בוקר טוב לכולם

turrican

New member
בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ולחברי ה- VIP TOFIT , ALPHA80 ,טורה,שמש 27 , טל-יה , אלדין, אורי וכל שאר ה- GANG . שיהיה לכם אחלה של בוקר ולכולנו יום שקט . \אלכסיס

שמש27

New member
בוקר אור !

הצטרפת לאנשי הבוקר ?
בכיף, אתה מוזמן... אני מרשה לך...
(ולמה אתה לא שואל מה שמענו בסוף שבוע, נו תשאל כבר !!!)

שמש27

New member
חחח...אלאדין.. תודה (אנחת רווחה)

למרות שבטח יהיו לי 951 טעויות (ואיפה אלפא שיתקן ?) אני כל כך רוצה לשתף אתכם בדיסק החדש שהכנתי... הנה זה בא: 1. GARY NEWMANN - CHANGE YOUR MIND סוף הדרך של שיר, אי אפשר להחליט איזה באס יותר יפה - של זה או של CARS... 2. (לא קשור ! אני מזהיר מראש...) DAVID GUETA - LOVE, DON´T LET ME GO מעטים המקרים ששירים חדשים תופסים אותי. השיר הזה, שמבוסס על קצב אייטיז למהדרין (מישהו אמר SWEET DREAMS ?), תפס אותי... 3. לא זוכר מי שר (עוד שיר לפינת הראש החלוד) אבל שיר מדהים בשם I WANT LET YOU DOWN AGAIN 4. גם לא זוכר מי שר - THE NEVER ENDING STORY - יכול להיות שזה לימל ? 5. ERASURE - SOMETIMES שיר שמפתיע אותך בעוצמות שלו כל פעם מחדש... 6. THOMPHSON TWINS - LOVE ON YOUR SIDE צריך להוסיף ? 7. THE BAGELS - VIDEO KILLS THE RADIO STAR שיר האייטיז האולטימטיבי... 8. FLOCK OF SEAGULLS - WISHING 9. (גם קצת לא קשור, אבל יפה) - CAT STEVENS - THE FIRST LOVE (לא בטוח בשם השיר, יש חידוש של רוד סטיוארט) 10. ADAM & THE ANTS - YOU SPIN ME כשפיזמתי את השיר הזה בכיתה ד´, לא חשבתי שיעברו 20 שנה ואני עדיין אפזם אותו... שלא יהיה משהו יותר טוב לפזם... 11. DURAN DURAN - ELECTRIC BARBARELA בתקופה הפרועה שלהם משהו... 12. EIGHT WONDER - I´M NOT SCARED שיר מדהים, כמו כל דבר שנגעו בו הפט שופ בויז. איזה לחישות בצרפתית, ואיזה משפטי מפתח: if I was you, i´ll wouldn´t treat me the way you do... 13. NEW ORDER - BLUE MONDAY מכורת האייטיז. גם כאן מופיע אותו אלמנט - how does it fill, to treat me like you do... היה קשה עם יחסים בשנות השמונים, מה ?
14. DEPECHE MODE - PHOTOGRAPHIC דפש למיטיבי לכת - ממש מההתחלה ה"שחורה"... איזה יופי. 15. THE THE - THIS IS THE DAY כדי לסיים את הדיסק באווירה אופטימית.... נו, מה דעתכם ? יש לי עתיד ?

אז ככה (אלפא עוד לא התעורר היום)

3. PHd 4. נכון 10. לא אדם, אלא Dead or alive 15. תשתמש בשם העברי, כמו כל העם: Dis is de de של להקת De de. והשיר ממש לא אופטימי. ובטח שיש לך עתיד - אתה עתודאי!

שמש27

New member
תודה !

ידוע לי שהשיר לא אופטימי, זה נאמר בלשון שגיא נהור... ואגב, אני כבר השתחחרתי... ואחרי שכתבתי "יש לי עתיד ?" ושלחתי, חשבתי שבעצם הייתי צריך לרשום: נו, מה אתם אומרים ? יש לי עבר ?

