בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

קומו התעוררו חייכו אל העולם השמש הפציע הציפורים מצייצות עורו חברים וחברות יום שישי הוא יום הברכה רק מחר הוא יום הבטלה טוב מכינה קפה מי מצטרף?...... יש גם עוגה עם דובדבנים שכולם נבלו בנעימים

חתולון*

New member
בוקר טוב חן, בוקר טוב לכולם

נרדמתי לאחר מעשה? איפה הייתן? אההההההה איפה אני הייתי? יום נעים וסוף שבוע מהנה שבת שלום חתולון

סנדי32

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב חנוש וגם לך חתולי ../images/Emo20.gif

ובוקר טוב לכל עם ישראל חי שתהיה אחלה שבת

בוקר טוב סנדושששששש

מתי יש שידור חוזר מאתמול??? סנדי סנדי סנדי איפה שירלי??? שירלייייייייייייייייי, קדימה לעודד את הבחורה... טלה כאן?? חחחחחחחחחחחחחחחחחה

בוקר טוב.......בטלה בשבת ???..

ומה לגבי ביקורים משפחתיים ???????? כמה אנרגיה מבזבזים על זה ......... אבל זה כיף בכל מקרה, יש אקשן .......

שושן צחור מתוקתי....../images/Emo24.gif

ביום שבת אנחנו נחים לא עושים שום ביקוריים מישפחתיים יום שבת זהו יום מנוחה יום איכות של בני המשפחה שבת שלום מתוקה

י פ ע ת

New member
איך זה? איך?

האחרונה שהולכת לישון והראשונה שקמה? איך?...... וואלה מנוע טורבו זאתי חחחחח

בוקר אור../images/Emo42.gif

עוד בוקר חדש עלה, אני בעוד יום של לימודים מקווה שכל המתהוללים אתמול נהנו, שהיה כיף, שהיה חביב שהגו´נגל השפיע רק לחיוב שהנחשים לא פיזרו ארס שהתוכים לא חירבנו לאפ´חד על הראש.....חחחחחחחחח יום קסום ונפלא.

ד ו ר י ן

New member
בוקררררררררררררררר

בוקר טוב לכולם/ן הרגע התעוררתי והנה אני כאן קראתי את מרתון הבדיחות איזה כיף על הבוקר כך לצחוק אז שיהיה לכולנו אחלה של בוקר ואחלה של יום לא אשכח ואומר גם שבת שלום

ה נ מ ר

New member
איך נתעורר ועוד לא ישנתי חחחחחחחחח

ואת חנצ´וק חכמה גדולה תמיד מזמינה לקפה יום אחרי שאני באיזור שלך חחחחחחחחחחח
אחלה שבת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

צהריים טובים לכולם....

הגעתי בזמן לפני שמתחיל פה בלגאן שלום לידידי חתולון שאמש ברח ראשון ולך יפעת יקירתי בבוקר בוקר טוב הודעתי אבל מיד אחר כך למיטה לישון ניכנסתי וקמתי רק עכשיו תפוס לי כל הגב קליאוווווווווווו ואם בחרוזים עסקינן אספר לך על כל העניין כתבתי בחרוזים פתאום אזלו לי המילים השארתי בעיתון מודעה דרושה עזרה ראשונה מכל קצוות הארץ הגיעו וחרוזים לי הביאו עכשיו יש לי מלאי גדול בתוך כדור עגול נמרוששששששששששששששששש תגיד יא מבריזן הזמנתי אותך אלינו לקפה לא אמרתי איזה יום זה יהיה נתתי לך פס חופשי להגיע ואפילו בלי להתריע אז יאלללה בלי תירוצים תנעל תסנדלים תתניע תרכב ולכיוון שלי תיסע אני בינתיים אעשה כביסה ותשב אתה וחיים בכייף עד לטיסה שבת שלום לכולם

חתולון*

New member
חן יקרה שבת שלום

אכן הלילה ברחתי ראשון ולא יכולתי ללכת לישון הייתי נשאר איתכן עד הבוקר אבל הייתה לי שיחה עם יואב טוקר בסופו של דבר ישנתי כייאות זה הוסיף לי מעט בריאות עבדתי קשה כל השבוע נרדמתי מיד, בנפשי טבוע בבוקר קמתי "להתנצל" וחשבתן.... איזה עצל!!! שבת שלום נתראה ביום א´ חתולון

חתולוןןןן../images/Emo24.gif

שבת שלום לך חבר הצטערתי שאמש הלכת מהר אבל סולחת לך בגלל העובדה שהינך עובד בעבודה קשה ואמש בשבילך כנראה כבר היה הצטברות של עייפות..עד שנפלת למיטה שבת שלום נתראה ביום ראשון

למעלה