בוקר טוב לכולם!

Siegel

New member
קשה לי

עברתי בקיץ לגור ביחד עם חבר שלי בב"ש. אתמול שנינו נסענו לת"א, אני לבקר חברה שלי, הוא לחברים שלו. אני המשכתי היום לצפון בתכנון לחזור מחר בערב לב"ש. הוא גויס היום למילואים, כמו כן, החברה הכי טובה שלי. אני מפחדת ולא יודעת מתי אני אראה אותו שוב. קשה לי שהחיים שלי נקטעו ככה ושהשליטה בחיים שלי נתונה בידי ארגון טרור וחבריו וגם אין לי מושג איך כל זה יתפתח.

יש לי מועקה בלב ותחושה קשה כל הזמן. העדפתי להיות עם חבר שלי באזעקות, אבל למרות שאני אצל ההורים שלי בצפון, אני מרגישה עכשיו הכי לבד. פשוט כי זה לא מתוך בחירה, ואני מרגישה שהוכרחתי לעבור לצפון ככה פתאום ושחבר שלי פשוט נלקח ממני, ואין לי מושג מתי ואם זה יגמר.

איך להתמודד עם ההרגשה הזאת?

riki23

New member
בוקר טוב

גם לך, אצלינו לא ממש שקט, לפני כשעה הייתה אזעקה.

riki23

New member
החזרים

לאור המצב חירום נסגרו חדרי כושר, ברכות ועוד. האם נקבל החזר? האם החזר יבוא לידי ביטוי בימים או בכסף?

tapuzo

New member
שקט יחסי והפסקות אש = תחזוקת אשליה לסיבוב הבא

הלואי שלא ימשך, הלואי שפעם אחת נקבל ממשלה עם ביצים לסיים את חמאסטן

מאיו

New member
בוקר טוב אצלנו אין שקט

4 אזעקות מהבוקר.
כשאין אזעקות אנחנו שומעים את הנפילות של אשכול וכשאין נפילות אנחנו שומעים את הפצצות המטוסים....

בבית הכל כאילו רגוע. הילדים משחקים וצופים בטלוויזיה. מידי פעם הולכים לממ"ד, שם סופרים 'בומים' ומחחכים 5 דקות מהבום האחרון. בזמן הזה משחקים במשהו אחר ואז חוזרים לסלון.

tapuzo

New member
אכן צריך לייצר "שגרת חיים" גם אם זה בלוחמה

אחד הדברים שלמדנו במהלך ההתנסות הנוראית שלנו בקיץ 06' עם חודש מרוכז ו-20 אזעקות ועשרות נפילות ובומים אדירים
זה שאנחנו גם יצרנו שגרת חיים מסויימת שאליה נכנסנו בתוך כל הלוחמה.
זה אומר שהולכים לישון בשעה מסודרת "למרות הכל" וסוגרים טלויזיה, רדיו - לפחות כלפי ילדים ונוער, ממשיכים בהרגלים.
למרות שהיה חופש אני יודע שהרבה מאד יצרו מאין קייטנה ביתית במקלט או בממ"ד עם חומרי לימוד, חוברות והפעלות
כך שעבור ילד זה נראה כאילו הוא הולך כל בוקר לחוג חלופי ולא סגור בבית ובמקלט וגם מאפשר רצף למידה.
אני מניח שמשרד החינוך יצטרך לחשוב טוב על סוג של לימודים מרחוק ובתוכניות הטלויזיה במסגרת ביתית אם אנחנו
מדברים על פרק זמן ארוך ואולי אפילו פינוי ילדים ומשפחות לישובים אחרים מחוץ לטווח והצטרפות שם ללימודים.

riki23

New member
תרגישי טוב

המצב שבו כולנו נתונים הוא קשה, במיוחד בשבילך שרק הקיץ באת לבאר שבע ולא חווית את האזעקות. לצערי, אנו חווים את הצב כבר כמה שנים טובות.
את אומרת שחבר שלך במילואים, כך אינך אשמה שאת נמצאת בצפון ולא לצידו. תעסיקי את עצמך בינתיים, כי לחבר שלך ולחברה טובה לך שבמילואים אינך יכולה לעזור כרגע.
תצאי לקניות, אולי לחדר כושר, ברכה ועוד.אני מאחלת לך להרגיש טוב ושכולם יחזרו בשלום, ואם את מגיעה לבאר שבע בכל זאת, את מוזמנת אלי. נעשה חיים בינתיים.

תהיי חזקה וגאה

בחבר שלך ששומר עלייך ועל כולנו
גם אצלי הארוס שלי "נחטף ממני" היינו באילת אתמול והוא קיבל טלפון להתייצב מיידית למילואים חזרנו מיד לחדר אספנו את הדברים וחזרנו לשדרות הוא הלך למילואים ואני נשארתי בבית
אני גם במחשבות של מה יקרה ...אבל מאוד גאה שהוא לא ניסה להשתמט
הלוואי שלא יצטרכו להיכנס לעזה
זה חשוב מאוד להיות עם אנשים בתקופה קשה כזאת בסיטואציה לא נוראמלית .תנסי לחשוב חיובי
תהיי חזקה

למעלה