בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
בוקר טוב לכולם

טוב את האמת לא ציפתי לכאלה תגובות רבות, בכל אופן תודה משהו כתב לי מייל מה פתאום אני משתף את כולם בבעיה כלכך רצינית, ואם זה בכלל לעניין לכתוב את זה בפורום. אז החלטתי להגיב בפורום. ממכתבים רבים שחברה אחרים כתבו בפורום זה או אחר למדתי רבות על דרכי התמודדות של יציאה מהארון והתמודדות מול ההורים שדרך אגב אצלי עדיין לא יודעים וזה ממש לא קל וזה חלק מהבעיות שלי .....ובלה בלה בלה וכמו שאני למדתי אני חושב שגם אחרים יכולים ומצאו עניין בנושא, עובדה!!! דבר שני אני זה שבעיקר היה צריך את העזרה או ההקשבה וקיבלתי תשובות שהרימו לי את המצב רוח הודות ל-M וחשבתי על הנושא המרחבי שבזוגיות וגם זה נתן לי עוד מקום למחשבה, אחרי שהוצאתי את זה פה היה לי יותר קל לבוא ולומר לבן זוגי את מה שבלב בצורה מסודרת יותר. בנושא החופש המיני, אני לא מסכים לחופש מיני מתי שבא על משהו אחר או לא זה לא הכי לעניין עובדה רואים את זה בהכי גאים שיש, אין בעיה שפעם ב... יהי פה ושם סבבה לפעמיים צריך לגוון ולרענן
אבל כמובן זה אפשרי מבחינתי רק לאחר שהמערכת ממש בנויה טוב ויש בה אמון. אני לא אכתוב יותר מדיי על מה שקורה למרות שהמצב הוא נהדר כמו שכתבתי עוד בהתחלה אך בזוגיות שיש בה הרבה מין המחוייבות והשותפות ובאיזשהו מקום ויתור על חופש מסויים למען משהו אחר, המעבר עצמו לא תמיד קל ולא תמיד יודעים איך להתמודד איתו לקום וללכת זה הדבר הקל ביותר לעשות ולסיכום אני חשבתי לנכון לכתוב את הבעיה שלי ורק שלי כאן אני מאוד שמח שעשיתי זאת כייף לדעת שיש תמיכה גם ממי שלא מכיר אותך ולאלה שחושבים שזה לא המקום אני מזמין אותם להתנסות תודה לכולם
ושיהיה יום טוב

.m

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל תודה ששיתפת. תודה שאתה משתף. אחרי הצחוקים, הדחקות, הבדיחות, העקיצות והפלירטוטים - בשורה התחתונה אנחנו פה כדי לתמוך אחד בשני, לעזור ולהעזר. מצטרפת להזמנה שלך, וקוראת לכל הקוראים השקטים להצטרף לכתוב,לצחוק, לבכות ובעיקר לשתף בלבטים, בנסיון, בדיעות, ברגשות...
mai

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היי אמט! מה שלומך? אז ככה, עוגי אמנם לט תרם לך כלום בדיון בסוגייה שהעלית, אבל הוא רוצה לברך אותך על הגעתך, ולהסכים, שבאמת לפעמים טוב שיש אפשרות לדבר על הדברים. גם עוגי מצא מספר פעמים את התמיכה שהיה זקוק לה דווקא כאן, במקום שלאחרים עשוי להראות לא ראוי. אז תדע לך שיש כאן תמיד מי שישמח לעזור, אז אל תהסס! אוף, נשמע קצת קוטשי, אבל עוגי במצרבוח קיטשי כרגע... אז יאללה, תשאר! כי בטוב וברע, אנחנו איתך

white star

New member
../images/Emo24.gif

בשביל זה יש פורומים לייעץ ולהתייעץ ("אם אתה לא יכול לקבל עזרה , למה שתתן עזרה?") בכל אופן תרגיש חופשי להפוך משתתף פעיל בפורום שלך...

למעלה