בוקר טוב לכולם!!!

א ו ר1

New member
בוקר טוב לכולם!!!

היום אנחנו חוזרים למגשר לערוך הסכם גירושין... אני מאוד מתוחה ומקווה שזה יעבור בשלום. אשמח לקבל טיפים בנושא הסכמים ממי שיש לו נסיון בנושא. שלכם אור

adam33

New member
טיפים...

לקבוע כל דבר. 1.ביקורי ילדים , שעות, חגים,ימים. 2.עתיד ילדים יקבע בהסכמה וכן כל דבר הקשור בהם( פתח למלחמה על בתי ספר וחינוך ) 3.לזכור תמיד שהיכן שניתן לותר אזיי יש לותר ואל תשכחי שבנושאים מסוימים הכסף וההטבה מגיעה מכיוון אחר כגון( סיוע בשכר דירה, מענק לימודים פעם בשנה , אלו דברים ששוים כסף ויש לקחתם בחשבון). 4.הוצאות חובה והוצאות רשות לעגן אותם בהסכם כגון: מדור לילדים שכולל הוצאות רפואיות , או חינוכיות לעומת חוגים לילדים. בטוחני שתוכלי לראות הסכמים וכן כל מידע נוסף באתרים העוסקים בגרושין/ פישור. רק שתמיד צריך לדעת שיש דברים שניתן להתפשר עליהם ויש דברים שלא והחוכמה להביא אתכם למצב של איזון בהסכמה מלאה.

המממ.....אדם בוא רגע

לפני מס´ שבועות העלית כאן לינק לספר(במחשב) על גירושין הכולל גם מה יש לכלול בהסכמים מעין אלו, אולי, אם אפשר, תעלה שוב את הלינק בשביל אור ואחרים. יום נפלא

adam33

New member
תודה לך לורה ולך בבקשה אור ....

http://www.good-divorce.co.il המלצתי לקרא את כל הספר יש טיפים ויש המון המון מה ללמוד הן מנקודת מבט של גבר והן מנקודת מבט של אישה ולא לשכח העצה הכי טובה בספר...לא להתגרש!!! ולך אור..בהצלחה.

א ו ר1

New member
תודה על האתרים!!

אני רוצה לומר שאני ממש מתרגשת, כל היום אני מרחפת , אני לא יודעת מה קורה איתי... מצד אחד כואב לי הלב ואני מתה שהוא יגיד שאולי נלך בכל זאת ליעוץ וננסה שוב, ומצד שני אני לא רוצה לחיות בתנאים שחייתי עד היום.. בסה"כ אני רוצה שיהיו לי חיים טובים, אני רוצה להיות מאושרת.

adam33

New member
הפנמה

מה שעובר עלייך זו ההפנמה תחושה של התחדשות משהו שלא רצית להכיר בו מגיע ורוקם גידים אבל הדבר הכי חשוב שבתקופה הקודמת תפסו אותך עם מכנסיים מופשלים לא הית מוכנה התחננת על נפשך הרגשת שבעצם הוא זה ששולט במהלכים כעת הגעת להכרה שבעצם עשית הכל ואוליי אוליי עדיף בעצם הדרך החדשה ולכן את מרגישה כך ועוד יותר מצפה שהוא בעצם ירגיש מה שהרגשת לפני כמה זמן אני מאמין שאם הוא יחליט בצורה החלטית שהוא רוצה לחזור והוא יעשה הכל למען המשפחה אזיי את בעצם תרצי להעתר לו כי בסך הכל למרות שאת מרגישה טוב כעת ולמרות שאת רוצה להתחיל חיים חדשים הית מעדיפה שהכל לא היה קורה ושהוא זה שישתנה לטובה לכך או כך בהצלחה

א ו ר1

New member
קבלו עידכון...

היינו אתמול אצל המגשר, כרגיל ישבנו כמה שעות. בעלי לא מוכן לשלם יותר מ1200 שקלים מזונות לחודש כשסכום זה כולל הכל!!! מדור , הוצאות מיוחדות ומזונות. הוא אמר שאם אבקש יותר , אז הוא יתפטר ממקום עבודתו ויגיד שאין לו כסף . אני ממש מרגישה לא טוב...אני לא יודעת מה לעשות.

adam33

New member
מהבחינה הזו

הוא יכול להגיד את לעומת זאת תטענימה שקורה בפועל ובית המשפט יחליט לפי המשכורת שהיתה העיצה הטובה שלי אלייך תראי לו מצד אחד שאת יודעת את החוק( תתייעצי עם עורך דין מנעמת או כל אירגון אחר) ומצד שני תראי לו שלמרות הכל את מסכימה להתפשר תמיד חשוב לדעת כל הסכם שמגיע בכפיה ישפיע בעתיד על כל מערכת היחסים שתהיה לכם גם כגרושים ומזה צריך להמנע זה לא שווה לקבל מזונות גבוהים ולדעת שאת צריכה להתרוצץ אחר כך בהוצאה לפועל לגבות את זה או שמערכת היחסים עם הילדים תפגע מצד שני לא צריך לותר בכל דבר למצא את עמק השווה.

יוגינס

New member
אור , סבלנות

זו רק עמדת פתיחה . דרך אגב האם המגשר הוא איש טיפול או עו"ד ???

אור יקרה

תפני בהקדם האפשרי לייעוץ משפטי דרך לשכת הרווחה ביישוב שלך או דרך נעמ"ת- ואל תאמרי לו שאת מתכוונת לפנות לייעוץ, שם תאמרי את כל מה שמציק לך והם יכוונו אותך הלאה. יש ייעוץ משפטי ראשוני בחינם!!!! כואב לי שאת במצב זה, שולחת לך
חיבוק שאני מקווה שאיכשהו יחזקך!!!

א ו ר1

New member
תודה על כל ההצעות!

התקשרתי היום לנעמת וקבעתי פגישה עם עו"ד.

למעלה