בוקר טוב לכולם.

מיטללל

New member
בוקר טוב לכולם.

בלה בלה בלה בלה בלה בלה אתם יודעים במה נזכרתי בשניה זאת ממש {בעצם בשניה שלפניה?} שאתמול היה יום שלישי.. ושירה לא כתבה את הפינה הזאת שלה.. "פעמים שירה כי טוב". זה נשמע לכם מקובל? לא לא ולא! מה נעשה לה? וחשוב מזה... שירה איפה את?

../images/Emo42.gif סביר באמת

ואני נוטה לומר שאת צודקת, למרות שכמדומני ששנת הלימודים מתחילה להכביד על שירה יקירתנו, או שמא הועברה החלטה גורפת במליאת הכנסת, להעביר את יום שלישי, הידוע בכינויו "פעמיים כי טוב" ליום חמישי? זו אולי הזדמנות נפלאה לחזור ולהזכיר לכולכם שחוץ משירה, עדיין ישנן משרות פנויות בפורומנו הקט. כמדומני שאלעד (לאזארוס) העלה הצעה מעניינת, אך הרעיון טרם דוסקס עד תום. כולכם מוזמנים להציע טורים, פינות, מאמרים בנושאי הפורום (פרי עטיכם, כמובן) וכן פעילויות חביבות שעשויות (או עלולות) להעשיר אותנו. הכתובת, כרגיל, היא תיבת מסריי, שפתוחה בשעות הקבלה המקובלות - שהוזזו מ12:43-12:48 ל17:22-17:28. אנא קחו בחשבון שאם אנוכי בהפסקת סיגריה, מסריכם ייענו גם לאחר השעות המקובלות. שיהיה לכולנו יום מתוסבך להפליא, ואם אשכחך ירושלים, אזכור שבסופו של דבר, מכבי חיפה היא שניצחה את מנצ´סטר, ולא חס וחלילה, בית"ר.

shellyland

New member
בוקר עצום וקסום ובשום ונפלא ../images/Emo24.gif

נציגי ההסתדרות והאוצר הגיעו להסכמה בעניין תוספת היוקר. בצהריים הם יפגשו לחתימה על ההסכם ואז גם יוחלט מתי תסתיים השביתה. שאעז לקוות? תודה לכל אלה שהתפללו בשבילי והביאוני עד הלום! אפשר להתחיל לשרשר רשימת מתנות.

את רואה מה טלפון אחד לשר הפנים

יכול לעשות??? קטנת אמונה שכמוך !!! אני מבינה מהודעתך שכהונתך כראש הגדול תיגדע בעודה באיבה, ואם יורשה לי להחמיא לעצמי על כך שמדי שבוע אנוכי מצליחה לבחור את חבר הפורום העסוק ביותר, המוטרד ביותר, העמוס ביותר והמבריזן ביותר. תשורתי הצנועה מטיולך כמובן ידועה היא, אך היות ואת נוסעת לתקופה, כפי שהבנתי, ארוכה קצת יותר, את כמובן מוזמנת להביא מהתשורה כמות כפולה. שתהיה נסיעה טובה, או שמא לא נקדים את המאוחר - נא להודיע אם הדרכון אכן מוארך. או אז נפצח בחגיגות הדיוטי פרי האמיתיות !!!

shellyland

New member
לא תקופה כזאת ארוכה

שבועיים בסך הכל. איי וויל קיפ יו אפדייטד בקשר לדרכון. בכל רגע שאקבל בשורה חדשה, אחלוק אותה אתבם, כי אני באמת מאמינה שאתם אלה שעשית קסמים הלילה בשביל שהבוקר אקום עם קול מנדולינה בלב

מיטללל

New member
מחזיקה לך אצבעות. באמת מכל הלב.

את תראי... זה יקרה! <בלי לפתוח פה לשטן>

אוֹרן

New member
בוקר סביר

למי שלא יודע, אישתי בהיריון ונהייתה קצת פקעת עצבים לאחרונה. לא מאשים אותה, היא לחוצה כי רמת הסוכר בדם שלה היא גבוהה מן הרגיל, והיא כבר יש לה מחשבות אובדניות. אז כן, אני נוטש אתכם עד יום ראשון, החלטתי לקחת אותה לכמה ימים של שקט באילת, קצת להתרחק מהלחץ, מהילדים ומהכל. אז שיהיה לכם סופשבוע סביר בהחלט ונתראה.. ביי

מה זאת הנטישה ההמונית הזאת????

שלי - אוקי, יש חלום, צריך לממשו. רונלד - נכנע להורמוני אשתו. אושר - למי שלא ידע, טסה מחר למולדת הפסטה, המיכאלאנג´לו והחתיכים. אחדמיוחד - נכנע לתכתיבי החיים והעבודה. צימעס - צוללת רק בגלל שמישהו אמר את זה לפניה והיא תופסת טרמפ. יש עוד מישהו ששכחתי ורוצה לנצל את ההזדמנות לברוח לסופ"ש, לשבוע, לשנתיים, בידיעה הברורה שאחרי שהוא עושה את זה, תהיה פה מלחמת גוג ומגוג, ואני לא אחראית לתוצאות????!?!?!

אוֹרן

New member
אוי, נו.. אפי לא לקחת אישית

הרי נשארים פה הרבה!! אמ... כמו למשל.. מממ.. אני אחזור אלייך עם תשובה..

יאללה יאללה

תחזור עם פקאט כפול של מרלבורו לייטס, והמשבר הזה מבחינתי היה כלא היה.

מיטללל

New member
בהתחלה קראתי את ההודעה שלך

כאילו אתה כותב שאשתך עולה לך על העצבים ולכן נמאס לך ממנה, מהילדים והעבודה ואתה הולך לכמה ימים להירגע באילת. וכתבתי לך כזאת הודעה עצבנית! ומצחיקה! ואז קלטתי שאתה בעצם מפתיע אותה בסוף שבוע לאילת. ואתה בעצם בעל מקסים... אז שיהיה לכם סוף שבוע נפלא. שהיא תירגע. שהילדים ירגעו. בטח יהיה להם כיף להשתחרר ממנה כמה ימים. ו.. תהנו!

דור יקירי

אנא קרא את הודעתך שוב ונסחהה שנית. ניתן היה להבין, בטעות, מהודעתך, שאתה אינך שמח להיות פה, ושאינך רווה תענוג מנוכחותך הכפויה בפורומנו הקט. מוזר.....

למעלה