בוקר טוב לכולם

maof

New member
בוקר טוב לכולם

ברצוני לשתף אתכם בסיפור אמיתי שסיפר לי חבר שלי...... הבחור חי עם אשה גרושה כבר 7 שנים (הם לא נשואים) הוא הכיר אותה בבית חולים שהוא היה בתאונת עבודה לה יש ילד אחד מנשואים קודמים (היום עומד לפני גיוס) ולו אין ילדים למעשה הוא רווק וככה השנים חולפות להם היא אחות במיקצועה ועובדת מישמרות והוא ממלא מקום של אבא וביבי סיטר לילד שהיה צעיר יותר ובסך הכל יש בינו ובין הילד יחסים מאוד טובים (האבא הביאולוגי ממעט לבקר) היום שהילד גדל והוא היתחיל לעשות קצת שטויות למרות שהוא (חבר שלי) מנסה להראות לו את הדרך הנכונה הילד לא ממש מקשיב לו ועושה את הטוב בעיניו וגם אמר לו.....(לחבר שלי) אתה לא האבא שלי ואין לך את הזכות לומר לי מה לעשות !! קרה מיקרה והילד המוגדל היסתבך עם המשטרה אמא שלו ניסתה לעשות את המקסימום שביכולתה (לפי דעתי) היא פנתה לאבא הביאולוגי בבקשת עזרה כספית משום שחסר לה 4000$ לעורך דין והאבא סירב לתת בטענה שאין לא כסף והילד צריך לילמוד מהטעויות של עצמו היא פנתה לבן זוגה (חבר שלי) וביקשה ממנו עזרה כספית לממן את העורך דין והוא פשוט סירב לעזור לה עבור הבן שלה...... (הוא סיפר לי שהבן שלה מיתיחס אליו בצורה לא מכובדת) היא מאוד כעסה ואמרה לו שהוא גידל את הילד ולמעשה הוא יותר אבא של הילד מאשר האבא הביאולוגי וגם עם זה שהילד מיתחצף אליו עדין הילד אובה אותו פשוט זה גיל קשה ! והוא כאדם בוגר צריך להבין ולתת דוגמא של.....לתת... הוא לא רצה לקבל את הדברים שהיא אמרה והם ניפרדו לאחר 7 שנים של ביחד !!!!!!!!!!!!!1 לפני כמה חודשים אמרה לי ידידה משותפת שהיא לא מאמינה שגבר יכול לגדל ילדים של גבר אחר רק אשה יכולה להיכנס לתפקיד ולהיות אמא במישרה מלאה לילדים שלה ולילדים שלו לפי דעתי היא טועה !!!!!!!!!!!!! זה תלוי מאוד מי האישיות !!!!!! מה האופי שלו ובמה הוא מאמין !!!!!!!! מעוף

רות 2

New member
הפרדה וגבולות גם כאן...

כסף ...כסף.. כמה מתח זה מכניס למערכת כשי אין ..וגם ,לפעמים כשי יש.. האם במהלך 7 שנות חייהם ביחד היתה הפרדה ברורה בעיניני ממון? האם מערכת היחסים בינו לבין האשה מותלית ביחסיו, היום, עם הבן? האם הוא יכול להבין שהעזרה הכספית שהיא מבקשת עוזר לה ולמצבה הנפשי ורק אחר כך לבן הסורר? לאורך השנים חברך לקח על עצמו את תפקיד ההורה..ובגיל ההתבגרות (כמו בכל גיל התבגרות) הם פותחים את הג´ורה שלהם : "אתה לא אבא שלי"..(למי שלא אביהם) "אתה לא תגיד לי מה לעשות"..(למי שאביהם) אז זהו ?מוריד מעל עצמו את האחריות ההורית שלקח על עצמו 7 שנים? (או שזה עמוק יותר ונגמר לו ... ואין לו את מה שהיא לו ריגשית לאותה אישה ואז כסף זו סיבה לפירוק?) עם התבגרות הבן ויחסו .. גם תפקידו / תיפקודו של חברך צריך להשתנות לדעתי..להיות יותר חבר , פחות להתערב ופחות לחנך ... הוא צריך לעשות הפרדה מוחלטת בין יחסיו עם האשה ויחסיו עם הבן ולא להתלות האחד עם השני כמובן שברור לי כי כאשר חיים באותו קורת גג לא תמיד אפשרי לעמוד מהצד.. לעמוד על כבודו ומיקומו על המפה המשפחתית הוא כן צריך, האם אפשרי במקרה זה רק הוא יכול לדעת.. האם גבר יכול לגדל ילדים של גבר אחר?... אבא לילדים יכול לדעתי לגדל ילדים של גבר אחר רווק האם יכול לגדל ילדים של גבר אחר???-- אני קצת מסופקת אם יכול לכנס לנעלים האלו ואולי זה תלוי באיזה גיל הילדים?אולי זה תלוי באישיות של אותו רווק ? אני באופן אישי מוצאת את עצמי מחוזרת על ידי צעירים ממני לפחות ב10 שנים ורווקים זה בהחלט מלטף את האגו שלי ומנפח אותו במקצת... אבל קשה לי משום מה לתת לזה צ´אנס להאמין שהוא יוכל "להשתלב" עם ילדיי וכן אני מקווה למצא גבר שיוכל להיות להם מודל של הורה במשרא מלאה.. רווק??? אני מסופקת .. אולי אני טועה אני לא יודעת (ומה חברך לא רוצה כבר ילדים משלו עם אותה אישה ??)

