בוקר טוב לכולם!

Fat Bastard

New member
בוקר טוב לכולם!

אני מעולם עוד לא כתבתי בפורום (למרות שאני נכה צה"ל), אבל עכשיו אני זקוק לתמיכה (פחות נפשית, יותר ציבורית...). כמו שקראתם בYnet, אני בתחילתם של הליכים משפטיים בבג"ץ נגד משהב"ט. זכויותינו לא תמיד ידועות לנו. חמור מכך- זכויותינו לא תמיד ידועות למי שאמור לספק לנו אותן. זכותינו להיות בריאים!!! בשבוע הבא (בשאיפה), יפורסם עניין הבג"ץ שלי בעיתונות. העותרים הם אני ושני הוריי (עורכי דין במקצועם), המשיבים הם הדרגות הגבוהות ביותר באגף השיקום, בנוסף למשרד הביטחון ולמשרד הבריאות. עזרו לי להפיץ את דבר המשפט. אני צריך המון תמיכה ציבורית בנושא. כי הניצחון במשפט הזה הוא בטוח והוא של כולנו. אם אני זוכה במשפט, יהיה לנו תקדים חזק מאוד וגם ייפחדו לשחק איתנו שוב. אם אני מפסיד במשפט (סיכוי אפסי למדיי), הניצחון הוא שוב שלנו, כי האזרחים יראו כיצד מטפל האגף בנכי צה"ל בצורה לא אחראית. בקיצור, אחלו לי הצלחה וספרו לחברים שלכם. אני רוצה שכל מי שיקרא את זה בעיתון יוכל לומר "חדשות ישנות"...

צהריים טובים לך חבר...

קודם כל אני מאד שמח שהחלטת לכתוב בפורום שלנו. ואתה מוזמן להמשיך ולהיות כאן אחד מהחברים. קראתי כרגע את הכתבה בנושא שלך.וקודם כל אני מאחל לך המון המון בהצלחה.האמת שמאד קשה להילחם במשרד הביטחון. ובדרך כלל אנשים מפסידים.אני מאחל לך מכל הלב שאתה תהייה זה שינצח אותם.ותקבל את כל הטיפול שמגיע לך.זה נכון שבהרבה מקרים משרד הביטחון מתעלם מטיפולים מסויימים.ומנסה כמה שפחות להעניק לנכים.ולצערנו מדי יום נוספים עוד ועוד נכים חדשים.והלוואי שלא יהיו עוד.אני לא מבין גדול בסוג הטיפול שלך.אבל אם משרד הביטחון לא מוכן לממן אותו.בטח צריכה להיות סיבה טובה.סתם הם לא אומרים לא.אבל אני איתך ושוב מאחל לך מכל הלב שתנצח ותקבל את כל מה שמגיע לך. שיהיה לך רק טוב... להשתמע... מקסיקני טעים...

rozgil

New member
ואם לא תקבל %....-תשרוף מישהו???

עד לאן אתם רוצים להגיע אם הדרישה שלכם לאחוזים גבוהים יותר????? ואם תפסיד....-בבג"ץ......אז תאשים מישהו באירגון או במישרד הביטחון ואז.........הרי לא תוותר בקלות.........ומעל בג"ץ ......תתבע את ראש הממשלה.....או את נשיא המדינה.....או אולי אתה רוצה להגיעה לגורג בוש נשיא ארצות הברית ולהסביר לו כמה אתה צודק בתביעתך נגד-משרד הביטחון או אולי תפנה לצד השני......בן-לדאן....או סדאם חוסין.............. את מי תנסה לירצוח.....או לשרוף.......הרי בשביל עוד שני אחוזים אנחנו מוכנים להגיע לאלוהים כי"הרי אנחנו צודקים"...והצבא??? אבל מצד שני א-נ-י מאחל לך בהצלחה.....(לכול מטבע 2 צדדים)

מאחל לו שיצליח במה שהוא עושה...

ובמידה והוא יפסיד שלא יעשה מעשים קיצוניים ושטותיים. כי הוא יהרוס לעצמו את החיים.כמו שהאדיוט ההוא עשה אתמול. ואני תמיד אומר תסתפקו באחוזים שלכם ברוב המקרים. ואני מדגיש ברוב המקרים.כי נכון לפעמים אתה מקבל אחוזים מאד נמוכים ולא מגיע לך ואז שווה להילחם.אבל כשיש לך אחוזים גבוהים אתה גם ככה מקבל מהם כמעט הכל.אז בשביל עוד 2-3 אחוז.להילחם ובתיי-משפט.טוב כל אחד ושיקולו האישי. הכי חשוב לא לעשות שטויות גם אם מפסידים. ולא לחשוב בכלל על מעשים טיפשיים שבאותו הרגע אתה מרגיש גבר וגיבור שעשית משהו.אבל בעצם הרסת לעצמך את החיים. ואתה תשב בכלא גם אם אתה נכה קשה. כי ישנם נכים שחושבים שאם הם יעשו שטויות לא יעשו להם כלום. והמשטרה אף פעם לא תעצור אותם וזה בולשיט אחד גדול. כי גם אם אתה תהייה נכה הכי קשה ועשית עבירה פלילית חמורה.אתה תשלם על זה בכל מיני דרכים ויש המון דרכים. אז חבל. העיקר שנמשיך לחייך למרות הכל... להשתמע... מקסיקני טעים...

Fat Bastard

New member
מה קרה?

התביעה שלי היא כלל וכלל לא לגבי אחוזי נכות. בבקשה לרדת מהציניות הלא רלוונטית.

rozgil

New member
"הראש" שלנו עדין במה שקרה אתמול....

כולנו גאים להיות ישראלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברק 188

New member
בהצלחה חבר

אכן הצלחה שלך היא הצלחה של כלנו ובתנאי שיש צדק בתביעה וזה לא מגלל שחס וחלילה אני מפקפק בתביעתך אלא שישנם אנשים שמנסים סתם ללא הצדקה מנסים לתבוע את משרד הבטחון ואלו בטח לא עוזרים לנו, ושוב שיהיה לך בהצלחה.

שיהיה לך בהצלחה.

אני מניחה שבג"צ יובילו לצדק במקרה הספיציפי שלך. אפשר לשאול שאלה מדוע בכלל אתה פונה לבג"צ? אני מבינה שלא נותנים לך את התנאים... אם תוכל לשתף אותנו. סתם מעניין אותי לדעת לאיזה דרגות של ביזיון מגיע אגף השיקום(מעילות,מעילות,מעילות....בכל הארץ יש מעילות
) "גנבים גנבים"

c a t c h 22

New member
עם לתבועה זכיות אז זאת הדרך../images/Emo96.gif

לא קראתי בYnet מפני שלא מצאתי עולי צרף קובץ. אך אני בטוח שזאת הדרך הנכונה למעבק ולא משנה על מה אחוזים התנהגות וכו.. כמובן היום לבינו עם מרק וקשה לנו לחשוב על מעבקים rozgil תהיה קצאת יותר עדין למרות שקשה לאחר מה שקרה

למעלה