רק עלי!!! ובסוף הוא קיבל את הזמבורה עד הסוף!!!! יום טוב גם לך חומד.

סנדי32

New member
הפעם יצאת מזה ... פששש ../images/Emo45.gif

בטח עשית לו עיניים חחחחחח

רקדן

New member
פששששששששש...

בוא´נה שיחקת אותה אחלה בוקר ואגב לגרון עדיף לימון

nightroll

New member
לא יודעת

לגרון עדיף לפעמים פניצילין. אני על 2 גר´ ביום כבר 10 ימים, ויש לי עוד 4 (ימים)

קסומה

New member
חחחחחחח יפית

ואני תמיד נותנת את הרישיונות ישר, לא מנסה אפילו להתווכח........ אומרת טעיתי, ומקבלת קנס

yafit75

New member
חחח, קסומה,,, אני תמיד מתווכחת!!!

עדיף להתווכח,,, ולא לקבל קנס,,, למה מי הוא בכלל??? קודם כל הוא צריך להעביר ביקורת על עצמו,, לפני שהוא מניע בכלל את הרכב,,,!!!! ותדעי לך משהווו,,,, ברגע שמתווכחים,,, אף פעם לא יוצאים פראיירים!!! טיפ קטן! יום טוב מקסימה.!

../images/Emo150.gif

אחחחחחחחחחחח חבל שלא נפלת עלי אחחחחחחח מה הייתי עושה לך חגיגהההה למה אין לך פח אשפה? למה אין לך מטף כיבוי אש למה את בלי חגורה(אפילו שאת עם) מה זה הסיגריה המגוגלת הזאת(תמיד יש לי בכוננות) אחחחחחחחח איזה מזל יש לך עוד יבוא היום

yafit75

New member
שוקולד,,, בוא שנייה

ראית פעם ברכב מסוג פיאסטה,,,, מטף כיבוי אשששששששש? וסיגריה מגולגלת,,, אני מזריקה,,, אז סיגריות לא תמצא אצלי,, הכי הרבה פרלמנט!!! ואף פעם לא תמצא אותי בלי חגורה,,, ראית פעם בחורה שמסתובבת בלי חגורה,, כשהיא עם ג´ינס,,,??? איזה מזל יש לך שלא נפלת עלי,,,!!! ויש לך מזל שאני חולה,,, תאר לך מה הייתי עושה לך אם הייתי בריאה!? יום טוב מתוקי

למעלה