בוקר טוב לכולם !

CarolineKinney

New member
בוקר טוב לכולם !

ורק רציתי להזכיר שהיום זה היום האחרון להצביע ומכויין שנראה לי שהסקר נמחק (לא נורא שמרתי את התוצאות) הנה הוא שוב כדי שמי שרוצה להצביע עד הערבה יוכל
את מי אתם הכי אוהבים? בריאן =
ג´סטין =
אמט =
מייקל =
טד =
ושובבבבבבב בוקר טוב לכולם !

שניש

New member
הסקר שלי----- ../images/Emo56.gif

הוא- 1. ב-ר-א-י-ן-
(ברור !!!) 2.א-מ-ט-
3.ג´-ס-ט-י-ן
4.ט-ד
5.מי-י-ק-ל-

סילביא

New member
סקר

אחרון ודיי .. כי באמת זה כבר המווון....אבל מכיוון שהישן נמחק הנה: 1- אחד ויחד:
2-
3-
4-
5-
אבל בוו באמת נירגע טיפה עם הסקרים...

שלי...

אני בכלל אף פעם לא השתתפתי בסקר הזה... 1.
-בראיין(אלה מי?!) 2.
-ג´סטין 3.
-אמט 4.
-טד 5.
-מייקי

CarolineKinney

New member
הכוונה לא היתה......

להצביע שוב אלה היתה פה פניה לכל מי שלא הצביע ורוצה להשפיע לפני שיספרו הקולות היום בערב
לא נורא........

סילביא

New member
אופס......סליחה

אני מצטערת.... אבל לא זוכרת מה הצבעתי אז .. אז תספרי לי את זה....סורי

רינת4

New member
חבר´ה-אני בצרה!!!

אני עוברת דירה,והיום מנתקים לי את הכבלים!!!!!! מה אני אעשה? איך אני אסמוך על אחרים שיקליטו לי??? ויהיו לי כבלים רק עוד חודש! חודש!!!!!!!!! הייתם מאמינים?

סילביא

New member
תבקשי מיותר מבן אדם אחד יקליט...

ככה שבטוח תוכלי לראות. פטרון נוסף:תלכי לחברה לראות ושם תקליטי... דבר שני ( אני יודעת שזה לא ממש מעודד אהל אני מנסה) חודש זה רק 4 פרקים ואם חס וחלילה טפו-טפו לא יקליטו לך פרק.. תוכלי לראות את הש"ח.. לא?!

רינת4

New member
אני אגיד לך מה קורה...

משום מה,הדברים שאני הכי רוצה שיקליטו לי,איכשהו תמיד קורה שדווקא איתם היו בעיות... וברור שאני אלך לחברה. אבל אז אני אצטרך להגיע לעבודה בשני אוטובוסים,ולקום מוקדם יותר מבדר"כ ב45 ד´! מה לא עושים בשביל ה"גאים",אה? אה,ו-4 פרקים??? נראה לך שאני יכולה להפסיד כל כך הרבה? אני בקושי שורדת את השבוע אחרי הפרק אז חודש? לא נראה לי שאני אוכל לחכות. מה גם,שאז אני לא אוכל להיכנס לפורום כי הכל יהיה בשבילי ספויילר. אני לא חושבת שמישהו יכול לשרוד כזה דבר...

סילביא

New member
מצטערת לשמוע...

אבל אני בטוחה שתתגבי. ואם לא, ....תבקשי ממשיהו מהפורום שיקליט לך או ישכפל לך....? תשלמי לחברים שיקליטו. ?!

למעלה