בוקר טוב המפקד!
אני תמיד כאן, גם כשאני לא כאן...
איזה שירים שמעתי ? אתה מתכוון - איזה שירים לא שמעתי... אני שומע אייטיז 24 שעות ביממה... במחשב, בבית, באוטו... סוף שבוע הזה, האמת, התלהבתי מאוסף נהדר שהכנתי בעצמי, שמורכב משירים שקטים מכל הזמנים (ותסלחו לי מראש על נציגות שנמוכה יחסית לאייטיז - אני מקווה שלא תוציאו עלי חוזה...), אז שמעתי אותו הלוך ושוב. אני ממש גרוע בלכתוב שמות של שירים באנגלית (דוקא ידיעת האנגלית שלי מצוינת בד"כ - אבל אני תמיד מחסיר איזה אות.. פאדיחות
) אבל אני אשתף אתכם (אם בא לכם, כמובן
): 1. another day - מהפרסומת של "אגד", אחלה שיר (וסקסופון) one day I´ll fly away .2 - רנדי קורפורד - כן, יום אחד, גם אני... אולי... 3. my way - frank sinatra - א.מ.ל 4. happy days theme - אחח, איזה נוסטלגיה.. וכמה יפה יכול להיות שיר של דקה ! 5. vincent - don mclean - עצוב אך נהדר 6. eternity - robby williams - אחד מהיוצרים ה"חדשים" שאני יותר מעריך 7. bird of pardise - snowy white - יש מה להוסיף ? אמת-מידה לשירים. 8. eye in the sky - alan parsons project - כדי שלא יחשדו בי ב"מסחור" של אלן פרסונס הנהדר (כי זה מה שקורה ברדיו ובאוספים, וזה מרגיז ! תמיד שמים את השיר הזה ואת old and wise ואנשים חושבים שזהו, אין יותר...) אני אוסיף ואומר שאני אלן-פרסונולוג, ויש לי הכל, ואחרי שאתה שומע הרבה אלן פרסונס - הכל נשמע לך מאד פשוט...ממש כך. 9. baker street - הגרסה המקורית של ג´ון רפרטי. שש וחצי דקות של תענוג צרוף. לא עושים היום יותר שירים כאלה. 10. lady in red - קצת שמאלץ מבית כריס דה-ברג, אבל בגרסה ללא הקצב, פסנתר וכינורות בלבד, משהו גוטה-גוטה.
11. you´re so vain - carly simmon - שיר חביב ביותר, עם עננים בקפה... 12. it´s impossible - frank sinatra - להרגע מהעצבים של קרלי סימון...
13. seven seconds - של יוסו נ´דור וננה צ´ארי - א.מ.ל 14. rainy days and mondays - the carpenters - יש להם שירים יותר יפים, האמת, אבל זה קפץ לי לפליי-ליסט, ונשאר שם... 15. seasons in the sun - שיר התאבדות שמח. מוזר ביותר. 16. brotherd in arm - dire straits - חובה, אין מה לדבר, חובה. 17. boat on the river - styx - שנים שמעתי את השיר הזה וחשבתי "איזה שיר מקסים משנות השישים"... ומסתבר שהוא אייטיז למהדרין (אפילו השתתף אז במצעד של העשור, ההוא עם תמיר קמחי במיטה) - שיר פשוט ומעולה. 18. don´t you want somebody to love - שיר ישן, לא זוכר של מי, אבל יפה מאד. רוק בסיסי ובתולי כזה, לפני שכל גיטרה התחברה לתשע מאות חמישים ושש אפקטים... זהו. חוץ מזה שמעתי הרבה דפש, קצת TALK TALK וקצת TEARS FOR FEARS, וגם עשיתי לעצמי תזכורת ל ALIVE AND KICKING של ה SIMPLE MINDS ול CRY BOY CRY של הבלו-זו (אלפא! אני כבר מבקש את זה למסיבה! עוד לפני שהיא התחילה! חחח
) יותר מפורט מזה אין, מה?
בוקר טוב ! ושבוע טוב !