בוקר טוב לכולם!

springsmille

New member
בוקר טוב לכולם!

קודם כל, שתהיה שבת שלום לכולכם. חוץ מזה, הריני להצהיר בהכנעה שאני בורה לגמרי בנושא, ולא הבנתי את רוב הדברים שכתבתם עד עכשיו בהודעות. הסיבה שאני כאן היא לשאול שאלה קטנה. קראתי בפורום של הטלויזיה הבריטית שאפשר לקלוט שידורים מאנגליה בעזרת ממיר מיוחד וצלחת גדולה מהרגיל. הייתי רוצה פרטים קצת יותר מדויקים. נאמר שם שנדרש ממיר מסוג מיוחד כמו פנסוניק 20/30 או גרונדיג (לא יודעת איזה דגם) שניתן לרכשו באנגליה. אם תוכלו לספק לי קצת יותר מידע, וקצת יותר מדוייק אודה לכם מאד! ןתודה מראש לכל העונים

springsmille

New member
../images/Emo92.gifבחייכם, אם לא כאן, אז איפה

עוד אוכל להשיג את המידע?

ליאורש

New member
אנא שלחי לי מייל

בעיקרון מה שציינת הוא כל הסיפור. משיגים מקלט עם כרטיס (חובה פנסוניק או גרונדיג), מתקינים בארץ צלחת 1.8 מטר עם LNB מתאים, רצוי אצל מתקין מנוסה, וזה הכל. יש לציין שאין זה חוקי לקלוט את השידורים הללו בארץ משום שהם מיועדים לשוק הבריטי בלבד. יחד עם זאת, קיימים לא מעט ערוצים פתוחים בלווין ה"בריטי" , אשר מותרים לצפייה חופשית (FTA). גם להם נדרשת תלחת גדולה, אולם אין צורך במקלט מיוחד לסקאי.

רמי א

New member
בקשר לחברת סקיי

אם אתה משתמשת בצלחת 2.7מטר אז תיקלטי גם את אלומת S1 של יורובירד ואם תגדילי את הצלחת ל4.5 מטר אז תיקלטי גם את האלומה הצפונית סוגA של אסטרא ותיקלטי עוד יותר ערוצים אבל אל תשכחי שצלחת 4.5 מטר היא יקרה במחיר.ודורשת רשיון ממשרד התיקשורת .והסכמה מרוב דיירי הבית כולל הועד.ובדיקת מהנדס שהבית לא יקרוס.ברוב המקרים רוב הדיירים לא יסכימו לצלחת 4.5 על הגג הם יספרו סיפורים כמו זה מביא קרינה. הילדים שלנו מרוב קנאה יכולים ליפגוע בצלחת.אולי תוסיף מנוע והרעש מנוע על צלחת כזו לא יהיה נסבל.וגם אם גרים בבית פרטי העיריה או המועצה יכולים לידרוש דמי הסכם רשיון בנוסף למשרד התיקשורת.בטענה שזה מכער את הסביבה או שאם יש לאדם כסף על צלחת 4.5 מטר שזה כמה מאות אלפי שקלים אז יש לו כסף לשלם גם לטובת העיריה ומדובר בהרבה כסף תשלום לעירייה. ואז צריך לשלם כסף לבית משפט מחוזי כדי להנצל מהגזירה הכספית ואם זה לא מצליח אז צריך לפנות לבגץ וזה עוד השקעה כספית גדולה פי 3 מההוצאה לבית משפט מחוזי .כולל שכר טרחת עורך דין .ואם זו בעיה מורכבת אז היא יכולה להמשך כמה שנים כאשר בסוף יכול להיות שאחרי כל המאמצים הקשים בגץ יקבע שהעיריה צודקת.ולא תנצל מרוע הגזירה הכספית. אפשר נוספת זה להסתיר את הצלחת בבית פרטי לגמרי אבל אז יהיו בעיות קליטה חמורות. אז העצה הכי טובה למי שרוצה להתקין צלחת גדולה לישאול את השכנים והעיריה או המועצה מה דעתם . ולימסור את חוות הדעת לעורך דין שייעץ מה לעשות . בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה. ועוד הערה אם יש מקום בבית וכסף מיותר עדיף להתחיל מצלחת 1.8 ולא פחות כי כל הגדלת צלחת עולה עוד כסף.

למעלה