בוקר טוב לכולם

turrican

New member
בוקר טוב לכולם

שלום לכולם . בוקר חדש , שבוע חדש , כל אחד והעיסוק שלו . שכל אחד ירשום איזה שירים מהאייטיז הוא שמע (או רצה לשמוע) בסופ"ש. ורשימת התפקדות בפורום (מסקרן אותי מי נמצא מול המחשב בבוקר) \אלכס

בוקר טוב המפקד!

אלאדין ערוך למסדר הבוקר, המפקד! סוף השבוע שלי היה די נטול אייטיז, למען האמת. בעיקר שמעתי את דיסק האוסף של דורי בן זאב (30 ש"ח בדיסק סנטר), בזכות אלפא שהזכיר לי שבוע שעבר את שירי השטות שפעם היו בארץ. וב VH1 ראיתי פעם ראשונה את הקליפ של charlotte sometimes של ה cure. נחמד.

alpha80

New member
ואני..............

הייתי מנותק מהמחשב בששי-שבת הייתי אצל ההורים שלי וזה היה זמן טוב להסתכל בכל התקליטים הישנים שלי שלא מצאו את דרכם לבית שלי מחוסר מקום. אז הנוסטלגיה שלי בשבת היתה הסרט "קסנאדו" והאלבומים של ELO. בהזדמנות חגיגית זו רציתי להמליץ על האלבום החדש של ELO ושמו ZOOM. אז.. לבוקר טוב וחדש - שיר של ELO מהסרט "קסנאדו" DON´T WALK AWAY שיר ענק. Why do I say, don´t walk away You´ll be the way you were before, when you don´t want me anymore Don´t turn around, don´t ever leave, a lonely room where empty days Are gathering to meet me when you´re gone, gone How in the world will I go on (Don´t walk away) all you gotta do is stay (Don´t walk away) all you gotta do is stay (don´t walk away) Chorus: Don´t walk away (don´t walk away), don´t say goodbye (don´t say goodbye) Don´t turn around (don´t turn around), don´t let it die (don´t let it die) When shadows fall (when shadows fall), when day is done (when day is done) All through the night (all through the night), all of my life (all of my life) Don´t walk away Is it a dream, when will it end When everything we´ve ever known has ended and I´m all alone Where will I go, where will I be, the feelings that I´ve never shown Maybe I´ll find the answer when you´re gone, gone How in the world will I go on (Don´t walk away) all you gotta do is stay (Don´t walk away) all you gotta do is stay (don´t walk away)

וואו - אני לא מאמין

שכחתי את השיר הזה - הייתי צריך לקרוא את המילים כמה פעמים כדי להיזכר בו. ולחשוב שפעם חרשתי את הפסקול של קסאנאדו (על שני צדדיו) כמעט כל יום. בכל מקרה - הסרט היה קטסטרופלי. אפילו בתור ילד תמים וחסר חוש ביקורת הצלחתי להבין את זה.

turrican

New member
בוקר טוב אלפא

רשמתי לא מזמן ביוגרפיה על ELO , משהו ששמרתי המון זמן מהאתר מומה. אולי זה ייענין אותך למרות שיש פרט שאתה לא מכיר על הלהקה? אני בספק.. אז איך היה אצל ההורים? שמעת תקליטים??

alpha80

New member
היה נפלא.

וגיליתי גם שיש לי 4 עותקים של DISCOVERY למי שמעוניין.....

שמש27

New member
בוקר טוב המפקד!

