חחח...אלאדין.. תודה (אנחת רווחה)
למרות שבטח יהיו לי 951 טעויות (ואיפה אלפא שיתקן ?) אני כל כך רוצה לשתף אתכם בדיסק החדש שהכנתי... הנה זה בא: 1. GARY NEWMANN - CHANGE YOUR MIND סוף הדרך של שיר, אי אפשר להחליט איזה באס יותר יפה - של זה או של CARS... 2. (לא קשור ! אני מזהיר מראש...) DAVID GUETA - LOVE, DON´T LET ME GO מעטים המקרים ששירים חדשים תופסים אותי. השיר הזה, שמבוסס על קצב אייטיז למהדרין (מישהו אמר SWEET DREAMS ?), תפס אותי... 3. לא זוכר מי שר (עוד שיר לפינת הראש החלוד) אבל שיר מדהים בשם I WANT LET YOU DOWN AGAIN 4. גם לא זוכר מי שר - THE NEVER ENDING STORY - יכול להיות שזה לימל ? 5. ERASURE - SOMETIMES שיר שמפתיע אותך בעוצמות שלו כל פעם מחדש... 6. THOMPHSON TWINS - LOVE ON YOUR SIDE צריך להוסיף ? 7. THE BAGELS - VIDEO KILLS THE RADIO STAR שיר האייטיז האולטימטיבי... 8. FLOCK OF SEAGULLS - WISHING 9. (גם קצת לא קשור, אבל יפה) - CAT STEVENS - THE FIRST LOVE (לא בטוח בשם השיר, יש חידוש של רוד סטיוארט) 10. ADAM & THE ANTS - YOU SPIN ME כשפיזמתי את השיר הזה בכיתה ד´, לא חשבתי שיעברו 20 שנה ואני עדיין אפזם אותו... שלא יהיה משהו יותר טוב לפזם... 11. DURAN DURAN - ELECTRIC BARBARELA בתקופה הפרועה שלהם משהו... 12. EIGHT WONDER - I´M NOT SCARED שיר מדהים, כמו כל דבר שנגעו בו הפט שופ בויז. איזה לחישות בצרפתית, ואיזה משפטי מפתח: if I was you, i´ll wouldn´t treat me the way you do... 13. NEW ORDER - BLUE MONDAY מכורת האייטיז. גם כאן מופיע אותו אלמנט - how does it fill, to treat me like you do... היה קשה עם יחסים בשנות השמונים, מה ?
14. DEPECHE MODE - PHOTOGRAPHIC דפש למיטיבי לכת - ממש מההתחלה ה"שחורה"... איזה יופי. 15. THE THE - THIS IS THE DAY כדי לסיים את הדיסק באווירה אופטימית.... נו, מה דעתכם ? יש לי עתיד ?