עכשיו אני, עכשיו אני, עכשיו אני

(מישהו זוכר את פרופסור מקס האלוהי?) לא היה סופשבוע משהו, אבל אם נכלול בתוכו את יום ראשון - הסיכום הוא בהחלט חיובי. מה שמעתי? כמעט לא אייטיז, אבל בכל זאת: 1. אוסף (ישן) של ה rolling stones משנות ה- 60. איזה להקה ענקית. 2. Heathen של דיוויד בואי. עדיין לא נמאס לי 3. Grand Pianola Music של ג´ון אדאמס 4. The art of falling apart ו- This last night in Sodom של Soft cell (בסוף אני אגמור את המאמר, מבטיח) ובנוסף: א. קיבלתי סופסוף את המשלוח מאמאזון: 1. DVD של דייויד לינץ´: קטיפה כחולה וטווין פיקס - הסרט 2. DVD של Koyanisqatsi ("הנבואה") ושל Powaqqatsi - מוזיקה של פיליפ גלאס האלוהי 3. המון המון דיסקים של פיליפ גלאס, סטיב רייך וטרי ריילי (אמא זולו - מתגעגע אליך!) 4. קצת ספרים, לא משנה ובנוסף נוסף: דגמ"ח בצבע כתום מ-ה-מ-ם! עם ריצ´רצ´ים בצד הרגל ככה שאפשר לפתוח ולשלוח ידיים חופשי (רק נשאר למצוא מישהו שיסכים לתפעל את הרוכסן)

שמש27

New member
עכשיו אתה כי ההוא (אלפא) הלך ?? ../images/Emo8.gif

יפה, אלאדין, יפה - איזה הספק... דיוויד בואי אפשר לשמוע תמיד, בכל מצב צבירה... ואנחנו נזכה לראות את הדגמ"ח המהמם במסיבת הפורום הבאה ? אני מתנדבת לתפעל את הרוכסן...
חחחחחחחחחחח

אם אני אזכה להגיע

אתם תזכו לראות את הדגמ"ח. ואני לוקח את ההבטחה שלך בתור התחייבות...

טל-יה

New member
בוקר בוקר ../images/Emo42.gif

נזכרתי פ´יתום בשיר בייבי ג´ין של רוד סיוארט.. (ה-יהושוע הפרוע -תרתי משמע של השבעים שמונים) סתם כי בא לי לזמזם
ולא מזמן עשו תכנית בערוץ
E על הזמר דיוויין

turrican

New member
היי טליה ../images/Emo6.gif

אמנם קצת באיחור..אבל הייתי חייב להגיד מילה על בייבי ג´יין פעם הייתי גרופי של סטיוארט בגלל השיר הזה ושירים כמו : , Young hearts , Do you think i´m sexy ודומים. ממש כאב לי לראות איך הוא התקלקל בשנות ה-90 עם שירים בוא נאמר שירים רדודים (בלשון המעטה) וכל מיני דואטים (וטריו) מוזרים למדיי.. תאמיני אם אומר לך שכבר ב-1969 היה לו תקליט ?? היה לו תקליט בשם הנדוש : Rod Stewart Album אבל אין כמו רודי בשנות ה-80 , סקסי , חולה כדורגל , חולה שתייה (סקוטי אלא מה?!) וקול צרוד כמו שרק מקסימום בוני טיילור יכולה לתת פייט

dj80s

New member
אולי הגיע הזמן...

לספשייל רוד סטיוארט קשישא? אחרי do ya think im sexy היו לו עוד שירי זיונים כמו tonight i´m yours, שיר שמדבר על כמה one night stand זה סבבה. אח"כ הגיע young turcks (ולא כמו שכתבת) המעולה ואחרי בייבי ג´יין התחילה הירידה. ב-86 הוא הוציא את "קומופלאג´" שהיה ניסיון אחרון לעשות גלים בעולם הפופ לפני שפורשים סופית לפנתיאון, מתוכו זכור בעיקר שיר לא רע בשם Infatuation שתורגם ברשת ג´ ל"הידלקות". יאק. דווקא ב-89 הוא הפציע עם ביצוע גדול ל-downtown train של טום וויטס אבל משם זה היה כבר דאון היל.

למעלה