ואח"כ נפגע. אני יוצא מהבועה שלי,מתערבל עם כולם, אבל ממהר לחזור לשם כשרע לי. ככה אף אחד לא יכול ממש להזיק לי. לא הבוס בעבודה, לא העמיתים לאותו תפקיד,לא האישה שלי, אף אחד.
כשאתה בעבודה/שכנים/חברים וכו´.... מתוודה על משהו או מחלק מידע אישי... מישהו עשוי לעשות בו שימוש בלתי הוגן???? זכור, אנחנו כאן אותם אנשים שאתה פוגש במכולת, באספות הורים או בשכונה.... (וכן, מישהו עשוי לעשות שימוש בלתי הוגן, צנזר את וידוייך...)
אני לא נוהג להתערטל נפשית בקרב חבריי לעבודה או שכניי. חברים אני יכול לספור על כף יד אחת,בעיקר כי אני טיפוס אינדיבידואלי מטיבעי. צריך להישמר היטב מפני חשיפה?
להסביר לך, אם תחליט פה לחשוף את עצמך צפה לבא אחרי וזה יכול להיות או שיאהבו את שספרת או שילגלגו עליך בציניות מה שליהי ניסתה להסביר לך כמו בעולם יש פה אנשים בכל מני צבעים חלקם יאהבו את וידויך וחלקם ילגלגו עליהם, אז אם יש לך עור של פיל ולא תתבכיין אחרי זה אז קדימה תתחיל להתודות אבל אבל אם אין לך עור של פיל תעשה חושבים וצנזר כמו שליהי אמרה.. מנסיון אני התודתי לא אחת פה ולמדתי להתמודד פה גם עם גועל התגובות לפעמים, אף על פי שאולי בהתחלה הייתי בכיינית מעט עד שלמדתי להתמודד הכל תלויי בך!