אני תמיד כאן, גם כשאני לא כאן...
איזה שירים שמעתי ? אתה מתכוון - איזה שירים לא שמעתי... אני שומע אייטיז 24 שעות ביממה... במחשב, בבית, באוטו... סוף שבוע הזה, האמת, התלהבתי מאוסף נהדר שהכנתי בעצמי, שמורכב משירים שקטים מכל הזמנים (ותסלחו לי מראש על נציגות שנמוכה יחסית לאייטיז - אני מקווה שלא תוציאו עלי חוזה...), אז שמעתי אותו הלוך ושוב. אני ממש גרוע בלכתוב שמות של שירים באנגלית (דוקא ידיעת האנגלית שלי מצוינת בד"כ - אבל אני תמיד מחסיר איזה אות.. פאדיחות
) אבל אני אשתף אתכם (אם בא לכם, כמובן
): 1. another day - מהפרסומת של "אגד", אחלה שיר (וסקסופון) one day I´ll fly away .2 - רנדי קורפורד - כן, יום אחד, גם אני... אולי... 3. my way - frank sinatra - א.מ.ל 4. happy days theme - אחח, איזה נוסטלגיה.. וכמה יפה יכול להיות שיר של דקה ! 5. vincent - don mclean - עצוב אך נהדר 6. eternity - robby williams - אחד מהיוצרים ה"חדשים" שאני יותר מעריך 7. bird of pardise - snowy white - יש מה להוסיף ? אמת-מידה לשירים. 8. eye in the sky - alan parsons project - כדי שלא יחשדו בי ב"מסחור" של אלן פרסונס הנהדר (כי זה מה שקורה ברדיו ובאוספים, וזה מרגיז ! תמיד שמים את השיר הזה ואת old and wise ואנשים חושבים שזהו, אין יותר...) אני אוסיף ואומר שאני אלן-פרסונולוג, ויש לי הכל, ואחרי שאתה שומע הרבה אלן פרסונס - הכל נשמע לך מאד פשוט...ממש כך. 9. baker street - הגרסה המקורית של ג´ון רפרטי. שש וחצי דקות של תענוג צרוף. לא עושים היום יותר שירים כאלה. 10. lady in red - קצת שמאלץ מבית כריס דה-ברג, אבל בגרסה ללא הקצב, פסנתר וכינורות בלבד, משהו גוטה-גוטה.
11. you´re so vain - carly simmon - שיר חביב ביותר, עם עננים בקפה... 12. it´s impossible - frank sinatra - להרגע מהעצבים של קרלי סימון...
13. seven seconds - של יוסו נ´דור וננה צ´ארי - א.מ.ל 14. rainy days and mondays - the carpenters - יש להם שירים יותר יפים, האמת, אבל זה קפץ לי לפליי-ליסט, ונשאר שם... 15. seasons in the sun - שיר התאבדות שמח. מוזר ביותר. 16. brotherd in arm - dire straits - חובה, אין מה לדבר, חובה. 17. boat on the river - styx - שנים שמעתי את השיר הזה וחשבתי "איזה שיר מקסים משנות השישים"... ומסתבר שהוא אייטיז למהדרין (אפילו השתתף אז במצעד של העשור, ההוא עם תמיר קמחי במיטה) - שיר פשוט ומעולה. 18. don´t you want somebody to love - שיר ישן, לא זוכר של מי, אבל יפה מאד. רוק בסיסי ובתולי כזה, לפני שכל גיטרה התחברה לתשע מאות חמישים ושש אפקטים... זהו. חוץ מזה שמעתי הרבה דפש, קצת TALK TALK וקצת TEARS FOR FEARS, וגם עשיתי לעצמי תזכורת ל ALIVE AND KICKING של ה SIMPLE MINDS ול CRY BOY CRY של הבלו-זו (אלפא! אני כבר מבקש את זה למסיבה! עוד לפני שהיא התחילה! חחח
) יותר מפורט מזה אין, מה?
בוקר טוב ! ושבוע טוב !

turrican

New member
כמו שחשבתי פחות או יותר ../images/Emo4.gif

הייתי בטוח שאלדין,אלפא ושמש בהיכון
. חסרה לי Tofit עם הבלחות של טורה ואני חושב שהמניין פחות או יותר הושלם . אוקיי.. אורן - איך נעלמת לנו בסופ"ש ?? אהה? אני רושם לך 2 ביציאה. שמש - אחלה עזרה עם פרוייקטון - יציאות למסיבות אייטיז (אני עובד על מאמר מסודר..לא לדאוג) אתה יוצא שבת . אלאדין - מקבל חמשוש בגלל שביום שבת דפק נוכחות מרשימה .

