בוקר טוב לכולם

10shosh

New member
בוקר טוב לכולם

מקווה שעברו על כולכם חגים נעימים ולא יותר מידי מתוקים כפי שאתם יודעים הגעתי לאתר הזה לאחר שחיפשתי מידע שיעזור לי לעבור הריון תקין עם סכרת אז זהו הוא עבר נכון ליום 11.9 (אנחנו מעדיפים את התאריך ה´ בתשרי = פחות מדכא ) הצעצוע החדש שלנו הגיח לאוויר העולם ! בשל הסכרת נתנו לי זרוז שבועים לפני המועד המקורי חיברו אותי מצד אחד לאינסולין ומצד שני לגלוקוז ויאללה החוצה (לצערי בואקום) אז זהו הכל מאחורינו מכיוון שהסוכר היה תקין כל מהלך הלידה הקטן המתוק לא נכנס להיפו כפי שקורה עם סוכר גבוה (40 לתינוק שרק נולד זה נורמלי....) אמנם חזרנו לבית החולים יום לאחר השחרור כי הוא חלה בצהבת אבל עכשיו אנחנו כבר בבית לומדים להכיר אחד את השני... אז תודה על כל העצות במהלך הדרך ואנא סלחו לי אם אני אהיה פה קצת פחות...

לזר

New member
מזל טוב שוש

יפה מאוד. תהיו בריאים שניכם וכל המשפחה. נשמע ממך שוב.שמרי על עצמך והרך הנולד.

מזל טוב שוש!!!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך המון בהצלחה... ואל תשכחי לבקר מידי פעם כי אם לא אנחנו נתגעגע...

slightly

New member
../images/Emo49.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

שמחה לשמוע שעבר בשלום. מחכה לתמונות

תירץ

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif

לשוש , מזל טוב. היום י"ג בתשרי. אז - ונקרא שמו בישראל.....

שוש ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב להולדת הבן החמוד!!!! כל הכבוד על האיזון ו... מצפים לשמו של הרך הנולד ו... כמובן תמונות.

10shosh

New member
תודה על הברכות

הברית נדחתה בנתיים בגלל שהוא ילד צהוב.... אז בנתיים הוא נשאר עם שמו העוברי - מוקי - כאשר תערך הברית (עם ירצה השם) הוא יקבל את שמו האמיתי !!!!

למעלה