בוקר טוב לכולם!!!!

taz512

New member
בוקר טוב לכולם!!!!

תאמת אצלי זה יותר לילה טוב, כי אני הולך עכשיו לישון ולקום בשמונה ולנסוע לעיר שאני הכי שונא בעולם- תל אביב. (אבל זה כבר סיפור אחר) פשוט לפני שאני הולך לישון נזכרתי באיזה בדיחה טובה בשביל הבוקר. זונה בהריון מגיעה לגניקולוג שלה, אז הגניקולוג מביא עניין ושואל אותה. "תגידי לי את יודעת מי האבא?" מסתכלת אליו הזונה ואומרת "וכשאתה אוכל קופסאת אפונה אתה יודע איזה גרגיר גורם לך להפליץ?" ותחשבו על זה. בוקר טוב ישראל, ובשביל שאפי לא תגיד שזה לא קשור לראש השנה. אז גם שנה טובה לכולם, אבל אני מתכוון לכולם, כן כן גם לך בשורה האחרונה שבטוח שאף אחד לא יודע שאתה מסתכל לפה. מצטער על השטויות אני יותר מידי שעות בלי שינה. טאז, השד והבוקר

אושר מ

New member
בוקר טוב לכולם

מזלי שחתכתי אתמול בחצות וחצי, כי ההוריםה עירו אותי היום בשבע... שנה מצויינת לכולם (סבירה ומעלה בשבילך אפי). אני חושבתש אחזור לישון קצת עכשיו אחריש ההורים הסתלקו... ליל"ט.

בוקר סביר לכולם ../images/Emo42.gif

ולהלן הצעה ענינית לסדר: כל מי שחש שמתפרצת אצלו יצירה רגשית כתיבתית, או שמא הגיג שאינו קשור בשלב הזה לשום הודעה כלשהיא, או בקיצור, הודעת
טורדנית, מוזמן לשרשרה מהיום להודעת "הבוקר טוב". כך נזכה בשלוש ציפורים במכה אחת: נדע שהבוקר הגיע, מי שהתעורר כבר ברך את שאר הערים והישנים, וכך גם הודעות ה-
היצירתיות לא ילכו לאבדון בנבכי הארכיון. בנוסף מחר (יום שישי, ערב החג הבא עלינו לטובה), יסתיים פרויקט "הבעייה השנתית שלי", ואילו תחרות "שנות טובות" תימשך עד צאת החג. כולכם מוזמנים להגות ברכות מקוריות ומענינות (לאדם אחד בלבד, בשלב הזה), ואת ברכות השנה הטובה האחד לשני ולכולנו ניתן כמובן לכתוב כבר מהיום. (לא הבנתם? מדוע אתם חושבים שאני כן?). וכעת אגש לכתיבת "השנה טובה" שלי ואשרשר אותה להודעתה הברכתית של אדידס. יום פרובלמטי לכולם והבה נשחיז צרותינו למען יחרדו אויבינו.

../images/Emo32.gif אושר, טאז וקרטיב

שימו לב ! אני לעומתכם, רוצה לומר משהו שאינו קשור לשרשור כלשהוא, או לבעיה כלשהיא, ואני משרשרת את הודעתי לשרשור ה"בוקר טוב" או ה off. ומה שאני רציתי לומר זה, שאת הרומן הנרקם בין טאז ואושר, אשמח אם תעבירו לצ´ט, ואנא שתפו אותנו באולם האירועים הנבחר וכמובן בתאריך.

אושר מ

New member
אנחנו מקדימים אותך בהרבה יקירתי

אנחנו פשוט עובדים בכמה ערוציםב מקביל. ויש לך ד"ש מאסף
.

taz512

New member
בשנות אור שלמות

אנחנו כבר מתקשרים טלפטית. פשוט צריך הרבה ערוצים לתקשר דרכם. ואפי מתי בדיוק כתבתי הודעה שלא הייתה משורשרת למקום שהיא צריכה להיות משורשרת אליו? אני מוחה ואני נעלב, אני שד משורשר. טאז, השד והשירשור

מי זוכר מה זה היה?

הרעיון היה עקרוני להבא. ואנוכי דיברתי על הפלירטוט המתמשך בשרשורים שונים בשתי היממות האחרונות. אני פשוט סבורה שהקשר ביניכם יתפתח לאין ערוך ובמהירות שיא בצ´ט, ולאו דווקא פה, אבל מי אני שאפריע באמצעה של אהבה צעירה...

taz512

New member
בטוח שלא אני

אני באופן עקרוני שומר על קו עיקבי של סניליות מוחלטת, לא רוצה לזכור כלום וגם אם הייתי רוצה לזכור לא הייתי מסוגל. ד"א אפי חשבת לפתוח איזה משרד שידוכים? את ממש טובה בזה. ולצערי אני כרגע מנוע מלהיכנס לצ´אטים. המחשב שלי פשוט מסרב בתוקף להיכנס לצ´אטים השונים לא משנה כמה אני מתחנן לפניו. אני יודע הוא רשע. טאז, השד והשידוך

אושר מ

New member
איזה כיף זה לחזור ולגלות

שאנשים התווכחו בשבילי ואנוכי פתורה. ואפי יש לי חדשות טובות (או רעות. תלוי איך מסתכלים על זה). נדברה בהקדם.

מיטללל

New member
../images/Emo32.gif שנה טובה ../images/Emo141.gif

בדקות אלו אני שולחת מיילים לכל מיני אנשים וכאלה ואחרים עם ברכות שנה טובה.. השנה יש ברכות כאלו מדהימות. נחמד לחשוב שפעם ממש היו שולחים ברכות. בדואר. למרות שאני בטוחה שיותר כיף לקבל ברכה בדואר מאשר במייל. האמת שמה שאני עושה זה לשלוח לכל אחד משהו אחר שמישהו שלח לי, לדעתכם מישהו יקלוט? בכל מקרה ניסיתי לצרף גם לפה ברכה חמודה במיוחד.. כמובן שלא הצלחתי. אז אני רק אאחל לכם פה, שנה טובה, מלאת אושר בריאות ואהבה. שנה בה חלומות יתגשמו. באמת זה מוזר, אבל גיליתי בכל אחד מכם אדם מקסים, מלא רגישות וחוכמה. והלוואי שבשנה הזאת כל אחד ממכם ימצא עוד קצת מעצמו, ממה שהוא רוצה מעצמו ומעולם.

למעלה