בוקר טוב לכולם

טקאטו

New member
בוקר טוב לכולם

שתיהיה לכל מי שמתחיל היום או כבר התחיל שנת לימודים קלה ומוצלחת (בלי הרבה שעורים עם הרבה מורים נחמדים ולא מכשפות זקנות ומעצבנות) טוב זה מה שיש לי לאחל לכולם

Digi Lista

New member
בוקר טוב...

למרות שלי הוא לא ממש טוב, מילא היום יום שלישי והייתי אמורה לא לבוא לבית ספר(קבוע) אבל בגלל שהיום זה היום הראשון(למי ששבת..) אז אמרו לנו (כול אלה שלא לומדים היום) לבוא רק לטקס עד 10 ולחזור הביתה, חיכיתי מעל 20 דקות להסעה(בית ספר איזורי) והיא לא באה בסוף אימא אחת שהבת שלה חיכתה גם התקשרה ונתנו לה את הטלפון של הנהג ואז הסתבר שהחצופים לא אמרו איפה צריך לחכות והם עצרו איפה שבא להם!וכדי להשיג את ההסעה היינו צריכים לסוע עד רבע שעה, בקיצור אבא שלי חטף קריזה(אל תשכחו שזה מקום חדש להסעות בשבילי למרות שזה אותו בית ספר)והחליט שהוא כבר מאחר לעבודה ושמבחינתו זה רק טקס(ממחזרים שם את הטקסטים רק משנים תאריכים!) אז הוא החזיר אותי הביתה מה שאומר שעכשיו אני בבית בלי ללכת ליום הראשון וזה מעצבן כי עכשיו לא יהיה מקום טוב בכיתה, שיט. אבל בלי קשר אני מאחלת לכולם שנת לימודים טוב,פוריה,מוצלחת...

יאקומו

New member
זה בדיוק מה שקרה לי ביום הראשון!!!!

אמרו לנו (לי ולעוד 2 חברים שלי שגרים "למעלה" במושב, זה היה היום רק של ז´) שההסעה תעשה סיבוב בכל המושב, היא הייתה אמורה להגיע ב7:30. אנחנו מחכים 10 דקות, 20, 30... בסוף זה הגיע לאשכרה 50!!!!!!!! ואי אפשר להגיד שפיספסנו, כי יצאנו 10 דקות לפני! אבא שלי חטף קריזה (לא כדאי להיות לידו כשהוא ככה... ממנו קיבלתי את העצבים שלי, כך שגם לידי לא כדאי להיות...) והסיע אותנו לבית-ספר. בסוף יצא שהאוטובוס הלך רק לתחילת המושב ונסע! דרך אגב: מה שלומכם???? (חחח....)

היי יאקומו!!!!!!!

מה שלומך??? אני בסיידר תודה ששאלת..{למרות שזה היה כתוב בכלליות אני לוקחת על עצמי להגיד שאני בסיידר}לא היה לי היום לימודים למרות שישנתי עד 3 ומשהו...תקראי את כל שאר ההודעות שלי ותביני למה...

Goggle Girl

New member
דקה דומיה לזכר יקירתנו, השביתה ../images/Emo23.gif

אשר בצער רב עזבה אותנו בטרם עת (והשאירה אותנו עם 51 שעות שבועיות ><) יאללה, תירוץ לשים עוד תמונות מדכאות

Digi Lista

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo59.gif../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif../images/Emo76.gif

משתתפת בצער ובכאב שלך(ושלי ושל כול החוזרים ללימודים...). זאת שביתה זאת???רמאים!!!

light a candle

light a candle with me מקווה שלא טעיתי באותיות...oh wall {ושוב מקווה שלא טעיתי..} אז בכל מקרה שלכולם יהיה שהנת לימודים פוריה ומוצלחת...ולא לכעוס על זה שלא מביאים לך את המורה המועדפת לאנגלית..בתור המורה להקבצה א´ שדרך אגב את נמצאת בה ומביאים את המורה המועדפת עלייך להקבצה ב´ שבקושי יודעות מה הם רוצות מהחיים שלהן...ואני ממש רגועה אני מה זה לא מעוצבנת!!!

יאקומו

New member
באיזה כיתה את?

אני יודעת על מה את מדברת... הטיול שלך והכל... בוא נדבר במסרים? כדי שליסטה לא תתעצבן, היא במילא עצובה (אין לי מושג על מה...)

בסיידר...

אבל נראה לי שהיא עצובה בגלל שהיום הראשון שלה לא התחיל....ואני בכיתה ח´ חוץ מזה שאני ממש ממש רגילה שקוראים לכיתה שלנו כיתה ז´ בגלל שנה שעברה..אנחנו עוד צריכות להתרגל...וחוץ מזה הטיול היה {ככה כולם אומרים}בגלל שאין לנו מספיק שעות בגלל זה לא למדנו היום כלומר היינו יכולים להתחיל יותר מאוחר..{אני בכל מקרה לא..הייתי מעולפת מעייפות..}וחוץ מזה את הטיול הדריכו בנות כיתה יב´ ושתינו תה ב5 לפנות בוקר...ואכלנו קוראסונים מטוגנים{זה מה שיש צריך להסתפק בזה..}והרדמתי את חברה שלי עם סיפורי העונה ה3 של דיג´ימון פשוט התחלתי לספר ולספר לה עד שהיא נרדמה..היא רצתה שאני אספר לה היא די מתענינת אולי אני אצליח לגרום לה לראות דיג´ימון...

niiko

New member
הי כולם!!

מה מצב? אני נורא עמוסה השנה, אז אני לא אהיה כאן הרבה... כנראה ככה כולם. אני שונאת את המורות!! בע!!

שלום לכולם!!!!!!

אני דווקא בספק אם אני אהיה עמוסה כלומר בתחילת השנה אני בטוח לא אהיה עמוסה..טוב...אני גם שונאת את המורות חוץ מהמורה של שנה שעברה שלי לאנגלית וחוץ מהמחנכת שלי בכיתה ה´ וד´

למעלה