blonda3

New member
רות, אהבתי מאד את תשובתך../images/Emo13.gif

כאילו ענית במקומי. רוצה להוסיף שגבר בהחלט יכול לגדל ולאהוב ילדים של אשה אחרת, הגרוש שלי עושה זאת. הוא מגדל בפועל את הבן של אשתו השנייה, באהבה ובמסירות כאילו היה הבן שלו. גבר רווק יכול לגדל לדעתי, אם הוא בשל להיות אבא, וככל שהגיל של הילד צעיר יותר זה קל יותר להכנס לנעליים של האבא. לדעתי הסיבה לפירוד לא הייתה הכסף לעו"ד, אלא הייתה הקש ששבר את גב הגמל. משהו שם כנראה נגמר מזמן. לגבי הילד-יכול להיות שהוא זה שצריך היה לממן את עו"ד, לצאת לעבוד וזהו. אלא אם הוא עצור.

בוקר טוב

ואוו חתיכת סיפור עם הרבה נקודות למחשבה , רק שהיום לפחות בשלב זה הראש שלי עסוק בענינים לגמרי אחרים . יום בו העצב שבי מתגבר על השמחה ונותנת לו את מלוא תשומת הלב .

ophra

New member
מה קרה יקירה??? ../images/Emo12.gif

למה עצב? מי/מה העציב אותך??? מקווה ומאמינה שבסוף השמחה תנצח! עפ
(דווקא במצברוח סביר, למרות שיום ראשון זה יום קשה)

blonda3

New member
ניצת,../images/Emo14.gif

יכול להיות שהרגשתי אותך היום??? למי, למי כאב היום הלב???

amigor

New member
ניצת../images/Emo141.gifשושן, כשאת עצובה

כשאת עצובה גם לי אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן, שאת שלוותך חדרה אל מול עצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה, כשאת עצובה הצבא הכי חזק שבעולם..... ההמשך ידוע השיר של בן עיון, מוקדש לך! אוי.. לא יכול, עם יום שכזה!
הולך ללגום עוד
עמי

amigor

New member
אוהב את גישתך האופטימית ניצת../images/Emo141.gif

בחיים מועדים וקמים, וממשיכים הלאה החיים! עמי

האלי

New member
../images/Emo141.gif (אין לי כותרת)

כל פעם שאני יושב מול הודעה כזו אני חושב מה אני הייתי עושה במקומו... וואלה לא יודע... 400$ זה לא סכום שאפשר לתת ככה בלי לשים לב... מצד שני בשביל אלפיים שקל לזרוק שבע שנים של ביחד? גם זה לא עושים... ועוד לא נכנסתי לנושא של קשר בין החבר לבין הבן שלה... וואלה מעוף, השארת אותי בלי תשובה... אני חושב שבסוף הייתי נותן לה את הכסף... שלך, האלי.

ophra

New member
נדמה לי האלי...

שמעוף דיבר על 4,000 $ ולא 400 $ (תראו מה שאפס אחד קטן יכול לעשות...
) לעניות דעתי השינוי (המהותי) הזה לא אמור לשנות את התשובה העקרונית.... ואכן, הסיטואציה סבוכה מאד וחסרים לי הרבה פרטים כדי בכלל להתחיל להביע דעה...
עפ

maof

New member
רות, האלי, עפרה,

רות לשם העינין כתבתי בתחילה שהם ניפגשו בזמן שהוא היה בתאונת עבודה היתה האחות שטיפלה בו וכפי הנראה לא יהיה להם ילד משותף ולא קשור לרצון.....קשור ליכולת האלי הסכום הוא עוד אפס אחד קטן......... עפרה אני יודע שאולי אין את כל הפרטים אבל קשה מאוד לעלות בכתב סיפור של 7 שנים אבל אני היתכוונתי לעיקרון שבנושא....... אם זה היה בני הביאולוגי לא הייתי חושב פעמים כנ"ל לגבי ילד שאני גידלתי במשך תקופה מחיי וניקשרתי אליו גם במצב שלא היה לי את הכסף בחשבון הייתי מנסה להלוות כדי להוציא את הילד מהתיסבוכת ואת המיטב שבידי הייתי עושה ובכלל אני אומר שהאמא והילדים הם חבילה אחת שאין להפריד ואם קבלתי את האמא אני יצליח להיתמודד עם הילדים עברתי את זה פעם אין שום סיבה שאני לא יעבור פעם שניה ההפך אני חושב שהיום יש לי יותר ניסיון ניצתי רצונו של אדם זה כבודו
יערית אל איזה גשר מדובר ????????????? גשר אריק.... גשר בנות יעקוב..... גשר הירקון.... גשר הקישון..... גשר צאלים...... ניגמרו לי הגשרים
מעוף

blonda3

New member
מעוף-נתת את התשובה../images/Emo45.gif

כשכתבת "גם במצב שלא היה לי את הכסף בחשבון הייתי מנסה להלוות כדי להוציא את הילד מהתיסבוכת ואת המיטב שבידי הייתי עושה" וזה בדיוק מה שהיה צריך לעשות החבר שלך. כנראה שנשבר לו......

blonda3

New member
האלי-הם חיים ביחד 7 שנים

בשיתוף כמו זוג.... אולי הוא חי על חשבונה? לא קיבלנו מספיק מידע, אבל-בזמנים של מצוקה נמדדת החברות-לא?

למעלה