turrican

New member
מה אני שמעתי בסופ"ש

אז ככה..נתחיל ביום שישי. 1. דיסק שכולל את הלהיטים הגדולים של הקיור שצרבתי לפני שנה. 2. אוסף אייטיז רגיל מתוך העשרים שיש לי.. כל השטיקים הרגילים אבל דיסק אוסף שלא שמעתי הרבה זמן . ביום שבת : 1. אוסף של אלטון גון עם שירים שמחלחלים לנשמה כמו: Nikita Sad songs , i can call it bloz , i am still standing . 2. האלבום החדש של ברוס ספרינגסטין Rising , דיסק לא רע אבל לא מלהיב. 3. תיסלם האוסף : כלניות,עוד פגישה,אור של כוכבים, חצבים פורחים וכו´ 4. The Best of Genesis - דיסק החודש שלי, למעשה אני טוחן אותו לאחרונה שירים שקטים , פשוטים שמראים את היכולת שירה המפתיעה של קולינס עם : Mama , i can´t dance , Jesus , Land of confusion ועוד עם ים להיטים טובים. איזה כיף! מתאים ללילות רומנטיים בחיי! 5. באוטו יש לי טייפ (מה לעשות תפרן תפרן) אני שומע את האוסף Decade של דוראן דוראן - Save a prayer , rio , Wild boys , Reflex ועוד. מספיק לא??

tofit

New member
אוי שכחת לספר לכם....

אתמול ראיתי TOTP ישן והיה שם שיר מהאייטיז כמובן שנקרא Is It a dream אתם זוכרים את זה?? אני לא ממש זוכרת מי שר את השששיר אבל הוא מ 82 וזה שיר ענק!!! ונראה לי שבאמת משנת 82 ועד היום לא שמעתי אותו. אח איזו נוסטלגיה חמימה ונעימה

alpha80

New member
אחלה שיר..... אחלה להקה......

CLASSIX NOUVEAUX גם הם היו בארץ, כמו BLUE ZOO, באותה השנה.

הבנתי - רושמים כל מה ששמענו בסופ"ש

אם ככה אז: 1. ואריאציות גולדברג של באך - בביצוע גלן גולד (1981) 2. מוסיקה לפסנתר סולו של פיליפ גלאס (בביצוע ג´יי גוטליב) 3. היליארד אנסמבל יחד עם הסקסופוניסט יאן גרברק באלתורים על מוזיקה מהמאה ה- 13 בערך 4. בריאן אינו - אמביינט 4 5. סטיב רייך - ואריאציות

oril123

New member
עם כבר בריאן אינו אז עדיפים :

HERE COMES THE WARM JETS וTAKING TIGER MOUNTAIN שאמנם משנות ה70 אך מהווים את פסגת יצירתו של אינו ואפילו BAUHAUS הגדולים חידשו את שירו THIRD UNCLE .

אצל אינו יש שתי תקופות

הגלאם - שמיוצג על ידי שני האלבומים שציינת (שלדעתי, אם לוקחים 5 שירים מהראשון וחמישה מהשני אפשר להוציא אלבום גדול באמת) אמביאנט - מוזיקה "סביבתית" שקטה מאוד, עם מעט התפתחויות מוזיקליות: בערך כמו להסתכל על הים לקראת שקיעה. אני לא מכיר את כל כתבי אינו, אבל אהבתי את music for airports, descrete music והכי קומוניקטיבי: apollo (יש אפילו מלודיות פה ושם!)

המפקד, כולם דפקו עריקות, המפקד

באו למסדר בוקר והתחחפו, המפקד. שכחת לחשמל את הגדרות, המפקד. נשארנו רק שנינו לבד, המפקד.

oril123

New member
פסקול קסנאדו בתקליט ויניל !!!

עם רעשים אותנטיים משנות ה 80 .

alpha80

New member
ועוד איזה רעשים....

אם אתה רוצה יש לי לתרום לך עותק מ DISCOVERY הענק.

למעלה