בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מתלבטת כבר ימים רבים. אתמול התחלתי לחשוב מחשבות שחורות... היום גיליתי את הפורום שלכם, ונראה לי שמצאתי בית... כרגע לא יכולה לכתוב כי לא רוצה עדיין שיציץ לתוך מחשבותי. בגדול יש משבר - היה פיצוץ - אחריו גן עדן - שוב שגרה - והאמת שחזרה והציגה עצמה... מתחילה לחשוב על פרוד אבל נורא מפחיד. יש ילדים. אחד עם בעיות... אבל אני גם בן אדם לא רק אמא... אבל מה הילד אשם. האם יש דרלך ביינים , לעשות כאילו עוד ביחד בשביל הילדים? האם לא הקרבה גדולה מידי? ואולי עדיף לסבול בשקט ולא לעשות כלום??? אמרתי שאני לא אכתוב... אז בפעם הבאה... היכונו לפלצפנית הססנית ולחוצה! חג שמח

ברוכה הבאה למועדון...

כאן תמצאי מאמרים בנושאים הכואבים: פרידה, גירושין, בגידה, ואני מתכוון לשני הצדדים. יותר ויותר עולה נושא הילדים שאילו ךא היו ילדים לבני הזוג, מזמן היו נפרדים כאילו היו צעירים בתחילת דרכם. עוגן, מעצור איך שלא נקרא לזה, פרי בטננו מהווה מנגנון למחשבה נוספת לחישוב מעמדנו ואפשרותינו הפיננסיות. לדעתי לא צריך להציב את הילדים כגורם ממתן או מכריע אלא לראות את היחסים בין בני הזוג בלבד ולהחליט. הילדים כבר יימצאו את מקומם הטבעי עם אחד מבני הזוג (על פי רוב אצל האישה, משום מה) ויתרגלו לחד-הוריות. ילדים מרגישים כשבני הזוג אינם בשיאם וזה עוול להחזיקם במערכת הזו.

תיקון קל

אחד התחומים החזקים של הפורום הינו תמיכה ועידוד בנסיון לשפר את הזוגיות הקיימת, בעיקר בהיבט של ראית מקומו של הפרט בזוגיות, עידוד ללקיחת אחריות על חלקו של כל אחד בתהליכים שהביאו את הזוגיות שלו עד הלום ועידוד לקחת אחריות ליצירת שינוי (הבחירה איזה שינוי הינה אישית!). נכון, עולה כאן הרבה כאב. דנים בבגידות, בגירושין וב"קירות יצוקים". לכן הפורום נקרא "זוגיות במשבר".

למעלה